LMA Maria -Delfinasi in straie de sarbatoare (164)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ilinca, felicitari pt Victor umblaretul!

Chilotei-nu imi plac deloc. Am avut din aia de apa, a facut kk inainte sa il bag in apa, de abia i-am dat jos, kk moale, i l-am intins si mai rau. Pana la urma am luat o foarfeca si am taiat lateralele, ca sa nu il manjesc mai rau... Poate daca nu ar face kk in scutec, ci la olita, ar fi mai usor. Dar noi nu vom folosi olita pana la anul.

Il culc pe V, mi-e tare somn si mie...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Si noi am folosit chilotei de la libero...imi plac f.mult...ii pun imediat si se dau jos la fel de usor...noaptea folosim pampers...dar aici in tecuci nu gasesc chilotei libero asa ca voi incerca pampers chilotei...sa vedem cum sunt...cand ajung la gl voi lua mai multe baxuri de libero sa am mai mult timp

Adriana offf ce te mai chinui si tu cu raul...sper sa treaca

De cand merge Antonia e numai dupa mine...asa ca nu am nici un pic de timp liber...mi/am adus aminte...si eu am specatatori cand sunt pe wc sau fac dus...dar pot sa mai stau linistita in pat ca ea se joaca singura pe jos si cand se plictiseste vine singura sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

BAMBOLETTA-

Citat:
Mai nou David se serveste singur cu azi aveam o bluza tip bustiera fara umeri si bretele...a tras de ea si s-a servit
haha ce tare e!
al meu inca nu trage ..

mor de cald,cu geamurile inchise,ca Andres e numai la fereastra.nu stiu cum sa mai fac...sunt toata ziua cu ochii pe el cand deschid un pic,dar traiesc cu frica asta,ca alerg dupa altul in casa si ramane 2 secunde si se ridica...Nu-i las nici un moment singuri,dar e ca argintul viu.as vrea sa fie iar cu mine si la wc,dar nu ,prefera sa seduca lea geam..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

FElicitariii!!! Bravo Victor, Mihnea, deocamdata face cate 2, 3 pasi singurel , abia astept sa stau pe scaun si ma uit la el cum merge

mama lui Mihnea Damian

Ha, ha, ce optimista esti! Pai eu de cand merge singurica ma tin dupa ea mai mult, ca mai si cade, ma mai ia si de mana sa ne plimbam impreuna si nu mai am liniste deloc, nu mai sta cu jucariile mai mult de 5 min., exploreaza tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

La multi ani Anca, sa fi sanatoasa si fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

chilotei: mie mi se par excelenti, desi nu folosesc decat cei pentru baie. partea misto e ca lateralele se rup, nu e nevoie sa tragi de ei in jos

la schimbat pampers Isa e o cumintenie, ne strambam amandoua, facem "pffff", "uec" chiar daca e numai pishu si trece repede schimbatul. ea imi da servetelele umede, si jumate pachetul daca apuca

ce mai era? carla, ne-am tot distrat uitandu-ne cum creste aluatul, a ajuns exact pana la geam! poate masina ta are capacitate mai mare, a mea max 1 kil. dar super bun a iesit!

statul pe scaun si privit copilul umblaret: asta e distractia noastra de seara . stam frumos si ne uitam la ea cum se invarte prin salon, cum isi plimba jucariile, cum intra/iese din casuta cu mingi, cum butoneaza tv/digi/combina... daca sunt in salon, nu pleaca de-acolo sa exploreze casa, decat daca aude la Maria in camera glasuri de copii. daca plec eu spre bucatarie, mai vine in inspectie. dar daca e lumina stinsa pe hol, se limiteaza la salon

giorgia, multi ani fericiti impreuna!

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

La Multi Ani, Anca! Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie.

Eu ma simt in continuare groaznic desi mai am putin si trec in trimestrul 2. Nu e raul de sarcina, ca ala a trecut de ceva timp; analizele au iesit bune, deci nu am explicatie. Intrebarea mea e: ma pot simti asa de la utrogestanul pe care il bag in mine zilnic? Ca bag doza maxima. Ma gandesc ca o fi prea mult... nu mai stiu ce sa mai cred.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
12+

La multi ani si de la noi ANca!Sa fii fericita si sanatoasa si sa te bucuri de puii tai!
Adriana: de la utrogestan e sigur, fiindca ala da stari de greata si ameteala.la inceputul sarcinii mi-a dat si mie utrogestan ovule intravaginale si le luam seara.oricum, mi-a zis ca dau stare de greata si de aia sa le pun seara, inainte de culcare.

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

am mai vazut 2 gradinite . una nu mai face inscrieri pana anul viitor in martie , alta are program doar de la 8 la 14 tot timpul anului . iar is in impas . tot una am pe lista de posibilitati, mi-ar placea sa am de unde alege! desi asta e aproape, o sa platesc ore extra sa adaptez programul de la gradi cu programul meu de munca, mai ales ca de prin noiembrie nu mai vin acasa la amiaza, decat seara pe la 6-7... probabil o va sduce acasa Maria, offf, alta aventura!!

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Acu stau su astept sa adoarma gusteru'!Sta in scaunul demasa si motaie.alase da pe spate, cam la 45 gradesi vad ca ultima fitza asta e: sa doarma in el :)).nici al meu nu sta la schimbat ,trage tot ce apuca, se intoarce, se rasucesta, o ia la fuga..de o sapt nu mai vrea sa faca la olita..si nu inteleg de ce.la baie urla la spalat pe cap..o fi vreo faza de-a lor.
Giorgia: sa fiti fericiti impreuna si sa va intelegeti!

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Noi am facut vaccinurile azi...Infarixul intramuscular nici nu l-a simtit...ROR sub piele a durut tare
ambele in manute

Rody te inteleg perfect - dilema cresa/bona ma face sa o iau razna
tu de cand vrei sa o duci pe Isa la cresa? nu poti gasi o bona? nu ar fi mai comod pentru tine?

eu inca nu stiu ce vom face

Am implinit 1 an! 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput