LMA Maria -Delfinasi in straie de sarbatoare (164)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaBuc/adrianaBuc.jpg)
adrianaBuc spune:
La Multi Ani, Anca! Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie.
Eu ma simt in continuare groaznic desi mai am putin si trec in trimestrul 2. Nu e raul de sarcina, ca ala a trecut de ceva timp; analizele au iesit bune, deci nu am explicatie. Intrebarea mea e: ma pot simti asa de la utrogestanul pe care il bag in mine zilnic? Ca bag doza maxima. Ma gandesc ca o fi prea mult... nu mai stiu ce sa mai cred.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
12+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc La Multi Ani, Anca! Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie. Eu ma simt in continuare groaznic desi mai am putin si trec in trimestrul 2. Nu e raul de sarcina, ca ala a trecut de ceva timp; analizele au iesit bune, deci nu am explicatie. Intrebarea mea e: ma pot simti asa de la utrogestanul pe care il bag in mine zilnic? Ca bag doza maxima. Ma gandesc ca o fi prea mult... nu mai stiu ce sa mai cred. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori 12+ ![]() |
Eu am facut progesteron injectabil pana in saptamana 21, plus utrogestan/arefam (pana in sapt 35), am luat si 6, asta concomitent cu cel injectabil. Nu cred ca e prea mult, dar mie imi dadea niste stari ingrozitoare daca il luam oral. Ameteli, parca ma tranchiliza careva, nu puteam face nimic nimic cam la o ora dupa ce le inghiteam.
![](alcool.gif)
![](pupic.gif)
Paula, tare faza cu bacul !
![](radtare.gif)
Alina
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
La mare, la soare!
![](images/user_woman.png)
mov_79 spune:
citat din mesajul lui ilinca79 Eladea, eu zic ca n-aveti nimic de pierdut daca luati la voi certificatul de nastere...mie nu mi-a acceptat plata fara el si am facut inca un drum acasa sa il iau ![]() Si noi am fost la fantani astazi si Victor era innebunit sa intre in apa dar nu l-am lasat, cred ca are clor in ea. Ne-am jucat doar cu manutele si l-a mai stropit si pe fata, ce s-a mai distrat ![]() ![]() Kata, ce rau imi pare de baietii tai ![]() Tare rau imi pare si ca nu mai veniti week-end-ul asta, pentru ca noi cred ca vom fi plecati in urmatoarele doua si poate nu apuc sa va intalnesc. Pupam baietii bolnaviori. Pufescu, sanatate lui Raducu! Nu v-am zis vestea cea mare, si Victor merge singurel ![]() ![]() Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
FElicitariii!!! Bravo Victor, Mihnea, deocamdata face cate 2, 3 pasi singurel , abia astept sa stau pe scaun si ma uit la el cum merge
![](icon_smile_big.gif)
carla_2008 spune:
Eladeea cum mai e Filip?
fete m-am pus sa fac biscuiti cu fulgi de ovaz,suc porto,unt si cuisoare.Buun. imi iese un aluat cat o mingiuta asa medie,zic io ,ooo putini biscuiti vor iesi,cand colo am de copt vreo 4 tavi
Rodyyy,mea culpaAm uitat sa mentionez ca aluatul creste si creste pana la refuz...dar nu da pe dinafara,poate daca gresesti cantitatea de drojdie.ufff...sorry
neata apropo
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
mov_79 spune:
citat din mesajul lui crispro Neata! Giorgia, La multi ani fericiti si impliniti de aici inainte, cu multa iubire si armonie! Eladea, ![]() Kata, sanatate si voua, sa se faca bine baietii! Al meu nu mai sta la schimbat scutecul, ma chinui mult sa il schimb, se rostogoleste, sta doar pe burta. de imbracat/incaltat numai cu el pe burta reusesc. Si asa maraie si ar vrea sa planga. Nu mai sta la pus picaturile de vigantol, desi pana acum deschidea frumos gurita. de 2 zle i le dau cu lingurita. Azi noapte am vrut sa ii pun sare de mare in nasuc, intr-o nara am reusit, ca apoi nu mai statea deloc!!! voi cum le dati vigantolul? eu in lingurita ii pun intai cateva picaturi de apa, ca vigantolul sa stea deasupra, sa nu ramana pe lingurita. Imediat se trezeste si mergem in oras. Merg sa ma spal pe cap!!! Pana mai apuc! Va pup! Anca, ![]() ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() Poze Sa-l ajutam pe Alex |
crispro, pacrca l-ai descris pe Mihnea, vigantolul nu il mai vrea nici din lingurita, trebuie sa incerc de cateva ori pe zi pana il ia si inainte statea cu gura deschisa si astepta....la schimbat pampi doar din picioare , iar body cu urlete.......
![](bang.gif)
carla_2008 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mov_79
crispro, pacrca l-ai descris pe Mihnea, vigantolul nu il mai vrea nici din lingurita, trebuie sa incerc de cateva ori pe zi pana il ia si inainte statea cu gura deschisa si astepta....la schimbat pampi doar din picioare , iar body cu urlete....... ![]() mama lui Mihnea Damian |
La libero sunt chilotei up n go,(exact ca cei de apa se dau rapid)nu ca pampersul clasic.Eu voi lua din aceia caci ma lupt zilnic de 10ori sa schimb pampersurile si tot de atatea ori ma enervez ca tre sa fug dupa ei,ei in cooru gol si mai scapa si pipi cateodata pe canapea
![](bang.gif)
ps:in Ungaria sunt mai ieftini
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
mov_79 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui carla_2008
La libero sunt chilotei up n go,(exact ca cei de apa se dau rapid)nu ca pampersul clasic.Eu voi lua din aceia caci ma lupt zilnic de 10ori sa schimb pampersurile si tot de atatea ori ma enervez ca tre sa fug dupa ei,ei in cooru gol si mai scapa si pipi cateodata pe canapea ![]() ps:in Ungaria sunt mai ieftini Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
Buna idee Denisa, sa nne spui cum e dupa ce cumperi, te rog
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
denisa, mersi de intrebare...acu doarme iar...e mai somnoros acum...e si normal...dar se pare ca dupa supozitorul cu Novocalmin febra a cedat, ba chiar e mai rece decat mine acum...
mov, noi folosim demult chiloteii de la Libero (dar si de la Pampers)...mi se par mai practici si usor de pus, avand in vedere ca niciunul dintre copii nu mai sta la varsta asta la schimbat/imbracat...
adriana, of draga de tine...paote esti prea obosita...iti trebuie putina odihna...eventual incearca niste vitamine prenatale...zic...
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP 2
ERIC SI FILIP 1
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Felicitari delfinasilor care umbla!
Mov, chiar crezi ca mai stai pe scaun?
Alina si
Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
cristina, sa vezi cum e sa alergi cu pampersu dupa el prin casa
denisa, eu nu m'am impacat cu chiloteii libero. pana ii bagam al2lea picior il scotea pe primu. plus ca noaptea nu rezistau la cantitatile pe care le face Mara o gaseam mereu uda dimineata
mov, eu am stat pe scaun linistita si apoi am cautat copilul prin casa :))
i'am facut si eu marei programare la analize, luni. a facut tasu 13 14 ca de ce duc copilul sa ii ia sange ca cine l'a auzit ca facem analize la fata a intrebat daca e bolnava, ca el nu vine cu mine sa o chinui.. fricosi mai sunt barbatii astia...
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si
16+