LMA Maria -Delfinasi in straie de sarbatoare (164)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

OANA, vad ca ai ales sa faci ambele vaccinuri in acceasi zi, sa ne spui cum reactioneaza MATEI.pupam bubita
Chiar sa intreb si eu daca eu VREAU ,sa le faca la distanta de o luna,oare se poate

Cit mai costa INFARIXUL?

ah,ma lasa bateria, stau pe terasa, victordoarme in carucior

REVIN

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

infarixul l-am luat cu 220

deocamdata nici o reactie desi azi i-am luat temperatura si avea 37,8 rectal dar a scazut imediat

med de fam a lui Matei a fost eleva bunicului meu in liceu si stiu ca ma sfatuieste sa fac exact cum a facut ea cu baietelul ei si am mers pe mana ei

nu cred ca are ceva daca le faci la o luna distanta unul de celalalt
important e ca infarixul sa il faci la 6 luni fata de precedentul
din ce mi-a spus med febra si reactiile pot aparea si la 4 zile dupa vaccinare si sunt cauzate de rapelul infarixului si nu de ror

Am implinit 1 an! 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

racusor, uite ce-am gasit eu in cautarile mele :

http://www.bluebeach.ro/tarife.html
http://www.hotelsunquest.eu/galerie-foto
http://www.florida-mamaia.ro/hotel/hotel
http://www.cazarepelitoral.ro/cazare-jupiter/vila-elodie.html
http://www.cazarepelitoral.ro/cazare-jupiter/hotel-club-tismana-all-inclusive.html

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP 2

ERIC SI FILIP 1

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

e clar, nu stiu sa caut

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Felicitari Tania si Andrei pt. cate lucruri stiti!
Paula, la mine nu mai e ordine de aproape 9 ani!Cu timpul te obisnuiesti cu jucariile insirate, e ceva in neregula cand copii nu-s acasa ca e prea ordilne si liniste.
Puiutz, orl-ist o stiu doar pe dr. Munteanu, dar e cam batranica. O s-o intreb pe sora mea care a operat una dintre fetite de polipi. Din cate stiu a fost la un medic din Buc. care vine periodic in C-ta la consultatii.
In seara asta am avut liniste in casa cum n-a mai fost demult. Radu s-a jucat cu Stefi "mata", adica un fel de prinselea , au fost f. cuminti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Sa va zic ce pasiuni are fata mea. Plange cu suspine cand trecem prin fata mall-ului ca sa intram, iar la plimbare in Mamaia intra la toate terasele, se opreste la toate mesele si casca gura la oameni pana o baga in seama, atunci zambeste gales si isi ascunde capusorul in fusta mea. Ieri am ajuns la Iaki pana in bucatarie unde a primit si un mic cadou de la un ospatar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Victor doarme dupa o tura de aerosoli chinuiti,sirop nu vrea deloc sa ia, i-am diluat cu apa si cu chiu cu vai a sorbit jumatate.Ai vostri bebei nu refuza nurofenul/panadolul??!!
Catalin merge bine cu tratamentul,nu e nevoie de injectabil.Am tras concluzia ca a racit bine la plamini in turcia, acolo aerul conditionat era excesiv,in orice loc, de la baie,la restaurant,iar afara era fff cald,dupa statul in piscina ore intregi intram in restaurant/hotel ,uneori uzi,unde inghetai cu totul(Denisa, acum am inteles cum de-ai racit tu in turcia de la aerul cond).In fine, mergem spre bine.Multumim

HAHA,rid singura de postarea lui SADDIE, cum urla motanu'la baie,chiar nu-mi imaginez cum face un motan,,haha,al PUFEASCAI E streeter,haha

Despre vaccin, am vb cu dr, ea recomanda distanta de o luna intre cele 2 vaccinuri,, ar fi prea mult pt sistemul imunitar al lor 2 deodata,asa voi face(mersi fetele pt lamuirea cu pretul vaccinului)

RACUSOR, ai aminat vaccinurile intentionat, e mai bine asa,,?As amina si eu cit de mult

HAHA, ce-mi place de RADUCU a lui PUIUTZ, ce doarme el numai in scaunul de masa

ELADEA, saracutul Filip, ce-o fi cu febra asta??Spui ca scade lapticul tau,pune mina si maninca si tu, esti epuizata, ca sa ai laptic, il mai alina si sinul cind e necajit.Poti sa folosesti si mierea cum spui tu in lapte praf.E normal sa refuze LPraf, al tau e muuuult mai bun

RACUSOR, noi am stat la fostul SAVOY,acum BESTWESTERN, in partea de nord a mamaiei, a fost ok, nu stiu cum or fi tarifele acum in sezon.Noi am fost la inceputul verii-iunie,au site.Eu am avut borcanele,pe care mi le-au incalzit la bucatarie.

ENIK, mai spune-ne ce face Robert?

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Fetele, merci si eu pt ideile cu vigantolul. M-am linistit, credeam ca ai vostri deschid frumos gurita si asteapta :)

Racusor, noi la mare vom sta in zona hotelului rex, la ceva apartament in vile. Noi mergem in sept, e 69 euro pe noapte. Suntem 3 adulti ( cu mama). Site-ul pe care le-am gasit e turo.ro. Sunt mai multe, chiar si garsoniere, sunt excelent mobilate, mie imi plac mult. Au bucatarie, desi nu intentionez sa ii gatesc neaparat, dar ma ajuta sa ii incalzesc laptele pe aragaz, si nu in incalzitorul de apa. Imi place un frigider mare, in care pot pune un pepene intreg, si nu unul mic dr hotel. Au masina de spalat- sigur voi avea nevoie sa spal. Oricum, daca mergeam la hotel tot spartament luam, asa ca imi convine mai mult aici, pt bucatarie, sa pot spala ca lumea tacamurile, sa am o chiuveta mare, etc.
Merg si eu la nani, sper sa adoarma si Vlad, a dormit cam agitat pana acum.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tot treaz copilul, de aproape 3 ore :( Ma duc in lume!!! Si ieri a dormit doar un somn, de la 12 la 2. Asa se intampla, cand as dormi si eu sau cand is mai obosita, sau tot pe fuga peste zi, ma tine noaptea :(

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata!

dau cafeluta, suntem matinali, iar, dar cel putin n-am mai avut show azi noapte...febra a disparut, slava Domnului..acu doarme, evident...

crispro, uffffffff, mami....cred ca esti rupta...stiu cum e... sper ca dormi la ora asta putin...sau macar Vladut...

kata, ...sanatate la puiuti...sa stii ca nici Filip nu sta sa ia siropurile, adica prima inghititura o ia, crede ca-i dau ceva de papa si deschide gurita...apoi ii dau fortat...asta e, ce sa facem...

racusor, sunt convinsa ca o sa gasesti o cazare pe gustul vostru...sunt f multe...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP 2

ERIC SI FILIP 1

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput