LMA Maria -Delfinasi in straie de sarbatoare (164)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ilinca, mami, pana la urma s-a terminat cu bine ziua vestilor rele?

rubia, bravo pentru "mam-ma", pentru multimea de lucruri pe care le face T.M. (inclusiv kk). sa stii ca Maria nu a facut niciodata nimic nici la olita, nici la nici o minune in miniatura, cu luminite si butoane si muzicuta. stia la ce-s bune, ca punea ursuletul acolo si zicea "kk", dar ea nici nu vroia sa stea! direct la wc cu reductor am reusit si noi, acolo ii placea ca stia ca-l folosim si noi . sa vedem cu Isa, deocamdata suntem tot la incercari...

palomina, nu te zgarci la poze, hai nooo...

diana, doar 2 poze am primit, restul erau mesaje goale, dar aveau un titlu asa de incitant

noi am fost iar in parc unde de obicei eram singuri, azi am mers mai devreme si erau 4 copii si 4 adulti. umbla Isa tot dupa ei la inceput, apoi fugeau copiii dupa Isa ,www.youtube.com/watch?v=dTUhoFhfM0U" target="_blank">aici. mi-au si trantit-o de vreo 2 ori, asta e! era moale pe jos. cel mai amuzant i s-a parut www.youtube.com/watch?v=wPP4aKJtp-w" target="_blank">sa urce invers pe topogan, eram tot cu frica sa nu cada in cap de-acolo! ba mai trebuia sa am si grija celorlalti copii, ca mamele/bunicile erau ocupate sa discute despre mobila de bucatarie

ma ia somnul in sfarsit, noapte buna delfinariu

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Crissy, eu zic ca o sa tina. Ca doar la fel sunt si cele pe care le cumparam la borcan.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

bumble,Vreau de la tine reteta de rosii pt iarna
Am uitat sa pun sare la pastai. Adica am pus f putin in apa in care au fiert. Sper sa nu se strice.

Mergi la inceput

Ieri dupa ce am trimis mesajul pt kata mi-a picat netul. Apoi am fost la o logodna, asa ca urez si eu

Ancai si giorgiei La multi ani fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Neata si dela noi. Ma duc si eu sa fac o cafeluta tare tare,a cu ca tot nu mi-a iesit sa mai alaptez, macar sa ma destrabalez.

Noi plecam azi si eu nu stiu ce fac, ca nu reusesc sa mai fac bagajul, eu la bag in bagaj, Albert le scoate ca-i place sa cotrobaie, Teo vrea si el cate ceva mereu mereu. E ca la nebuni.

Astept sa vina sora mea sa stea cu ei sa termin si eu, sa merg un pic la mall sa mai iau haine mai groase ptr pitic ca i-au ramas toate mici, sa fac baie,sa ma epilez, sa strang un pic prin casa, sa mai bag la spalat. Dar am timp pana la 4. Aha, si mai merg si sa ma tund=indrept, ca m-am tuns acum 2 zile la una care m-a ciopartit cum n-am mai fost de cand eram copil.

Noi va imbratisam cu drag, deja mi-e dor de voi, la Vatra Dornei n-o sa avem net, adica ne oprim intai in Dorohoi, apoi in Suceava, apoi la Dorna.

Pupam toti delfinasii bolnavi, sa va faceti bine repede, repede, mamicilor multa putere

Spunem LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC SI BUCURII, tuturor celor care se sarbatoresc cand noi o sa absentam.

Sa aveti grija de voi, sa aveti zile minunate cu minunile voastre si sa gasiti cele mai bune solutii la tot- cresa, bona, grdai, controle prin spitale, papa bun de care faceti care mai de care, etc etc

Pupam cu mare mare drag.

Mergi la inceput

Sanatate bolnaviorilor! Vad ca sunt inca multi

kata, eladea, bumble, pufescu, cum mai sunt delfinasii (si fratii)? Am uitat pe careva? Matei cum se simte dupa vaccinare? Ceva reactii?

Felicitari delfinasilor care fac progrese.

crissteo, drumul de la VD la SV-Dorohi trece si prin GH?

LMA Maria de anca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

Al meu e in parametrii normali, doar extrem de marait si urlator...e greu de sambata pana luni 3 zile fara bona :) .
Fetelor,ma flatati :).
Sa nu va inchipuiti ca eu sunt mama perfectiunii si chiar reusesc sa fac tot ce-mi propun...nici pe departe! Doar reusesc cumva sa ma tin de rezolvarea prioritatilor si sa rostogolesc de pe o zi pe alta chestiile secundare. Fac o ciorba in 2-3 zile, azi fierb carnea,maine legumele =)).Se mai strica chestii pe jumate facute in frigider.Nu calc decat o data la 2 luni poate, si atunci doar esentialul.si asa mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Buna dimineata!

Cristeo, vacanta placuta sa aveti!

Rubia, cate stie sa faca si Tania Bravo!

Am vazut filmuletele cu Isa!

La multi ani Denisa Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

no, eu stiam ca toate au programul asta... la mine e 10 (din 12), vezi pe rand ce inseamna fiecare, eu tot zic ca TREBUIE sa aiba. am pregatit deja piersicile si un mar, o sa fac si eu o tura imediat

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Nu are, m-am uitat si in carte...
De ciuda, ma duc sa caut coacaze negre in piata (saptamana trecuta am vazut) si-mi fac dulceata pe foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

diana, doar 2 poze am primit, restul erau mesaje goale, dar aveau un titlu asa de incitant

am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Rody dupa alte 12-16 mailuri cred ca am reusit sa iti trimit si restul pozelor. Scuze pentru nepricepere. Chiar nu inteleg de ce nu merge.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput
Mergi la inceput