Mameloane intarite la bebelus de 5 luni
Raspunsuri - Pagina 2
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Nu e prea devreme carne la 6 luni?... I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
nu
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
cleo78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
nu Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
si eu ti-as recomanda sa nu introduci acum carnea. Tocmai datorita 'problemelutelor' endocrine, poti sa amani cateva saptamani.
madutza_bra spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cleo78
si eu ti-as recomanda sa nu introduci acum carnea. Tocmai datorita 'problemelutelor' endocrine, poti sa amani cateva saptamani. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
nu inteleg ceva...la mai toate fetitele problema a durat ceva luni bune, spre un an. Cu ce as ajuta daca as amana cu cateva saptamani?
fetele care ati avut problema asta la fetite, ati renuntat sa mai dati carne la copii?
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!