Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (36)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
cami, vara trecuta am avut un episod de febra mare cu Cristi si am scazut-o cu: Nurofen si paracetamol alternativ la fiecare 4 ore, timp de 24 de ore si bai calai, nu reci. Baita a scazut fff bine febra, daca diseara are din nou febra mare incearca si varianta asta. Nu tb sa fie apa rece, o bagi la o temperatura normala pt ea si apoi racesti putin apa.
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cami_antonia spune:
viss pupam si mamica si bebicii
poate la una din multiplele voastre intalniri din bucuresti ajung si eu
pisuc te intrebam si eu zilewle trecute
tre sa fac antibiograma pt fiecare copil
inainte de a da un antibiotic?
eu nu am facut niciodata antoniei ca nu am stiu
cami_antonia spune:
mada stiu
asa voi face
azi noapte am facut impachetari
ca abia statea si la ele
nu iti zic
offfffffffff
in baie cred ca nici nu ar fi vrut
da ma ingrozea gandul de a o duce la spital
ca ii faceau acelasi lucru
iar eu ii dadeam nurofenul si la o ora avea din nou 38.8
si am apelaat la picaturile de algolcamin
si care nici ele nu si-au facut prea repede efectul
si am incercat si toare trei antitermicele odata ca nu e nimic
daca nu scade
nu e bine sa lasi febra f mare la copii
atunci si asa si scadea f grewu
offffffffffff
doamne fereste pe toata lumea si pe noi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Somleac/Somleac.jpg)
Somleac spune:
salut,
m-am intors si eu din calatorie si-mi astept taberistii sa ajunga si ei acasa. Am fost cu picimea ( Matia Vic si Ilinca) la Moneasa, fara sot bineanteles.Ne-am simtit bine, ne-am balacit, aer curat. De acum trebuie sa trec la impachetat ca ne mutam. Mi-e dor de voi.
Cami sa stii ca baita e mult mai placuta decat impachetarile asa ca alta data poti apela la ea linistita. Impachetarile sunt groaznice.
Ai grija cand dai antitermice, pentru ca ele prima data cresc temperatura si apoi o scad. Deci daca are febra mare ( 38 cu 8-9) inainte incearca sa scazi cu baie/impachetari si dupa aceea administreaza antitermincul, altfel e risc sa creasca si sa faca convulsii. 38 cu 3 nu e febra foarte mare pentru copii mici. Poti incerca si remediul homeopat Beladona ch 15 cate 5 granule din ora in ora.
Ma duc dupa taberisti la gara.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
heeloo
somleac bine ati revenit! cum ste la moneasa?? s a mai invstit pe acolo??
mada...ce bine ca v ati relaxat putin in 2!!! superrrr!!
a inceput si lucas al meu cu rostogolirile si nu se mai opreste..... astazi exersa cu tat'su sa zica tata....asa suav ii scape cate un taaa taaaa,,,,,
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
pisucmic spune:
Dragele mele
cate din voi aveti bebei care nu vor sa doarma decat pe burta? Al meu pare ca e modelul asta, si descopar abia acum, ca in cosulet nu putea... iar eu sunt ingrozita ca daca se sufoca pe burta
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
pisuc de ceva timp si noi ne incadram in acest model.. de ce sa iti fie frica??? mai ales ca se intoarce singur de pe o parte pe alta!! al meu acum doarme in nasul in pernuta lui...
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
pisucmic spune:
Neata!!
Suntem ok,, puiul doarme cu nasul in cearceaf, pare multumit
Lavi multumesc ptr raspuns! Grija mea e ca Petru (care abia face 4 luni) n-are inca dexteritate la intoarcere de pe burta pe spate, dar evident ridica capsorul si il poate intoarce.
Cami, povestea cu antibiograma depinde si de boala: de ex intr-o pneumonie sau alte boli "interne" nu ai din ce face antibiograma si poti da antibiotic cf probabilitatii celei mai mari. Dar in infectii urinare, faringite etc poti lua urocultura sau exudat si atunci ai din ce determina microbul si face antibiograma, si e bine sa o faci. Eu nu am inteles ce are exact Petra? Ca diagnostic ma refer, ca febra am vazut ca are bietul pui! O imbratisez mult si sa se faca bine cat mai repede!
Viss ce minuni ai, si ce povesti frumoase!
Ieri am avut zi plina cu Petru: ne-am vazut in parc cu prieteni cu copii la pranz, dupa-amiaza a venit un prieten din strainatate sa-l vada si seara am iesit la o terasa cu alti prieteni. A fost incredibil de cuminte, vesel si sociabil cu toata lumea peste tot!
Va pup si poate mai trag si eu un pui de somn!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/persi/persi.jpg)
persi spune:
Neata!!!
Vad ca nu a dat nimeni cafeluta pana acum,asa ca,o dau eu dimineata asta. multa sa ajunga pt toate.
Bun si acyum revin si eu lenesa forumului...
De data asta am lipsit motivat...am fost plecati o sapt la strabunici.
A fost grozav...aer curat,mancare bio...vreo trei bone in jurul meu...trai neneaca.
Raducu s-a simtit grozav de bine,mai greu a fost la intoarcere pana s-a adaptat noul program...la tara,la ora 7.30 era afara in curte..
In rest suntem bine,crestem,gangurim,ne intoarcem din toate pozitiile
Inainte de a pleca la tara am fost cu el la Ana Culcer,la un control de rutina...mi l-a gasit bine sanatos,cu ceva carente de fier zicea ea.
I-a prescris fier Haussman cate trei picaturi pe zi timp de doua luni.
A insistat ffff mult pe administrarea zimaflorului,ceea ce m-a bagat rau de tot in ceata.
Pana acum nu i-am dat deloc si nici nu ma trage inima sa-i dau...
Oare fac bine??
Mi se pare aiurea sa indop copilul cu pastile pana la 14 ani...
Voi ce ziceti???
Cam atata despre noi...
Strumph,multumim de strigare!!
Lavi,felicitari pt primul dintisor!
Se pare ca si la noi ar vrea sa dea ceva...Raducu sta toata ziua cu pumnii si degetele in gura si e fff balos...oare sa ma astept la vreo surpriza?
Viss,ai doi copii senzationali,de fiecare data cand ii vad ma trec fiori pt ca si la noi exista posibilitatea sa fie tot doi..
Sa stiti ca am citit aproape tot din urma...dar sunt cam buimaca...
Cami_antonia sanatate multa fetitelor si multisa se faca bine.
Roxy,si noi am am avut probleme cu un ochisor iar oftalmologul ne-a recomandat niste picaturi Tobrex parca pe care i le-am dat 5 zile.ocisorul Anastasiei!!!
Revin dupa ce-mi mai pun ordine in ganduri si dupa ce schimb una bucata bb kkcios..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/persi/persi.jpg)
persi spune:
Uff...uitasem ce era mai important azi Raducu meu face 4 luni!!!
Asadar va invit la o feliuta de tort si un paharel de sampanie!!.