Strugurasi de Sept-Oct 2011 ````(90)````

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lali.. stiam eu ca sunt mai multe fete , insa na .. bine ca ai ochi de vultur si -ai salvat
Stiu ca fata buna soacra doar am zis de atatea ori cat te invidiez, insa obsesia asta pt bani a unora imi pica in cap ca si o caramida .. ma ispera fuga dupa bani, desi asta facem toti zi de zi, eu nu pun atata pret pe material adik au venit sa se duca.. sa nu ne facem numai de rusine.. insa nu fac caz si tragedie daca pierd bani sau risipesc...

36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iris_K

Seidana, nu te ingrijora , daca era ceva grav, iti spunea doctorul, e obligat sa-ti spuna daca sunt probleme.
Si cum zice lumea pe aici, cu cat e mai mare bebe-le, cu atat e mai greu de dat masuratori exacte .

31 + cu ANTONIA

, stiu sunt constienta de tot insa sunt eu cred ca azi cu o ciurda de pitici e creier...

Mergi la inceput

pt ca am dublat mesajul va zic ca mi-am "tuns" gradina de dimineata, mi-am plantat floricele , mai am de facut un rondou cu margarete si gata , dar vine ploaia...
Si imi e ciuda ca am gasit acu 2 zile un set de terasa la carrefour cu 200 lei ( redus de la 700) , nu l-am luat si acu nu mai este.. i imi e ciuda de nu mai pot si pe asta..

Verdict azi sunt crizata, am nevoie de camasa de forta...

Vreau sa fac cartofi cu usturoi ci rozmarin/ cimbru.. voi cum ii faceti? la cuptor cu unt uturoi si iarba dupa ce au semi-fiert? sau direct cruzi la cuptor in yena?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Sei, hai sa iti zic ceva. eu merg la eco lunar si cu toate astea nu am vazut o niciodata pe cea mica. monitorul de laeco e cu spatele la mine. cu toate astea puteam sa sa rog doctorita sa mi o arate. nu am facut o. de ce? pt ca nu imii pasa cum arata, este copilul meu, cel mai frumos din lume pe care o sa il iubesc mai mult decat orice indiferent ca o sa fie fotomodel sau nu. nici eu nu am nasul mic de ex si nici frumoasa nu s dar cum o sa fie cea mica va fi cel mai frumos copil ever.

in plus, copiii, mai ales in ultimele 2 luni de sarcina se umfla, se nasc usor buhaiti...nu am gasit alta notiune...si sa stii ca nasul nu e crutat de edemele intrauterine.

daca ar fi fost ceva ti ar fi zis medicul!

Si inca ceva: ai vreo problema cu minionele?

Oana 31+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Oana normal ca o sa o iubesc pana la cer si inapoi...o sa fie frumoasa numai stii tu cand ti-i se pune pata pe ceva, totul e o tragedie.. nu e vb de nasul mare insa atatea scenarii aveam in cap: buza de iepure, lupus.. din astea.. adica pana la urma nu e vb de nasul mare ca e nasuc mic si turtit poae, insa depinde de pozitia eco, poate are nas mare( nici a meu nu e mic mici a sotului) asta o sa fie mai speciala ( ca barbara streisand ), insa na m-am legat de nas ca de ce studiaza atat dr fatuca ei, pe cand el poate incerca sa gaseaca o pozitie sa o vedem... mi-i ciuda ca nu am o eco frumoasa cu fatuca ei.. de 2 ori avea cordonul in fata , o data era vcu genunchii la gura... na acu speram sa fac poza memorabila in burtica pt ca e si ultima sansa.. insa nu.. mai mult mi-i se pun pitici pe cerebel.. repet cred ca sunt si emotiile de dinainte pt ca na saptamana 36 + e imediat...
Nu am nimic cu minionele insa eu 170 , a meu 178, nepotica de 5 ani arata ca un copil de clasa 1... toti suntem inalti.. evident ca nu ma gandesc ca genetica o face miniona ci altceva

shoot me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Sei, buza de iepure si gura de lup se identifica la morfologia de trimestru 2. Deci linisteste te ca nu are copilu nimic.

tu ai sa faci o kylie minogue (sper ca asa se scrie)

Oana 31+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_scu spune:

Salutare fetelor. Cu scuzele de riguare urez si eu LA MULTI ANI!!! tuturor celor care si-au sarbatorit ziua de nastere .
La capitolul kg eu ma iau dupa ce ma cantaresc la centrul diabetic ,raportez -600gr ,dar lasati tot 9+ ,urmatoarea cantarire peste doua saptamani.
Marti am fost la eco si bebe e ok ,pozitionat cu capul in jos , la noi a iesit femutul mai lung cu o saptamana iar restul masuratorilor in grafic.Avem 1340g putin mai mic dar a zis doctorul ca in norma.Sper totusi sa aiba la nastere peste 3kg.Chiar stie careva sa ne spuna cam cate grame creste pe saptamana bebele?L-am intrebat si eu pe doctor daca se mai poate intoarce bebe cu capul in sus si la fel a spus ca fff rar,ca doar nu e prostut din moment ce a gasit drumul de iesire sa se mai intoarca .
Urmatoarea eco in 16august.
Doctorita mi-a vb deja despre vizita la anestezist si m-am programat pentru electrocardiograma .M-au apucat niste emotii pentru ca mi-am dat seama ca incet ma apropi si eu de final.
Saptamana asta am trecut si noi in 29 de saptamani,deci am intrat in luna a saptea.
Aaa si declar si eu dureri la osul pubian (daca asa se spune),eu compar durerea cu cea care iti apare cand mergi pe bicicleta.Doare mai ales cand ma ridic ,dar apoi ma mai lasa.

28+ Luca Antoniu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Neata la pranz!

Seidana tu te plangi ca nu ai poza cu fata bebelinei tale. Eu ce sa zic .... ca de la 22s incearaca dr sa-mi faca un 4d ... (in conditiile in care eu merg la dr la fiecare 2 saptamani) insa de fiecare data nu reusea pt ca bebele era pozitionat cu fata spre coloana mea si bineinteles ca nu se putea face nimic. Apoi, din s27 bebele s-a asezat cu caputul in jos .... si e dificil sa mai faci 4D pt ca nu e suficient lichid amniotic in partea aia ca ecograful sa poata face o diferentiere clara intre uter si bebel. Insa eu macar sunt multumita ca-l vad pe bebe in 2D si dr imi inregistreaza fiecare ecografie pe un dvd.

+32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Neata fetite dulci...
Multumesc pt raspunsuri si o sa pun poze cu mine si piticeii mei cat mai curand.

27+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

stefy.. eu de la 16 s nu am mai vazut-o in 3d, si nici nu mai am sanse , poate de asta sunt asa...de acum merg doar la spital..
si eu am dvd cu toate consultatiile...

Oricum m-am mai linistit putin, imi dau seama ca m-am trezit si cu fata la cearceaf, iar micuta simte ca sunt cu bot azi.. offf.. Doamne ajuta-ne sa mai treaca putin..

Maria .. pt rez bune...si pt ca nu esti ca mine isterica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

gata am pus pozici... o sa pun si cu ce am cumparat pana ac dar trebuie sa le descarc... pupiceiiiiiii

27+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput