Strugurasi de Sept-Oct 2011 ````(90)````

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Oana.. multu mult

34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria26
Stefy, iei vitamine ceva?

Maria26 , eu iau inca din s5 : Femibion, Magneziu, Calciu+Vitamina D, Seleniu si sin s10 Fier .... si zic ca nu am luat asa mult in greutate cu toate vitaminele luate. (10kg in 32s)

Mersi mult pt idei de papa.
Nu stiu ce o fi cu mine in ultima perioada ca nu prea ma atrage carnea. In schimb fructe bag cu kg pe zi: prune, caise, piersici, nectarine, struguri, zmeura si mure si bineinteles nelipsitul pepene.

+32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana
grija mea nu e ca are capul mare, ci ca femurul i-a rama in urma in 2 luni cu aproape o sapt, adik acu 4 sapt in loc de 31 avea 30 si 4 zile, iar acu in loc de 35 are 34 si 1 zi...
iar dupa UM avem 36 ( cum reiese si din mediile calculate)

Seidana si bebele meu are femurul cu 2 saptamani mai mic ... insa la toate celelalte in grafic ... cu 2-6 zile mai mare. La inceput m-am speriat ... offf Doamne o fi pitic ... insa dr mi-a zis ca toate datele sunt estimative si in nici un caz exacte. Asa ca, eu nu ma mai stresez.
Ai sa vezi ca totul va fi bine.

+32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata!!

Cafele,suculete,laptic,ceiut vreti?
Eu ieri dupa-amiaza am iesit la plaja cu sot,copil si un cuplu de prieteni. Pana la plaja ne-a prins o ploaie de s-a speriat copilul si ne-am refugiat pe o terasa. Am ajuns acolo si am constat inca o data ca la copilul meu ii e frica de apa,frica pe care acum o luna,si nici acum doua saptamani nu o avea. Concluzia sotului a fost ca la speriat soacra-mea si pe el,fie cu baile repezite pe care le face(repede sapunit-clatit-imbracat,nu conteaza ca intra spuma in ochi,in gura, fuga-fuga sa faca baia repede) asa cum erau si ei speriati cand erau mici,si urlau la baie de parca ii taia cineva. Aseara mi-a plans si la dus,a plans si la ea acasa,dar numai la dus,la baita in cadita i-a placut.

Seidana mai bag o recuperare si scriu greutatile fetelor.Ce iti veni cu masuratorile? Daca dr-ul spune ca e bine,asa este .

Ionela ai un baietel frumos foc !

Va pupic,revin mai tarziu.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 34+ cu Ioana Teodora
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata burticute,

eu stau la o cafea decofeinizata care mi se cam intoarce pe gat...cred ca o sa renunt de tot la ea.

lali, ma tot tin de ceva timp sa iti zic:daca ma intelegeam cu sotz la numele care imi plac mie pe cea mica o chema sofia sau ioana si al 2 lea nume ecaterina. imi place ioana extraordinar de mult.

Oana 31+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

am venit de la eco..
vestile bune si nu prea.. ea era bine cu nas mare, nici a meu nici alui meu, probabil are nasul postasului
dr a zis ca e ok, placenta 2/3 si avem 36 s +...

Ce ma ingrijoreaza desi dr a zis sa nu imi fac pb pt ca mai sunt cazuri..
femurul coresunde la 34 si 2 zile ( deci a ramas in urma putin)
capul corespunde la 37 S,
stomacul la 38 s..., desi pe fetal biometrie dimensiunea asta merge la 36 s
stiu ca sunt si marje de eroare insa na .. sunt suparata..
Ok are al meu capul mare, insa femurul asa mic , si stomacul asa mare

a si are 2630 gr....

deci sunt in sapt 36 da????

sa stii ca si al meu e la fel .. de la 20 de saptamani am aflat ca e in urma cu inaltimea.. si ce? va fi un pic mai scunda.. recupereaza ea..nu-ti mai face probleme..

33+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza... am dormit bine oarecum, adik somn odihnitor dar m-am trezit suparata rau, sa nu zic deprimata ..

Ma tot gandeam daca nu o fi bebe ok, daca are ceva probleme , de ce ii studia atata fata? zic ca are nasul mare, poate nu e mare rad eu , ca oricum eco e doar sugestiva, dar de ce studia atat.. oare imi zicea de era ceva in neregula? nu vreau sa fie scunda ca nu are cu cine semana mica.. numai prostii imi trec prin cap

Ma gandesc sa merg sapt viitoare la clinica privata sa imi fac e eco 3 d, insa a meu imi zice ca ce sens are, ca daca ar fi ceva aiurea nu as avea ce face... da, dar eu nu am o eco 3d ca lumea, numai franturi niciodata nu am vazut-o bine pe piti, dr zicea ca din cauza pozitiei, dar cand vad eco voastre.. offf... cred ca incep sa intru in frica nasterii, frica cum va fi ce voi face etc...

Lali
.. am modif eu kg multu mult insa
sunt sigura insa ca o sa il reobisnuiesti pe Paul cu dusul cu multa dragoste, nu inteleg si soacra-ta (ca si a mea) de ce nu se poate dezlipi de langa ban.. f---l p--- pe el de ban , sperii copilul pt ca ai tampenii in capp?

36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Seidana, nu te ingrijora , daca era ceva grav, iti spunea doctorul, e obligat sa-ti spuna daca sunt probleme.
Si cum zice lumea pe aici, cu cat e mai mare bebe-le, cu atat e mai greu de dat masuratori exacte .

31 + cu ANTONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Seidana uitasei de Athosik,pe ea am trecut-o eu,sa ma simtesc si eu utila.
Mai,soacra-mea e fata buna in general,dar are exact obsesia asta care ma dispera: banul... Sa nu consume multa apa +butelie cat incalzeste instantul apa de dus, ii face repede-repede,si uite ce iese. Tot din economie sau lene nu il lasa sa manance singur,desi stie clar ca poate, pentru ca ii face mizerie si trebuie sa aspire mai des si sa spele covorul din bucatarie mai des. Covor nespalat de vre-o trei ani. Si uite asa ma apuca nervii ,ca ea face curatenie rar( tine mai mult curatenia ca la noi ca e mai stricta) ,si mi-a scos ochii juma de ora ca a venit la noi cand eu eram in plina curatenie ,si ca in bucatarie era mizerie(deranj) ,si ca la ea e mereu curat ca e mai harnica decat mine. Nu imi permit sa o jignesc,dar as fi vrut sa ii spun cate ceva despre paianjenii care troneaza prin diverse locuri ,si despre multe alte chestii mici de curatenie ,dar multe,pentru care si socrul meu o atentioneaza des.

Oana sotul a ales numele Ioana,lui ii place mult.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 34+ cu Ioana Teodora
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Sei, hai sa iti zic ceva. eu merg la eco lunar si cu toate astea nu am vazut o niciodata pe cea mica. monitorul de laeco e cu spatele la mine. cu toate astea puteam sa sa rog doctorita sa mi o arate. nu am facut o. de ce? pt ca nu imii pasa cum arata, este copilul meu, cel mai frumos din lume pe care o sa il iubesc mai mult decat orice indiferent ca o sa fie fotomodel sau nu. nici eu nu am nasul mic de ex si nici frumoasa nu s dar cum o sa fie cea mica va fi cel mai frumos copil ever.

in plus, copiii, mai ales in ultimele 2 luni de sarcina se umfla, se nasc usor buhaiti...nu am gasit alta notiune...si sa stii ca nasul nu e crutat de edemele intrauterine.

daca ar fi fost ceva ti ar fi zis medicul!

Si inca ceva: ai vreo problema cu minionele?

Oana 31+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput