Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***333***
Raspunsuri - Pagina 13
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Tufetelor ca tot veni vorba de , ce parere aveti despre sterilet ? e ok daca am nascut cu cezariana ? ca fostul meu ginecolog nu il recomanda in cazurile astea, avusese ceva experinte neplacuteca trebuie sa renunt si eu la pastile si ma gandeam sa apelez la aceasta metoda sau alta, care ? exceptand celebru prez care e tema zilei de azi astept recomandarile voastre ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
io l-am mai recomandat si o mai fac si acum: steriletul mirena
Are numai avantaje: diminueaza pina la oprire scurgerile lunare; este pe hormoni, ca si pilula, deci nu se poate face sarcina extrauterina, nu se simte cind faci sex
aris26 spune:
maaahhh..corupi fata
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
si? nu-ti suride ideea? ![]() ![]() ![]() Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
+
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
io l-am mai recomandat si o mai fac si acum: steriletul mirena Are numai avantaje: diminueaza pina la oprire scurgerile lunare; este pe hormoni, ca si pilula, deci nu se poate face sarcina extrauterina, nu se simte cind faci sex Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Thank you !! la tine ma si gandeam, deci nu am imbatranit
o intreb astazi si pe noua ginecoloaga ce parere are
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui chatonel aris, ce cumparasi pt berbant? ar fi bine sa ii faci cadou un week-end la munte Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Daaaa buna ideea
!!! iti trimit eu voucher www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
| citat din mesajul lui novus Thank you !! la tine ma si gandeam, deci nu am imbatranit o intreb astazi si pe noua ginecoloaga ce parere are www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
cu placere
anamariame spune:
Novus, acum vroiam sa iti spun sa o astepti pe chatonel, da'intre timp ti-a raspuns ea deja.Aris, ai dreptate, as fi taare dezamagita. Pe de alta parte, daca nu e sarcina, ma ingrijoreaza aceasta intarziere nemaiexperimentata pana acum. Adevarul este ca tu si Olga mi-ati facut un dor imens de bebelusi. Si de perioada sarcinii, cu toate cele 28 kg pe care le-am pus eu la Eva...Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
denisamada spune:
| citat din mesajul lui inapreda Sa inteleg ca aveti un singur biberon pe zi? Cel de seara? Ian are inca 3 biberoane/zi a cite 180 ml fiecare. O fi prea mult? |
Si noi tot 3... pe noapte
, de 200-250ml. La asta se mai adauga si cate un paharel dimineata si 1-2 cand vine de la gradinita (la cerere). Ce mai... tot "cornuletz cu lapte" suntem...Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
Chatonel, ai alta tema de casa pe PM 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Sa inteleg ca aveti un singur biberon pe zi? Cel de seara? Ian are inca 3 biberoane/zi a cite 180 ml fiecare. O fi prea mult? Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
Noi nu mai bem lapte praf de la 1,9 ani. Bem lapte "bio", "ecologic" integral standartizat de care gasesc in comert 3,5% grasime. Insa nici pe acesta nu-l mai bea asa mult, dimineata doar gusta lapte urmat de mic dejun, iar seara bea de sete dupa cina... Insa mananca mancare mai multa. Iar aportul de calciu incerc sa-l compensez cu iaurturi (cate 2 x gustare), branzici, specialitati cu lapte etc.
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)

, ce parere aveti despre sterilet ? e ok daca am nascut cu cezariana ? ca fostul meu ginecolog nu il recomanda in cazurile astea, avusese ceva experinte neplacute
Izia, 23 mars 2009