Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***333***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Multumesc din nou tufetelor care m-au sfatuit ce cale sa iau din pdv profesuional. O speciala pentru Anca / care mi-a dat un raspuns foarte detaliat, in stilu-i caracteritic. Are dreptate in ce spune ea acolo, cu precizarea ca mi s-ar parea putin "aiurea" sa fac un master in Stiite Economice cind eu am terminat Jurnalism . O sa ma interesez, totusi desi, traind in Romania, cred ca ar fi posibil

Denisa, felicitari pentru "2 zile fara suzi"! Nu i-ai mai dat-o, pur si simplu, sau i-ai taiat-o? Chiar dupa amiaza, mergem la stoma cu Ian pentru ca mi se pare ca are maxilarul putin prea in fata si vreau sa vad daca ar trebui sa-l vada un ortodont. Voi ce stiti: suzeta "la batrinete" poate deforma gura sau dintii?

Cum sa nu mearga Master de Stiinte Economice dupa Jurnalism? Daca a mers Tehnologia Informatiei (sau asa ceva) dupa Medicina!?

Se facura 3 zile! Nu i-am taiat-o... fizic, cel putin nu eu... A muscat-o ea si a facut-o in 2 bucati. I-am zis ca s-a stricat si le-am ascuns pe celelalte 2 (mai tre sa fie una, dar nu o gasesc si ma tem ca o gaseste ea si mi-o prezinta victorioasa... ) In prima zi a intrebat de ea, a marait un pic, dar am skimbat vorba, surprinzator a adormit fara... ma cam temeam ca o sa fim nevoiti sa i-o dam noaptea, dar nu a fost nevoie. A doua zi, cand m-a intrebat, eu iar am incercat sa skimb vorba si mi-a zis ea ca s-a stricat. Ieri, isi adusese aminte... dar a uitat singura... Sa vedem... sa zic hop?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Tufetelor ca tot veni vorba de , ce parere aveti despre sterilet ? e ok daca am nascut cu cezariana ? ca fostul meu ginecolog nu il recomanda in cazurile astea, avusese ceva experinte neplacute

ca trebuie sa renunt si eu la pastile si ma gandeam sa apelez la aceasta metoda sau alta, care ? exceptand celebru prez care e tema zilei de azi

astept recomandarile voastre

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mai in gluma mai in serios tufete eu sunt de parere ca este f important sa fie dorit de sotz in primul rand pt ca o sa avem f mare nevoie de ei la al doilea copil si daca nu se simte omul pregatit e nasol...si asa avem noi senzatia ca nu ne ajuta mai deloc(mai ales cand sunt f mici copii) dar daca ii si banuim ca nu prea l-au vrut...e nasol.
daaaar, una zice omul si chiar crede ca simte cand e vorba de un copil teoretic si alta simte cand e vorba de unul real. copil teoretic nici eu si nici el nu ni-l doream anul asta, copil adevarat din burta ni-l dorim imens de tare amandoi si asta cat mai repede

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Pai io cred ca daca razbati printr-o gaurica, musai esti za best!!!

Sint impotriva "pacalirii" sotului pentru a "imbirliga" barza sa mai vina o data! Dar, de cind sint (aproape) convinsa ca Jambo e total impotriva, mai ca mi-as calca pe principii. Sigur nu as face "gaurici" dar, poate, l-as imbata Dar mi-e frica si mie de ce ii e frica lui Pisigri: sa nu-mi sugereze ubtil (sau mai putin!) sa fac intrerupere. Cred ca m-as strica la cap!!!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

+

Mergi la inceput

Denisamada, felicitari pt dezvatarea de Dede !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
... si ca oricum varsta se calculeaza de la UM, deci inainte de conceptia propriu-zisa. Adicatelea primele doua saptamani sunt pur teoretice, ca fecundarea se produce mai tarziu. Si cred ca te-ai intors din vacanta de 2 saptamani, nu?
(parca Ianis a fost conceput in Zakyntos, deci vezi ca acolo se fac copii cuminti, frumosi si destepti, da?)

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Da, Ianis a fost conceput in Zakynthos, atat de tare mi-a placut acolo. Acum mi-e si frica sa merg in insulele grecesti sa nu-i facem o fratioara lui Ianis

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Citat:
... si ca oricum varsta se calculeaza de la UM, deci inainte de conceptia propriu-zisa. Adicatelea primele doua saptamani sunt pur teoretice, ca fecundarea se produce mai tarziu. Si cred ca te-ai intors din vacanta de 2 saptamani, nu?
(parca Ianis a fost conceput in Zakyntos, deci vezi ca acolo se fac copii cuminti, frumosi si destepti, da?)

CRISTIAN (7.03.2009)

Da, Ianis a fost conceput in Zakynthos, atat de tare mi-a placut acolo. Acum mi-e si frica sa merg in insulele grecesti sa nu-i facem o fratioara lui Ianis

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

La anu' Ela sa fii pregatita !!
baietii au si facut traseul deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Pt platfus, in mare (ca citii repede articolul de www.etudiant-podologie.fr/index.php?option=com_content&view=article&id=618:pied-plat-de-lenfant&catid=109:fiches-de-pathologie&Itemid=119" target="_blank">aici) se recomanda stimularea si nu taloneti.

Mergi la inceput

ah tineretea la varsta ei...cred si eu ca are memorie, in plus de asta fata o exerseaza inca serios, nu ca noi

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:

ARIS felicitari pentru baietelul sanatos si vioi! Iar cu colul vad ca faci la fel ca in privinta greutatii. Mai tii minte cand te plangeai ca ai un col beton si ca trebuie convins sa se mai inmoaie?

CRISTIAN (7.03.2009)

aris, bravo pentru baietelul sanatos si frumos

monn, ce memorie de elefanta ai

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

salut!
felicitari Aris!
stii ca vreua retzetarul da?nu vreua sa aud nu stiu cum...alimentatie sot...etc, adika detalii draga mea.

si eu vreau BB si nu vreau, vreau sa infiez..husband-ul nu...apoi iar vreau sa fac, apoi astept concediul, sa mai slabesc...sau nu stiu ce.
el vrea minim 3 cika.

pupeeeeeeeee

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

oh, ba ai fi foarte dezamagita daca nu, daar ai un avantaj extraordinar: ati lamurit exact ce simtiti amandoi despre conceptul de bb2 si in f scurt timp o sa incercati la modul serios. desi eu sunt aproape convinsa ca e, ceva ceva ai simtit tu...instinctul tau te-a tras de maneca azi dimineata

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Bianca, nu stiu cum pot sta asa...nu am nicio senzatie de care zici tu , dar cred ca voi urma sfatul lui Aris, dupa-masa voi lua totusi un test pentru maine dimineata. Ce-i drept, ma tem ca o sa fiu dezamagita in caz ca nu e. De aici si teama de a face test.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

+

Mergi la inceput