Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***333***
Raspunsuri - Pagina 11
inapreda spune:
Chatonel, Ficateaua de Bitrita, mi-a spus ca, pentru virsta lui, e prea mult lapte si de aceea nu maninca. Eu stiam -si ea mi-a confirmat!- ,ca la 2 ani, 500-600 de ml de lapte sint ok. Mie 180 ml x 3 imi da 540 ![]()
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
vrei sa spui ca tu nu ai rupt niciodata "protectia"? pai, ia fii tu mai activa Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Stai ca acum ma prinsei cum zici tu s-o rup

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
aris26 spune:
ba cum sa nu ma tenteze. problema noastra la intalnirile astea e ca suntem niste oameni f dezorganizati...sau cum vreti sa spuneti. adica noi ne hotaram acum ca plecam si in 3 ore suntem cu valizele in masina si copilul de gat. de cate ori am incercat chestii organizate si programate ceva s-a intamplat si nu am mai reusit sa ajungem. m-am cam saturat sa pic de neserioasa, pt ca nu o fac din rautate..asa suntem noi. sora-mea se oftica mereu pe noi ca ne apuca asa...si ea trebuie sa faca cerere de concediu..na ca orice om normal. la noi plecarile sunt maxim de azi pe maine.
o sa vorbesc totusi cu al meu poate facem un efort sa ne organizam, tare mult mi-as dori sa venim
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Tufete va reamintesc ca in perioada 26-28 august facem intalneala mare mare !!! Mergem aici : http://www.pensiunealaturcu.ro/ camera costa 85 ron/noapte iar micul dejun si cina = 50 ron/pers Participantele sunt : Novus, Chatonel, Denisamada, AncaNicolae, Monnvas, Ilinca, Pisigri, Gigelica, Olga, Ela, Gaza, Dyanna si speram ca si Anaan !! si poate Pisik-ii !!Mai este 1 camera disponibila !! Inapreda, voi ce faceti, puteti veni ? Aris, nu te tenteaza !!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
+
anamariame spune:
Bianca, nu stiu cum pot sta asa...nu am nicio senzatie de care zici tu
, dar cred ca voi urma sfatul lui Aris, dupa-masa voi lua totusi un test pentru maine dimineata. Ce-i drept, ma tem ca o sa fiu dezamagita in caz ca nu e. De aici si teama de a face test.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Stai ca acum ma prinsei cum zici tu s-o rup ![]() CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
si? nu-ti suride ideea?

aris26 spune:
hahahhaha pai eu de ce am pus accidentul in ghilimele, crezi? taticul a cam stiut ce coace, pt mine a venit ca o surpriza...nu ca m-ash plange
ca daca ma lasa pe mine sa ma hotarasc ma apucau 50 de ani lejer
| citat din mesajul lui Monnvas Ana, cum rezisti maica pana saptamana viitoare fara test? ![]() Bre, cum naiba faceti sa aveti accidente? Ca la mine nu uita niciodata musiu protectia... Invatati-ma si pe mine cum sa ma "accidentez"!! CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
+
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui anamariame Neata, fetelor! Sunt stresata! Nu e chiar locul potrivit sa imi exprim stresul, mai ales ca atunci cand am fost insarcinata cu Eva au fost persoane care au aflat de aici, nu de la mine... In fine, e posibil sa fiu insarcinata...sansele sunt mici, a fost un accident...ma rog So, heeelp, ziceti-mi ca nu-s insarcinata!!! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Stai linistita ca nu esti insarcinata

Si chiar daca ai fi (ceea pe mine m-ar bucura enorm
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
aris26 spune:
pai tocmai. si nu a fost nici o bucurie sa inmoi colul meu de 55mm in cele 16 ore de travaliu
e adevarat, dar colul ala beton m-a dus pana la 40 de saptamani fix. oare asta de 37 ma duce???
| citat din mesajul lui Monnvas ARIS felicitari pentru baietelul sanatos si vioi! Iar cu colul vad ca faci la fel ca in privinta greutatii. Mai tii minte cand te plangeai ca ai un col beton si ca trebuie convins sa se mai inmoaie? CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
+
aris26 spune:
clar. net superioara desi mult mai incomoda
| citat din mesajul lui Monnvas Matzagri, metoda Anei - cu dusul - mi se pare mai buna CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
+
novus spune:
Aris, felicitari pt vestile bune de la eco
!!
No, hai faceti un efort si ganditi-va sa veniti wkd ala cu noi, camera e rezervata deja, nu trebuie nici avans ca sa nu va simtiti legati
!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Izia, 23 mars 2009
!! si poate Pisik-ii !!