Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***333***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Chatonel, Ficateaua de Bitrita, mi-a spus ca, pentru virsta lui, e prea mult lapte si de aceea nu maninca. Eu stiam -si ea mi-a confirmat!- ,ca la 2 ani, 500-600 de ml de lapte sint ok. Mie 180 ml x 3 imi da 540

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Ana, cum rezisti maica pana saptamana viitoare fara test? Sa fie... cu ochi la fel de frumosi ca ai Evei

Bre, cum naiba faceti sa aveti accidente? Ca la mine nu uita niciodata musiu protectia... Invatati-ma si pe mine cum sa ma "accidentez"!!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

vrei sa spui ca tu nu ai rupt niciodata "protectia"? pai, ia fii tu mai activa eventual bea ceva inainte, ori fumeaza o marie

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Stai ca acum ma prinsei cum zici tu s-o rup

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ba cum sa nu ma tenteze. problema noastra la intalnirile astea e ca suntem niste oameni f dezorganizati...sau cum vreti sa spuneti. adica noi ne hotaram acum ca plecam si in 3 ore suntem cu valizele in masina si copilul de gat. de cate ori am incercat chestii organizate si programate ceva s-a intamplat si nu am mai reusit sa ajungem. m-am cam saturat sa pic de neserioasa, pt ca nu o fac din rautate..asa suntem noi. sora-mea se oftica mereu pe noi ca ne apuca asa...si ea trebuie sa faca cerere de concediu..na ca orice om normal. la noi plecarile sunt maxim de azi pe maine.
o sa vorbesc totusi cu al meu poate facem un efort sa ne organizam, tare mult mi-as dori sa venim

Citat:
citat din mesajul lui novus

Tufete va reamintesc ca in perioada 26-28 august facem intalneala mare mare !!!

Mergem aici : http://www.pensiunealaturcu.ro/

camera costa 85 ron/noapte iar micul dejun si cina = 50 ron/pers

Participantele sunt : Novus, Chatonel, Denisamada, AncaNicolae, Monnvas, Ilinca, Pisigri, Gigelica, Olga, Ela, Gaza, Dyanna si speram ca si Anaan !! si poate Pisik-ii !!

Mai este 1 camera disponibila !!

Inapreda, voi ce faceti, puteti veni ?

Aris, nu te tenteaza ? ar fi superrrr sa veniti si voi !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Bianca, nu stiu cum pot sta asa...nu am nicio senzatie de care zici tu , dar cred ca voi urma sfatul lui Aris, dupa-masa voi lua totusi un test pentru maine dimineata. Ce-i drept, ma tem ca o sa fiu dezamagita in caz ca nu e. De aici si teama de a face test.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
Stai ca acum ma prinsei cum zici tu s-o rup

CRISTIAN (7.03.2009)

si? nu-ti suride ideea?

Mergi la inceput

hahahhaha pai eu de ce am pus accidentul in ghilimele, crezi? taticul a cam stiut ce coace, pt mine a venit ca o surpriza...nu ca m-ash plange ca daca ma lasa pe mine sa ma hotarasc ma apucau 50 de ani lejer

Citat:

Ana, cum rezisti maica pana saptamana viitoare fara test? Sa fie... cu ochi la fel de frumosi ca ai Evei

Bre, cum naiba faceti sa aveti accidente? Ca la mine nu uita niciodata musiu protectia... Invatati-ma si pe mine cum sa ma "accidentez"!!

CRISTIAN (7.03.2009)

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Neata, fetelor!
Sunt stresata! Nu e chiar locul potrivit sa imi exprim stresul, mai ales ca atunci cand am fost insarcinata cu Eva au fost persoane care au aflat de aici, nu de la mine...
In fine, e posibil sa fiu insarcinata...sansele sunt mici, a fost un accident...ma rog , intrebarea este urmatoarea: am cam fumat , am fost in concediu si am baut alcool, si acum sunt maxim de stresata. intarzierea ar fi de 3 zile (asta fiind a 3-a zi), iar mie mi-a venit mereu pe ceas. Ce efecte ar fi asupra bebelusului? tin minte de la Eva, cand citeam ca o disperata, ca in primele saptamani de sarcina nu e afectat de nimic, alimentatia spre ex, nu il influenteaza deloc...da' pe cuvant daca mai stiu explicatiile.
So, heeelp, ziceti-mi ca nu-s insarcinata!!!

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Stai linistita ca nu esti insarcinata

Si chiar daca ai fi (ceea pe mine m-ar bucura enorm), n-are nici o treaba faptul ca ai fumat+baut, inca nici nu s-a dezvoltat embrionul. Eu am baut la o petrecere de adio a sefului meu (nu stiam ca sint insarcinata), iar de fumalt m-am lasat prin luna a doua de sarcina pentru ca mi se facea rau. Ianis a iesit un taur de 4 Kg sanatos tun.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

pai tocmai. si nu a fost nici o bucurie sa inmoi colul meu de 55mm in cele 16 ore de travaliu e adevarat, dar colul ala beton m-a dus pana la 40 de saptamani fix. oare asta de 37 ma duce???

Citat:

ARIS felicitari pentru baietelul sanatos si vioi! Iar cu colul vad ca faci la fel ca in privinta greutatii. Mai tii minte cand te plangeai ca ai un col beton si ca trebuie convins sa se mai inmoaie?

CRISTIAN (7.03.2009)

+

Mergi la inceput

clar. net superioara desi mult mai incomoda

Citat:

Matzagri, metoda Anei - cu dusul - mi se pare mai buna

CRISTIAN (7.03.2009)

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aris, felicitari pt vestile bune de la eco !!

No, hai faceti un efort si ganditi-va sa veniti wkd ala cu noi, camera e rezervata deja, nu trebuie nici avans ca sa nu va simtiti legati !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput