Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mie la Mate nu mi-au dat niciun ban de la munca, nici acum nu am auzit de asa ceva p-aici... si-s la stat doar... e o chestie noua?.. sa ma interesez si eu...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Se pare ca numai eu cu inca 2 prieteni avem gargauni in cap, mie daca imi zici [Filip] automat il scriu cu ph, dar sa nu intrebati de ce ca nu stiu. Se pare ca asa functioneaza creierul meu. O sa vad cum o sa il declare ta-su pina la urma ca nu tin mortis la nici una dintre variante.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_78 spune:

Abramburika cred ca a fost foarte frumos si interesant pentr cea mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

buna ziua tuturor!

Luny, legat de salariul respectiv...e de ceva vreme insa nu iti zice nimeni nimic...e art.51 daca nu ma insel din codul muncii. eu am luat acum 3 ani jumatate...

Pica, Filip sau Philip mie imi plac ambele variante, dar depinde si de numele de familie.

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

andreea - da, a fost interesant, mai ales ca a fost prima ei experienta de acest gen. Mi-am adus si eu aminte de excursiile mele (bine, nu asa mica, nu tin minte daca am facut ceva de genul asta la varsta ei), tabere, ba chiar si de practica agricola, hahhahaaa. Frumoase amintiri!!

Azi au serbarea de sfarsit de gradinita estiva. Cica au pregatit ceva dansuri à la Tarzan, costume confectionate de ei, impreuna cu educatoarele. Abia astept. E asa frumoasa copilaria lor, traita ca adult .

pica - eu te inteleg cu gargaunii ph ... eu Sophia o vad scrisa asa. Imi plac ambele variante, da' cand aud numele asta, imi vine sa-l scriu cu ph.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 23s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Pica, mie imi place Philip..

Cu salariul mediu a fost mentionat in contractul la nivel national 2007-2010 parca asta era perioada, insa nu cred ca ajuta mare lucru daca nu e preluat si in ccm-ul unitatii. Stiu ca la functionari nu se da iar de dat, Pica, se da doar la unul din parinti, nu conteaza care din ei.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

ookaa, la firma la care lucram nu era preluat in ccm si tot l-am luat. acum nu mai stiu pe anul asta...dar merita incercat.

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Salariu medeiu la nasterea copilului era stipulat in art 51 in Contractul colectiv de munca, nu in Codul Muncii. Contractul colectiv de munca nu s-a semnat, deci pe 2011 nu e in vigoare, asa ca, daca firma nu are semnat un contract colectiv de munca la nivel de unitate, angajatorul nu este obligat sa mai acorde acest drept (nu mai e nicio baza legala).

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 19+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Noi nici macar nu avem ccm - firma mica, angajati putini, exista doar contractele individuale. Data trecuta nici n-am mai intrebat, pentru ca stiam ca se da DOAR daca este preluat in ccm.
Acum o sa fac o intrebare.

Mamica de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_78 spune:

Si daca nu era mentionat in Contractul Colectiv al unitatii fiind mentionat in CCM-ul unic la nivel national se acorda. Acum daca nu mai e in vigoare CCM-ul unic probabil ca deoinde de la firma la firma, cat de pusi la curent sunt cu toate. De bugetari nu stiu.
Abramburika asteptam impresii si poate poze de la serbare. Cred ca o sa fie super.

Mergi la inceput