Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rosum spune:

da se mai acorda, numai trebuie sa-ti faci o cerere la personal.
Si din cate am vazut nu-ti zice nimeni, daca nu te duci cu cererea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

neata' si din partea noastra!!!!
in legatura cu IR-urile, am vazut ca majoritatea le aveti marite pe arterele uterine, la mine alea sunt bine.
dar la artera ombilicala mi-au iesit mai mari......
am citit pe net si am inteles ca raportul dintre artera cerebrala si cea ombilicala trebuie sa nu fie supra unitar si la mine este....
la Bianca nu mi-a spus nimeni de asa ceva.....mai bine, ca statea cu grija ca si acum...............mie mi-au recomandat echo la 31.32 desapt reevaluare cu determinare Doppler (velocimetrie), m-am si programat imediat ce am iesit din cabinet de la echo.
sper sa fie bine la urmatoarea echo.....

RoxanaAMR 16 SAPT. Lucas Gabriel si mami de www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> Bianca Maria 3 ani in august
www.facebook.com/media/set/?set=a.185927248135830.46267.100001556682087" target="_blank">poze mare 2011!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Eu as prefera sa se acorde 1 salariu mediu pe unitate, dar tatalui ca la mine e ca si cum nu ar fi. Probabil ca se da ca e scris in contractul colectiv de munca si parca tot asa am facut o cerere si am anexat o copie de pe certificatul de nastere.

Luny eu zic sa ai incredere in doctorita si daca ea nu a fost ingrijorata de valori, ci doar a spus ca trebuie monitorizate eu zic sa nu te agiti. Eu sunt sepcialista la a augmenta staarea de panica cum am facut acum citeva luni cind mi-a zis dr ca trebuie sa monitorizeze rinichii copilului...

Andreea de carucior nu stiu ce sa iti spun ca nu am pus mina pe asa ceva. De setul acela de la avent, clar este rentabil din punct de vedere al pretului, dar din proprie experienta iti zic urmatoarele: sterilizatorul l-am folosit fix 3 luni si apoi am descoperit ca de fapt se spala mai bine biberoanele la masina de spalat vase si apoi am citi ca prin spalarea la masina de spalat vase se face si sterilizarea, incalzitorul l-am folosit mai mult la decongelare, dar dureaza o vesnicie, ca la incalzit nu prea am avut nevoie, plus ca in cazul in care consideram necesara incalzirea laptelui/ mancarii eu folosesc cu brio cuptorul cu microunde. Peria nu prea am folosit-o decit cit am spalat e mina biberoanele alea, dar e buna prin bucatarie la altele insa nu isi justifica pretul. Gentuta termoizolanta e buna numai in cazul in care esti fan plimbari cu copilul in carca pe coclauri (la mine asta inseamna sa fii plecata cu copilul de acasa) si nu stii niciodata unde ajungi si cat stai si e buna sa ai ceva care sa se mentina macar la temperatura camerei.

Nu stiu cine zicea ca un copil nu are nevoie decit de laptele matern pina cind incepe diversificarea, dar eu nu sunt de acord sa se generalizeze asta. S a baut apa de la 1 luna si bea in cantitate mare si continua sa bea apa multa si acum.

Revin dupa ce mai fac si eu ceva treaba pe aici.

+20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Cum vedeti scris numele asta: Philip sau Filip?

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Pica mie imi place mai mult Filip...e romanesc, si e mai usor si pt. autoritati. Cu Philip risti sa-i provoci copilului neplaceri mai tarziu, cand tot tre' sa mentioneze cum se scrie, sa fie atent la acte cum e scris...Mai bine simplu, parerea mea.


Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)
21+ cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Ralu de unde i-ai uat halatul e baie cu stelute lui Tudor?

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

incheiem saptamana21 azi!!!!!!!

20+


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

pica - il vad Filip scris .

si mai intreba cineva (scuze, cryna, oare?) David Teodor ... imi suna mai bine David Tudor.

dia - a fost un succes total excursia. Mi-a povestit in amanunt ce animale a vazut pe-acolo (maimutele care mancau banane, girafa mama cu copilu', rinocerul cu corn pe nas, papagali colorati, struti etc.). Era si un Bambi pe care ea n-a reusit sa-l mangaie ca n-avea loc, da' alti copii, da. Zebra a fost preferata ei ca are dungi , s-au dat in masinute (ea a condus camionul pompierilor pt. ca e mare pasionata de domeniul asta), au facut un tur al parcului cu trenuletul, picnic, inghetata. In autocar la dus au cantat, la intors a adormit . Era obosita, franta. Abia mai vorbea si isi tara picioarele. I-a placut mult. Mi-a povestit tot (nici nu-i greu sa o faci sa vorbeasca la ce limbarnita are ) prin prisma ochilor ei, in limbajul ei, atat de frumos!! Concluzia: mai mergem si alta data .

******
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 23s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_78 spune:

Neatza mai spre pranz asa.
Multumim de cafeluta.
Eu stiam ca nu s-a aprobat contractul colectiv unic la nivel national, sau, ma rog, nu s-a semnat. Si ca atare nu stiu cu salariile acordate la nastere. La mine stiu ca e inca in vigoare cel pe unitate si primesc un salariu mediu/unitate. Acum depinde probabil de fiecare firma in parte.
Cu IR-urile nu stiu ce sa va zic. Mie nu mi le-au masurat niciodata cred, sau macar sa mentioneze de ele. Si nici de col nu mi-au zis decat la triplu test, acum 4 saptamani ca e continent si mai greu de masurat. Oricum am nimerit la un doctor care numai chef de munca nu avea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ralu, pica, multam, suna incurajator si eu zic deocamdata sa iau aspenterul ala si sper ca pe 18 la morfo, sa fie mai bine...
Pica, Filip! imi place si mie!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum


Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput