**Buburuze de 2009 in actiune(19)**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Neata!
Si la noi a fost furtuna azi noapte...a tunat si a fulgerat de ziceai ca se crapa cerul.
Puiul meu a dormit toata noaptea de aseara la 22 jumatate pana azi dimineata la 9,e prima data cand se intampla asa ceva.

Ema si fii puternica pentru puiutul tau
Getico ai un deliciu de fetita...e tare frumusica...distractie placuta la nunta
Cris multam pentru cafea....ooo curat pisicul tau..bravo...

Cateva pozici de sambata trecuta de la nunta prietenei mele AICI

V-am pupat!

Razvan si mamy va

Adina mami de zgatioi mic Razvan Ioan

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata si de la noi

Cris am vazut pisicul, e dragutel, dar mai mult mi-a placut Miru ..a crescut si s-a fauct o frumusete ..de abia astept sa o vad Pai asta ma gandeam si eu, ca tu mai aveai un pisic...a disparut?! Dogio ce-ti face? a crescut?
Laura in Austria s-a intamplat patania?! Doamne a ajuns sa nu mai existe decat egoism in oameni..nu degeaba iubesc melodia celor de la Bug Mafia "fara cuvinte" e realitatea 100%..pacat ..
Ema stii tu mamicule cei mai bine ptr itne si copil..cat despre el, ai spus tu suficient incat sa mai zic si eu...daca la varsta astra nu s-a trezit..a pai nu stiu cand se va trezi..tie si copilului va urez tot binele din lume si ai sa vezi ca usor, usor dupa furtuna vine is vreme buna
Sorina poti da link-ul pe mail-ul comun ..ca nu cred ca filme poti pune, poze da dar filme nu cred..asa ca incarci pozele is filmele pe contul tau de picasa si apoi dai link-ul cu pozici/filme pe mail-ul comun al nostru
Getik decat sa stai sa-ti nenorocesti 15 ani din viata doar ptr "binele copiilor" si dupa 15 ani sa realizezi ca si copii au suferit alaturi de tine mai bine te lipsesti...nu-i e usor, un-i va fi usor singura cu copii, dar va avea liniste, liniste sufleteasca si va putea sa se bucure de zambetele copiilor, fara ca sa se gandeasca cu amaraciune ca tatal lor e beat si intra pe usa facand scandal. Putere sorei tale si sprijin-o cat poti si tu, iar lui Cezar ii urez sa se trezeasca la realitate..ca altfel va ajunge ca tacsu...singur
Adina bun revenit prin club...ma bucur ca lucrurile in relatie s-au mai asezat si ca sunteit pe drumul bun. Sper ca intarcarea nu a fost traumatizanta nici ptr tine nici ptr puiut. Tu muncesti acum, ca stiu ca solicitase-i ptr un job de secretara? Oau deci soacrei i-a trebuit un pic de "amenintare" ca sa-si bage mintile in cap si sa nu-si mai bage coada in familia voastra

Fetelor, Cris si Sorina cand va aud ca vb de faptul ca ai vostri pleaca in alta tara, ne gandim de 200 de ori daca ne-am prostit..ca al meu de cateva zile iar se gandeste sa ne intoarcem in Ro in 2 ani...si ma gandesc ok..ne intoarcem...incercam sa punem pe picioare o mica afacere, nu ca sa ne imbogatim ci ca sa traim, dar oare va merge?! riscam sa pierdem bani investiti, scosi de la vanzarea casei de aici..riscam sa nu mearga si sa fim nevoiti sa ne intoarcem aici, riscam ca al meu sot sa-si piarda jobul pe care il are acum, un job de aur..avantaje?! habar nu am..dar stiu ca si aici nu mai e cum a fost inainte...si pana nu ai copii ca sa te lovesti de unele lucruri nu le vezi..voi ce ati face? ati risca?!

Fetele mere au program de trezire noaptea, deci Laura nu esti singura...Anna imi sta cam 1 ora treaza iar Stefi 2 ore si se tot foieste, isi baga picioarele in pijamalele mele, mainile in manecile mele de la pijamale (e un obicei vechi al ei), cealata chitaie, scoate sunete ca de strut, se agita, se chinuie sa dea parturi isi suge mainile, chicoteste la carusel, mai prinde zdranganitoarea de la pat..eu mai atipesc, mai ma trezesc, mai schimb un pampers, mai pun un copil la olita, mai merg dupa lapte, mai alpatez..si a trecut timpul ...pana reusesc sa adorm si eu si fetele

Stefi a trecut de la "Cartea Jungeli" la Pinocchio, zi si nopate inainte de culcare, vrea Pinocchio, nu mai exista alte povesti ptr ea decat pinocchio, iar daca incerc sa-i citesc alta face scandal..si e musai ca dupa ce ii citesc povestea sa o citeasca si ea ..e tare scumpa...Zi de zi ma intreaba "Mege Teti a gadinita? a copii? Mege tati a munca? Mege mami a munca? Mege Anna a munca?" iar eu apropb, mai putin faza cu Anna si munca, ii spun ca Anna o sa stea acasa cu oma si apoi va merge la cresa ...e un deliciu, tacsu e topit dupa ea..Ii cere Stefaniei sa-i dea un pupic si ea refuza...o intreaba daca-l iubeste si pe tati, ea raspunde ca nu...at tacsu ii zice ca ii ia banuti din pusculita ca nu-l pupa...si sa vedeti cum vine la el cu buzele pregatite sa-i dea pupic si sa-l ia in brate si sa-i zica "ubesc"..apoi pleaca din bratele lui si zice "gata" si-a fauct treaba deci nu-i mai ia bani Iar Anna cand il vede pe tacsu ca vine de la munca, seara abia astepata sa fie luata in brate, ii zambeste cu gura pana la urechi si chicoteste cand il vede..ea daca nu are crampe e tot timpul vesela si zambitoare..
Ieri in parc Stefi isi proteja surioara de un copil mai mic decat ea, sarise sa-l ia la bataie ca a indraznit sa se apropie de carutul cu Anna ..

gata ca m-am lungit ...ies ca a venit sotul cu copii.va urez un weekend placut si multi pupici

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Am gasit postat la adoptii ceva ff frumos si totodata emotionant si am vrut s-o cititi si voi.

"Intr-o zi Copilul I-a spus Lui Dumnezeu: Asa se zvoneste ca maine ma trimiti pe pamant, dar cum voi trai acolo, pentru ca sunt asa mic si neajutorat? Dumnezeu i-a raspuns asa: -Din multimea de ingeri ti-am ales unul special pentru tine. Te va astepta si va avea grija de tine. -Dar a spus copilul, aici in Rai nu fac altceva dacat sa cant si sa zambesc. De asta am nevoie sa fiu fericit! Dumnezeu asa i-a vorbit: -ingerasul tau iti va canta in fiecare zi. Si-i vei simti dragostea, si vei fi fericit . -Si, a spus copilul, cum ii voi intelege pe oameni din moment ce nici nu le cunosc limba? E foarte simplu, a spus Dumnezeu, ingerasul tau te va invata cele mai dulci si frumoase cuvinte ce poti invata vreodata si te va invata cu rabdare si sarguinta sa vorbesti. Copilul s-a uitat la Dumnezeu si i-a spus: -Si ce fac daca vreau sa vorbesc cu tine? Dumneze i-a zambit copilului si i-a spus: -ingerasul tau iti va impreuna mainile si te va invata sa te rogi. Copilul a spus: -Asa am auzit ca pe pamant sunt oameni rai. Cine ma va ocroti? Dumnezeu a imbratisat copilul si i-a spus: -ingerasul te va ocroti, chiar si cu pretul vietii! Copilul s-a uitat foarte trist si a spus: -Dar mereu voi fi trist pentru ca nu te voi vedea. Dumnezeu a imbratisat copilul: -ingerasul mereu iti va vorbi despre mine si iti va arata calea spre mine, cu toate ca eu voi fi langa tine mereu. Atunci pacea s-a restabilit in Rai, dar se puteau auzi deja vocile de pe Pamant. Copilul in graba a intrebat: Dumnezeu, daca eu totusi trebuie sa plec acum, spune-mi te rog macar numele ingerasului meu! Dumnezeu a raspuns: -Numele ingerasului nu este important... Pur si simplu ii spui: "MAMI"

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Si pentru ca azi noapte a plouat,a tunat si a tunat oribil,azi o gramada de probleme pe retea.Sper sa le rezolvam pana la pranz ca deja sunt varza cu creierii

adinuto ce gagica betoana fusesi la nunta ,frumoasa miresuca,dar Razvi e super dragalas si s-a facut baiat mare
picky din pacate nu a mai venit acasa,si dupa atata timp nu pot decat sa ma gandesc la ce e mai rau.Dojo e ditamai dihania si ar alerga toata ziua,dar daca nu am terminat cu gardul,nu pot decat pe strada sa-i dau drumul sa alerge si asta la anumite ore cand nu sunt copii pe strada..nu ca i-ar musca ca el e innebunit dupa joaca,dar e mare si te darama pe tine ca adult daramite un copilas.Daca ai bani sa investesti intr-o afacere care e de viitor ca sa zic asa, pai e ok.Gen:sa-ti deschizi un amanet(aurul niciodata nu va cade,ci intotdeauna va urca pretul si e de castigat numai din comisioane foarte mult),internet(unde sa ai o retea stabila din punct de vedere al trasportului),terenuri.. ,astea sunt ,ca in rest e greu de tot.Eu una daca al meu reuseste acolo,si e bine,plec cu tot cu copil.Si o sa vad daca ma mai intorc in tara...poate peste cativa ani..poate.Ce smecheroase sunt amandoua,mai ales Puca care ma facut sa rad in hohote .Speculantii sunt copiii astia.
sori foarte frumos,cine a gandit-o bine a zis

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Gata si eu cu treburile casnice ,am dat si o tura de oras cu Razvi...iar acum ma rog de el sa faca nani,dar nici nu ma aude.

Picky vai cred ca sunt tare dragalase fetitele tale ,abia astept sa vorbeasca si Razvan,deocamdata ne limitam la cateva cuvinte pe care le mai leaga intre ele gen "mami nani" -cand vrea sa doarma,"uni tati" -unde este tati...chestii din astea ,dar nu imi fac probleme...are timp..
Cris daaa...fusai tare betoana multumesc

Pup ma duc sa culc brotacul

Razvan si mamy va

Adina mami de zgatioi mic Razvan Ioan

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Am avut azi-noapte un concert extraordinat de matze sub geamul meu,se bateau..se cotzaiau..habar n-am ,dar a trezit fata si au iesit si socrii afara sa le goneasca.Cred ca au venit la pisica asta surda pe care o avem de multin loc sa-i faca curte motanii prin semne ca tot e cu deficiente mandra,ei miorlaiau ca apucatii.SI acum la 8 au aparut inteligentii lui peste prajit de la Liberty Parade,care suflau in goarne cat ii tinea plamanii,cu usile de la masini belea deschise larg,din care rasuna "melodios" muzica lui Gutza .Sa mor de nu a innebunit lumea.

adina lasa ca nici fii-mea nu a binevoit sa doarma ieir dupa masa,bine ca se si sculase dimineata la 9.Dar pana sera la 22:30 cand a adormit ne-a facut creierii terci.Acum Motzo alearga un bob de strugure crud(suvenit luat de Miru din gradina ca sa moara de inima socrii,ca le jumuleste via) si sectorista il pandeste sa-si ia bobul inapoi.A cerut "lapte si cocoa"si acum face pe nebuna.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Neata!

Crisu multam' de cafea;oooo tare nasol cu concertul la care ai asistat,eu dimineata la 6 ,cand da soacramea drumul la gaini,am concert de la cocos de-mi vine sa-l omorsi canta chiar sub geam la mine...
Picky intarcarea nu a fost traumatizanta pentru nici unul dintre noi.Lui i-am oprit mai intai in timpul zilei.In trei zile deja s-a invatat fara si dormea si mai bine noaptea (cand alaptam se trezea la fiecare o ora juma').La mine a fost un pic mai greu..am avut probleme cu un san,era dublu fata de celalalt,dar m-am stors din ce in ce mai putin si mai rar,am luat antiinflamatoare, comprese cu frunza de varza si legata strans si intr-o saptamana a trecut.

Ma duc sa-i dau mancare la copil ca are ce ma mornai pe aici cu "pa-pi..pa-pi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna de dimineatza!!!
Azi ne-am trezit eu si fi-miu la ora 9,cum nu s-a mai intamplat de mult,si nici peste noapte nu m-am mai trezit pentru pipilica din ora in ora. a fost mai racoare si poate de aia.
Am ajuns de vineri acasa,dar nu am avut cand sa intru sa va las o autostrada ca aia pe care au inaugurat-o Boc si Udrea pe langa Cris...

Ieri am avut program de chinuit barbatu'...nuuu,nu in modul ala,mai are ceva de asteptat,deocamdata sa zica merci "ca batraneii,incetisor"... ci am schimbat prin camera ca nu mai aveam loc de unele lucruri,multe am scos,am aruncat,ce e mai bun am pus sa duc la tara,am facut si revizia in sifoniere si la fel,ce e mai bun merge la tara,ce a fost varza la tomberon,ca aveam multe inutile pe acolo.Si acum mai sunt,ca sunt lucruri dragi de care nu ne putem desparti. Ah,sa va mai spun ca din 20 de perechi de pantaloni sotului meu ii vin 4? Imi vine sa il bat, dar nu am ce ii face.PAna nu pune mana sa mearga la sala nu slabeste,ca de mancat mananca mai putin ca mine , mananca regulat acum, nu bea acidulate decat rar,dulciurile ii plac,dar le consuma cu masura.Oricum,pe total,consuma mai putin ca mine din toate,muult mai putin ca frati-su,si el se ingrasa parca uitandu-te la el. Oricum,ieri am schimbat si pozitia la patut,am asezat lucrusoare de bebe mic in sifonier,trebuie musai sa mai facem un sifonier, ca tot sunt haine si in cutii.

Ema la tine m-am gandit mult zilele astea .Nu te sfatuiesc nimic,pentru ca nu stiu ce as putea sa iti spun,asa ca iti zic doar atat: fii puternica, si orice ai hotari sa faci in continuare eu sunt cu gandul la tine si ma rog sa va fie bine tie si pustiului tau. Sotul tau se poarta de parca ar fi nascute de curand si ar fi intrat in depresie postnatala...

Cris bun venit noului membru al familiei, PAul nu o sa il smotoceasca(cred) dar sigur o sa il iubeasca si o sa il pupe mai ceva ca pe ursuletii de plush. E topit dupa animale,iar pisicile si cainii sunt preferatii lui. Stai sa vezi daca il lasi printre pui,sau sa vada caii cum face! Vreau sa iti mai calc pragul o data pana vine Picky si ne vom intalni toate.
Hai sa va spui ceva, sper sa nu imi iau bataie... Getuta e posibil sa ajunga la mine cu fetita,pentru cateva zile.Ar fi minunat daca s-ar suprapune cu perioada cand e si Picky aici,sa ne intalnim in grup extins.

Picky citesc cu mare drag mesajele tale in care vorbesti despre fetite,despre cum se iubesc ele,cum te iubesc pe tine sau il iubesc pe tati al lor. Abea astept sa vorbesc si eu la plural ,uite,chiar acum pitica se bucura cu mine,si imi face burta sa para din gelatina... Nr-ul de telefon o sa ti-l de-a Cris la momentul potrivitpentru ca oricum cred ca la ea ne vom intalni. Poate si prin oras,daca stati mai mult aici.

Am vazut pozici cu poznasii Virginiei si printul Emei,ce distractie pe capul lor!!! Frumosi foc toti trei .

Crisule hai ca esti tare!!! Spui ca Dariusica e luat,ca face fiita urat ca il vede mancand din aceeasi punga cu o fetita dragalasa,si tu expui poze cu fiita dormind cu un alt baiat frumusel , si mai ales care si seamana cu Dariusica...

Anna sper ca te distrezi de minune la Mangalia,imi pare rau ca nu am reusit sa ne vedem,cu alta ocazie sper sa nu te mai ratez.

Madyy a trecut raceala? Ai impartit-o cu sot? Ce fac copilasii?

LauraO cum au fost noptile astea? A dormit mai bine feciorasul? Ai descoperit de ce plangea noaptea? Al meu am vazut ca scanceste uneori prin somn,dumnezeu stie de la ce o fi...

Imi pare rau ca nu are acelasi gust porumbul. Nu gasesti nici de ala conservat,gata fiert,cum e aici? Eu faceam mai rau la pofte cand nu eram gravida. Acum am mult mai putine.

Anna ce tare ai fost... pai cum mai,tu in sedinte citesti forumul si mai si raspunzi?

In ziua in care ai intrebat daca e normal sa faca Vladut caca de doua ori pe zi,fi-miu facuse de 4 , si a doua zi deloc... Si Paul toata ziua mananca fructe.Bine,el toata ziua mananca,in general, de toate.

Alynta da,are soacra curte mare,si umbrita de vie ,e foarte placut la ea. E si mai placut cand e socrul acasa, ca el ii tempereza unele chestii.
L-am luat pe Paul speriat de apa de la ea,si Vali mi-a spus ca sigur l-a speriat cu dushul ala nenorocit al lor,care da cand apa fierbinte cand rece,si sigur nu a tinut cont sa il spele cu samponelul lui,si i-a bagat sapun in ochi. Are frate o viteza cand ii face baie de zici ca navalesc turcii. De fapt toata teama e sa nu consume multa apa,si butelie,cat incalzeste apa la instant... A rugat-o frumos al meu sot sa ii incalzeasca apa de acum incolo la soare,sau sa ii puna apa in cada ,si sa il lasesa se balaceasca,sa nu mai puna dushul pe el.

Andreea si pe tine si pe Cezara. Ce mai gatesti bun? Sa ne inspiram si noi...

Mady dar de ce sa mai creasca baietii si dupa aia mergi cu ei la tara? Lui Paul ii place tare mult,daca s-ar putea sa il las numai acolo si eu sa vin in vizita,el nu ar spune nu. Si nici socrela.

Alic bine ai mai venit pe la noi,te mai asteptam.
Mie mi se pare putin cat mananca fetita ta pentru ca Paul mananca mult, dar daca ei ii e bine asa,inseamna ca ii ajunge. Nepotica mea mananca la 5 ani mai putin decat Paul. Fructele sunt bleah,nu mananca decat anumite feluri de mancare,si arata foarte bine si ca inaltime si greutate,asa ca nu iti face griji.
Anna ce nume frumoase ati ales pentru bebelina. Mie imi place Eva,imi plac si Maria si Ioana,iar Eva se potriveste cu amandoua.

Cris dar cand vine bunica-sa lui Miru sa o zgandare la 7 dimineata nu o poti expedia? Eu pe socrela am invatat-o ca daca eu mai dorm,sa il lase in pace,chiar daca s-a trezit Paul,ca adoarme la loc daca nu ma vede ca reactionez. Si a inteles intr-un final,cand a vazut ca daca il ia de langa mine e morocanos pana spre pranz..

Simina moama cata cafea bei! Eu de la una as trepida deja.

Sori am vazut filmuletul cu Razvan! Cat de dragalas eeee!!! Dar lui tati de ce nu ii cere ajutorul? Imi place si costumatia de vara,e in trend.
Frumos domitorul, o sa ii arat si eu la sot cum ar trebui sa arate niste rafturi construite,nu ce imi facuse el cu un prieten,de le-am demontat in secunda doi dupa ce el-am vazut.

Pun si eu acum niste poze pe picasa cu Paul,de la tara,si un filmulet in care impartea un porumb cu puii.

Aici pozici de la tara....

Getuta superba buburuza mica,abea astept sa o vad ! Auzi,daa' painea aia i-a ajuns sau a mai cerut una?

Picky tinerelul si-o fi ratat vocatia,o fi vrut sa se faca ginecolog si a gresit la inscriere[D:] ... Cum sa iti scoata maseaua care inca nu a iesit?Adica sa opereze si sa o scoata din gingie,sau cum?

Alynta si tu ai vecini tacaniti? Credeam ca numai eu. Bine,ai mei is dusi cu pluta pe alte planuri[D:]. Aia de deasupra mi-a aruncat zoi si mancare pe haine de mai multe ori,se trezeste noaptea si aseaza diverse prin casa,ba le mia si scapa din mana sau taraie ceva,nu stiu ce,ca ne trezeste pe toti,se aude ca si cum ar fi cutremur ,administratorul a scos busoanee de la panoul electric cand a fost o petrecere de motz in bloc,si cand cei al caror buson a fost scos ,s-au dus si au luat altul,de la un apartament care e gol,si l-au pus la ei,dar fara "imbracaminte" ,sa nu mai poata fi scos,a chemat Enel-ul, si a schimbat busoanele,cu clapitze de alea,nu stiu cum se cheama.Acum asteapta sa le platim ca sa le si instaleze. Sa astepte... Mai am unii la parter care de 3 ani jumatate de cand stam aici renoveaza, si sparg si baraie cu bormasina,si numai intre 13-17... Bine,nu chiar continuu, mai au cate o saptamana-doua pauza... Mai e unul care face petreceri, in we, si nu s-a dus nimeni peste el,dar la aceeasi petrecere de mot a venit si a facut scandal ca are nepoatele la el si nu pot sa doarma.Am vecina care se plange ca latra cainele unei vecine de la patru(langa cea care imi arunca diverse pe rufe) ,caine pe care eu nu l-am auzit latrand decat de vre-o 3 ori in atata timp... si as putea continua. Dar de copii nu s-a plans nimeni,ca abea asteptam.

Laura sunt cu capul ambele cucoane care au scos capul pe geam. Eu am un parc in fata blocului,iti dai seama ce ar insemna sa faca lumea scandal la fiecare copil care plange sau tipa? Nu mai zic ca e si teren de baschet ingradit cu un fel de gard ciudat,ca daca dai un picior in el se aude pana la Cris , si desi accesul e permis doar intre 9 -22 ,dimineata pe la 3-4 se mai joaca unii pe teren,si dau cu mingea in gardul cu pricina. Vis,nu alta,sa te trezesti si sa nu stii de unde vine zgomotul... Pai al meu cand a avut perioada de isterii plangea si jumatate de ora,ce era sa ii fac?Sa ii pun calus in gura?
Elena-Adina ma bucur ca sunteti mai bine tu si sot, e tare greu cand nu e intelegere in casa,mai ales cand stii ca e din pricina cuiva care ar trebui sa isi vada de batranetile ei,si nu familia voastra.

Am vazut si pozele,ei un dulcic de baietel!

Getuta cum a fost la nunta?

Aaah ,am dat sa aud si eu melodia "fara cuvinte" si mi s-a blocat laptopul,i-am dat restart si ma rugam sa nu se stearga mesajul,ca scriu de mai bine de o ora la el. Bine ca nu s-a sters ca faceam cu nervii...

Va las acum,ma duc sa il schimb pe cacacea ca puteeeee....

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 34+ cu Ioana Teodora
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Micuta Eva de Mada, a trecut printr-un accident grav la gradinita. Accident putin spus, ptr ca incompetentele de la gradinita, cele care ne punem sanatatea si viata copiilor in mana lor zi de zi nu au altceva de facut decat sa bea cafele toata ziua ..si uitati ce se poate intampla..Am dat link-ul pe mail comun

Ne rugam ptr sanatatea micutei Eva si ma rog ca sa nu-i ramana semne.

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Picky dar ce s-a intamplat? Pare arsa cu un lichid fierbinte sau substanta coroziva... Si nu au patit nimic educatoarele,ingrijitoarele?

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 34+ cu Ioana Teodora
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput