**Buburuze de 2009 in actiune(19)**
Raspunsuri - Pagina 4
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 scuzati deranju' getik,da' p'acasa nu mai vii? *Blackmoon Lady 12+si lipistocul meu iubit
|
Imi scuzi deranjul te rog? Daca tot vezi cand "nu intra pe acasa Getika" nu vezi si cand nu intra deloc pe forum? Ca am vazut ca ai obiceiul sa citesti "pe la alte case" ,sa dai chiar si "aprob" "nu aprob" la raspunsuri ...
Si acum la oile noastre...
Nu am mai pus-o de intalneala ca am plecat azi de la socrela. Eu is tot pusa pe plimbari,la sot ii era dor de copil( nu l-a vazut de doua saptamani, luni plec la sora-mea pnetru cateva zile, vreau sa ma intalnesc si cu o mamica de dovlecel pana luni, daca aveam banuti mai multi mergeam maine in Mangalia doar sa o vad pe Anna,burtica ei si pe baietel, mai vreau sa dau si peste Cris cu tot cu PAul , si vreau sa o vad si pe Picky cand vine,tot cu Paul,bineinteles) ,asa ca am zis pas la inca o zi cu soacra. Sigur vor mai fi ocazii sa ne intalnim.
Revin mai tarziu ,acu fac ceva haleala...
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 34+ cu Ioana Teodora
AMR 6 saptamani
cris_82 spune:
si sa va arat si noul membru al familiei
https://picasaweb.google.com/104295494406496657483/29052011#5634754761828495010
getik sper sa fie cu noroc noul job.
picky O sa intreb eu pe aicea pe la magazine de unde se poate achizitiona asa ceva si daca gasesc iti dau de stire.Fata,probabil saracul om vrea sa te ajute si sa le scoata pe amandoua odata ca sa nu te chinuie de doua ori,mai ales ca e si problema alaptatului.. .Eu zic ca Alina poate sa o sperie numai daca ii spune de o umbra neagra care se perinda prin fata usii de vreo luna si nu mai tine minte daca e adevarata treaba cu 40 de zile .
Mirunel terorista
http://bazar.desprecopii.com/index.asp" target="_blank">BAZAR
elena_adina spune:
salut fetele!
Uite ca am reusit si eu sa mai scriu un mesaj...tare imprastiata sunt,de citit va citesc zilnic...dar cu scrisul mai greu....
Cate ceva despre noi...problemele cu sotul s-au mai rezolvat..sper sa si dureze,vad ca e mai cu capul pe umeri acum,dar nu stiu pentru cat timp il va tine acolo.Cu soacramea e mai bine,i-am zis ca daca nu isi vede de treaba ei si daca ma face sa divortez,sa nu creada ca o sa-l mai vada pe nepotasu,acum o face pe-a sfanta...
Razvan...ce sa mai...e un scump pe zi ce trece (aici faza cu cioara),dar si un obraznic fara pereche.Avem doua saptamani de cand am renuntat la tzatzi si e foarte bine,acum papa de toate,doarme toata noaptea...e bine.
Simina azi am devenit prietene pe facebook
Criss felicitari pentru noul membru...e foarte dragalas.
Pop la toate fetele si sper sa revin cu cateva poze proaspete!
Razvan si mamy va
Adina mami de zgatioi mic Razvan Ioan
POZICI
emanouela spune:
buna fetele
pe scurt....suntem bine, pe cat se poate, acu despre 'noi'....de pe dara de 21.07 domnul e in Romania, pe 27 a ajuns la noi, o ora, mai mult ca sa incerce marea cu degetul decat sa isi vada copilul (inainte a fost la varasa de aci, judecator si aia i-a zis , baga-ti mintile in cap sau 'ia si va intelegeti ca fie in interesul tau'), a venit spasit cu textele ieftine si expirate, a stat o ora si puitin dupa care a plecat....nu intrebati unde ca nu ma intereseaza...a zis ca sapt viit pleaca in Be pt bla bla bla, iar nu ma interseaza, eu l-am intrebat daca vine sa isi mai vada copilul, a zis nu stie. miercuri noaptea copilul meu nu a dormit deloc, a fost agitat, clar bulversat de starea mea de miercuri seara si de aparitia lu tatsu asa ca joi l-am sunat si i-am zis sa faca bine sa vina, pe la pranz, joi, a sunat sa zica ca vine sambata dimi, ok, toate bune, azi ma suna ca ii e rau si nu mai vine...., asta e starea mea...greata. eu i-am zis ca il astept totusi sa vina sa stea cu copilul. jur pe ce am mai sfant ca e ultima incercare a mea, ca tot asta fac de ceva vreme, sa il fac sa constientizeze ca e tata. judecata copilului va fi aspra, nu ca l-ar atinge ca e de o nezimtire crunta...asa ca eu revin pe plaiuri mioritice alaturi de puiul meu si-l las in dobitocenia lui sa alerge dupa cai verzi pe pereti si sa crape singur, nu ma mai intereseaza absolut deloc.
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
SoriLea spune:
Dragele mele, va multumesc din suflet pt aprecieri, chiar ca e un dulce cand spune asa, ma topesc toata
(scz celor ce nu le-am trimis, dar daca ma trag de maneca il trimit imediat - n-am sa mai postez aici poze sau filmulete cu Razvan, dar va trimit la cele care doriti sa-l vedeti - am incercat sa incarc pe mail-ul comun si n-am reusit )
Acum va pun cateva poze de la renovarea dormitorului (e al parintilor mei)
https://picasaweb.google.com/sorilea73/DormitorRenovat?authkey=Gv1sRgCLS33ZaWt7aSeg
Am citit tot, dar sunt zombi si n-am retinut mare lucru.
Cris suntem cam in aceeasi oala, adica si sotul meu e pe picior de plecare in germania. A dat examen pt cat E si a luat sala, urmeaza traseul pe 8 aug, iar daca ia, dupa 15 aug pleaca, daca nu sta pana reuseste sa-l obtina si apoi pleaca. Speram sa fie bn, cu toate ca ne v-a fi foarte greu despartiti
Ema imi pare tare rau de ceea ce s-a creat intre voi si mai ales ca nu contientizeaza ca e tata si fii puternica, puiul tau are nevoie de o mama puternica si luptatoare
Fetelor va invidiez ca va intalniti as vrea sa ma vad si eu cu voi, dar din pacate chiar nu pot ajunge la mare in vara asta
Celorlalte nu stiu ce vroiam sa va mai zic, dar va si va dau o mare imbratisare si am sa va trimit curand si niste poze
Noapte buna copiii si mamici de pitici
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
getik1 spune:
fetelor eu acu am terminat de mesterit niste cercei o bratara si incerc sa fug la somn dar vazui ca fimea iar ma fentat si a furata sandalele din dulap ca atare tre sa caut sandaua lu ary ca este disparuta.
eu dispar din peisaj vreo 2 zile ca plec maine la 7 la mama ca are nunta vecina mea de la 3, adica prietena mea din copilarie si ary binenteles ca este domnisoara de onoare, promit ca duminica seara cand apar pun poze.
sorilea frumos dormitoru
ema iti dau un sfat taie rau din radacina ca niciodata nu va fi bine, din experienta o spun sormea a amanat de "n" ori divortul dar acu este terminata si ea si copii si tot la divort a ajuns, luni se duce sa intenteze actiunea dupa 15 ani de chin sa il schimbe si sa il faca responsabil fata de copii. si sper sa nu te supi pe mine.
laura mersi mult
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
getik1 spune:
neata fetelor
va las o tare, mie una din asta imi trebuie, iar restu le da cris ca stie mai bine ca mine
va si va urez un WK placut
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
emanouela spune:
neata
sori, asta e, de unde nu e nici Dumnezeu nu cere....ne-a uimit pe toti in cel mai urat mod. el doar uita ca eu am si un 'motiv' solid sa lupt.
geto nu ma supar, stai calma, ma stii pe mine ca ma supar? doar ca nu vreau, nu pot, deocamdata sa spun ce fac, nu ca nu stiu.....stiu ft bine doar ca prefer sa pastrez pt mine. oricum ceea ce voi face include strict 2 persoane, eu si copilul. nervi tari surorii tale, e greu, e dureros, e bulversant....doar ca dupa nitel timp va veni linistea pt ea si asta e cel mai important.
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaa
Cu furtuna de azi noapte,un pisic care m-a muscat de degetele de la picioare si un copil care a fost atata de setos..am dormit de m-am rupt.Asa ca sa nu mai zic ca suna un telefon insistent in jur de ora 1 dimineata
Va dau ca perfuzabila e a mea,ceai furctat,trabuce si vougue
laurao cred ca telenovelele pe care le savureaza in fiecare zi le dau babelor tupeu si puterea sa viseze si sa faca asemenea comentarii aberante.. .Te referi la pisul asta mic pe care l-am luat ieri?Daaaaaaaaaaa,mai traiesteA fost terorizat,flocait ,dar traieste.Si aseara ne-a surprins foarte frumos cand s-a dus la cutia lui cu asternut igienit si a facut pishulica.Chiar i-am zis sotului,"uite si si tu ce pisic simtit avem,fii-ta are 2 ani si putin si inca mai trage cate un pishu in casa,iar asta micul il avem de cateva ora si s-a dus din prima la cutia lui".La care Miru probabil s-a secat si s-a dus la pis si l-a certat.In amintirea fostului motan care nu mi-a mai venit acasa de vreo 4 luni,ii cheama Motzonel.
lali stai acum sa vezi ca am si jucarie care miauna, or sa zboare smocuri de blanita la dublu
adina sper sa fie bine si sa nu va mai certati.Felicitari pentru intarcat.
ema scuza-ma ca-ti spun de-a dreptul..dar e un nesimtit fara pereche exul si nu merita decat ..nu are inima nici cat negru sub unghie..cum sa-i faca asa propriului copil? deja cuvintele care-mi vin in minte nu pot fi reproduse aiceaNoi iti suntem aproape
sori imi place foarte mult cum ati renovat.Tin pumnii sa fie bine si la voi si sa ia traseul.Asa e,o sa ne fie greu la amandoua,si tie si mie,dar toate astea sunt spre binele nostru.
getik oooo,distractie placuta fata,hai ca te scutesc 2 zile de la cotizatie.Dar e musai poze,da?.Multam de cafea Getutza
Mirunel terorista
BAZAR