**Buburuze de 2009 in actiune(19)**
Raspunsuri - Pagina 3
getik1 spune:
neata prezenta la am noutatii cez de azi incepe muna la bucuresti, sa certat cu tasu si a vazut ca am dreptate si nu mint si nici n u sunt paranoica ,in fine mai tarziu daca am timp intru si va spun mai multe
cris am inteles sper sa nu mai patesc nimik, si de cotizat sunt leftera.
simina acu sper sa mearga sa fie vazute
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Picky_toto spune:
Neata si de la noi..
Mi-am inceput dimineata la pc cu filmuletul cu Razvi..e asa delicios cum cere el ajutorul, o scumpete mica
Ieri am fost la stomatolog..un tip tinerel care a ramas blocat cand i-am zis ca alaptez si ca vreau sa o fac cel putin pana la 1 an jumate cum am procedat la Stefi ..numai la alaptat a ramas blocat si punea intrebari..si de cate ori mananca pe zi, noapte etc..de incepuse sa ma enerveze..ce-l freca grija pe el ca alaptez eu?!..in fine..cica trebuia sa-mi scoata cele 2 masele de minte din stanga sus si jos, una e iesita, cealata nu...am refuzat..i-am zis ca ma intorc dupa vacanta sa le scoata ..dar sigur o sa-mi fac programare la o alta doctorita ..ca el prea m-a scos din nervi cu curiozitatea lui tampita..si de at m-a luat o durere de cap
Simina cam pe 10 ajungem in Cta, iar botezul il avem pe 20...deci in principiu ne-am putea vedea..poate facem asa o adunare cu toatele
Cris ma rog ca sa va fie bine si sa reusiti sa o scoateti la capat cumva
As mai sta dar urla un bebe mic..cum ii zice Stefi "Anna esti mica" si trebuie sa ma ocup de ea..le scot la parc acum (cica avertizare, roiuri de viespi in be, ataca oameni ca nu au mai sunt flori, si au devenit agresive..un om a murit intepat de mai multe viespi)
Intrebare: Unde gasesc bratari de cumparat impotriva insectelor? Am citit aici pe forum ca sunt bratari impotriva tantarilor si sper ca sunt si ptr viespi, asa ca sunt interesata.daca stiti..
pupici
Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
alynta27 spune:
Buna!
Getick e superba brunetica! Ala era tort sarlota?
Fetelor eu de 2 zile vorbesc singura. Baba de jos s-a dus la politie sa se planga ca ai mei copii ii fac viata un calvar.... A fost sotul si a dat cu subsemnatul. In concluzie baba-i cu capul- lucru confirmat si de nenea polistist. Cica scria acolo ca sotul isi distreaza copii, ca eu sunt mereu in concediu maternal si multe altele. Am luat-o cam pe sus la ultima intrevedere la usa mea, pt ca mi-a injurat copii si nu i-a picat bine. In cocluzie...mare ti-e gradina....
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
cris_82 spune:
oficial am pisic,pe care de altfel mi l-a terorizat fii-mea de saracul ar sta numai dupa masina de spalat bagat.
simina categoric trebuie sa o punem de-o intalneala.da cum sa nu,si eu mi-am luat un catel la inceput,pe Dojo,care era un catelus micut de tot. Ai acum la 7 luni e ditamai dihania ca Miru nu poate sa se joace cu el ca o darama.In schimb,ghemotocul asta mic de blana e asa dragalas.
getik ma bucur ca s-au mai asezat lucrurile si la voi
picky ai PM cu Bratarile pentru insecte.Poate era nou in domeniu si aduna mai multe informatii de la pacientisau sotia lui era si ea o viitoare mamaica..acuma zic si eu.
alynta clar baba e tzacanita.Nu lasa garda jo si tine-te pe pozitie cand incepe iar cu tam-tam.App cati ani are?nu o cauta al cu coasa?
Mirunel terorista
BAZAR
getik1 spune:
am revenit sunt vesela deoarece a semnat cez noul contract de munca si este super bine acu este in drum spre casa de la bucuresti.
alynta baba nebuna ii pun o pila buna la pisi, tortul este diplomat facut de mine si a fost o reusita totala nu m-ia venit sa cred cum a iesit.
cris lucrurile sunt si nu sunt asezate dar vedem pe parcurs ce decizie finala va lua cezar de el depinde soarta familiei acu , bietu pisic
Picky_toto spune:
Am mancarea pe foc..
Cris multam de pm.sa inteleg ca doar online se pot cumpara? pai bratara e cu lavanda si lamaita..si eu am ulei si spray cu astea...dar la stefi nu prea ajuta ..da asa a zis si al meu...numai ca eu nu am vrut sa-mi scoata maselele si nu amandoua odata..asa ca ma duc la altcineva
Alynta nu am putut sa nu ma amuz de patanie, sincer..e de tot rasul..cum cineva poate sa mearga la politie si sa faca plangere ca o deranjeaza copii vecinei?! pai ce is animale?! sunt copii frate nu altceva..si doar nu poate sa zboare sau sa stea intr-un loc numai ca o deranjeaza pe vecina..data viitoare ii spui ca daca nu-i convine situatia nu are decat sa se mute..si punct. eu nu stiu cum pot politisti sa ia in seama astfel de aberatii...aici daca te-ai duce sa faci o astfel de plangere ti-ar rade in nas...si daca ai face plangere ca in timpul zilei vecinul renoveaza casa si te deranjeaza zgomotul..te-ar trimite la plimbare..spune-i sa-si vada de telenovelele ei si sa te lase pe tine in pace..iar daca iti mai injura copii spune-i ca stii sa faci magie neagra/voodoo si ii trimiti draci noaptea in pat si sa vezi cum se potoleste ...sau nu o sa mai indrazneasca sa zica nimic ..;iar cand o vedea dracii at toata lumea va zice ca are ceva lipsa nu doar tu si politisti ..hai ca m-am amuzat teribil
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
getik1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Picky_toto iar daca iti mai injura copii spune-i ca stii sa faci magie neagra/voodoo si ii trimiti draci noaptea in pat si sa vezi cum se potoleste ...sau nu o sa mai indrazneasca sa zica nimic ..;iar cand o vedea dracii at toata lumea va zice ca are ceva lipsa nu doar tu si politisti ..hai ca m-am amuzat teribil Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011 Buburuza mea ********************* Fluturasul mic ********************* Povestea Printesucai ********************* |
piky ce tare a fost asta , ce fac fetitele dragute? ana sa facut o frumusica si o dulce de stefi nu mai zic
Picky_toto spune:
Getik ti-am vazut printesa..si asa mare s-a facut si frumoasa i-a crescut si parul si are niste ochisori si gene superbe..si e ff inalta..iar poza cu ochelarii de soare e mortala
Anna, Simina, Lali ce faceti o puneti de o intalnire?! dbarfa placuta si asteptam pozici
Ema tu ce ai mama de esti intoarsa? iar probleme cu al tau?! sunt alaturi de tine si iti trimit o imbratisare
Lavi mama mie imi e dor de tine..ia pune mana si treci la pc ..asa macar ptr 2-3 cuvinte
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
My_Lady0091 spune:
scuzati deranju'
getik,da' p'acasa nu mai vii?
*Blackmoon Lady 12+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
LauraOana spune:
de nu stiu cite ore ma chinui sa va scriu...dar incontinuu intervine ceva..ba suna telefonu..bea vreun coleg ceva..ba mi-au scimbat compu ca ne-or pus la toti alt windows..si asa mai departe
alynta io nu stiu ce e cu babele astea..sa vezi ce mi so intimplat mie acum 2 luni..am iesit cu copilul AFARA..deci eram afara in parcul blocului nu in casa..si il apuca pe sebastian o criza de personalitate..si eu ca sa nu-i dau apa la moara la crizele astea cind il apuca pur si simplu il las in pace sa urle pina-i trece..nu vreau sa-i dau coarne sa creada ca cu urlete primeste tot...si dintr-o data isi baga una capul pe geam si urla la mine ca sa linistesc copilul ca pe ea o deranjaza urlete lui cica sa il bag in casa..mai femeie daca urla in casa nu-i bine, daca urla afara iar nu-i bine i-am zis femeii (si nici macar nu era baba) sa-si inchida geamu daca o deranjaza ca nu tre sa stea cu el deschis nici nu trec 2 sekunde ca scoate alta capu pe geam ca sa imi linistesc copilul ca fata ei doarme si sa nu cumva sa o trezeasca al meu cu criza lui...imi venea sa-i spun:"mai femeie daca aveai copil mic mai intelegeam dar fica-ta are 14 ani!!! daca se trezeste se culca inapoi..ce naiba!" dar i-am zis "frumos" ca imi pare rau dar e copil si nu am cum sa-i bag ceva in gura sa-l fac sa taca!!!! si jur ca nu a plins mai mult de 2-3 minute..
cris mai traieste pisica? btw cum il cheama?
getix e prima oara cind am onoarea sa o admir pe aricica..frumoasa FOC