**Buburuze de 2009 in actiune(19)**
Raspunsuri - Pagina 19
Simina1980 spune:
Neata,
Am venit la
!
Eu voi avea o saptamana plina
asa ca sper sa intelegeti daca nu voi fi prea activa!
Sorina-bucura-te de concediu si stai cat poti tu de mult cu Razvanel!
Cris-super week-end ai avut!
sa treaca bubitele la fata!
Lali-ai pus porumb pana la urma sau l-ai aruncat?
Va las acum!Sper sa mai am timp sa revin!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
clodyac spune:
buna dimi
cris suntem rau sambata am facut temperatura 39.5 (isi baga mainile in gura pana la cot) el fiind la tara de aproape 2 luni numai la animale sta si oricat l-ai spala tot mai prinde un deget in gura ... offf si are si diaree care nu trece cu nimic ... offf doamne dar trec ele toate
va doresc o saptamana usoara

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya
pui mic
eumada spune:
Neata fetele
Aici in Romania chiar ca nu se face nimic fara sa faci scandalul de pe lume.La noi in general e cam jungla,doar asa poti atrage atentia opiniei publice credeti-ma.La voi deja erau autosesizati toti,legea se respecta acolo.Nu am nimic personal cu patronul gradinitei respective ,dar sa afrirnmi de fata cu martori ca nu te intereseaza e altceva,cu totul altceva.Ai o institutie care are grija de copiii mici,daca sse produce o neglijenta in serviciu,e normal ca s-au incalcat niste norme,dar recunoaste macar.Au fost si mame care nu au crezut...,e normal ca nu a fost cu intentie ca altfel....dar de aia exista culpa in lege.
In general in Romania daca nu ti se intampla tie nu e posibil cam asa.
Referitor la alergiile voastre e posibil sa fie de la niste zburatoare,sunt acum niste mutante de insecte sau tantari....si noi avem intepaturi dar alergie nu a facut niciodata Eva de la nimic.
Oricum vor fi cateva stiri de cate 3 minute si cam atat.pe ei or sa fie asmutiti,noi nu avem nici o treaba.Chiar si asa "cainii latra,ursul merge"
vs pup deseara o sa pregatim materialul pentru presa.
Madalina si Eva-Maria
LauraOana spune:
clody si noi abia ce am scapat de durerile de dinti...2 maselute au iesit deodata...si bineinteles cu febra si tot tacamul..dar cu nuroflex ii scadea destul de bine febra 
clodyac spune:
laura de obicei si la noi ceda dar acum la o ora de la medicament antitermic de la 38.8 a crescut la 39.5 

mamica
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya
pui mic
LauraOana spune:
clody mie la farmacie cind cumpar antitermice tot timpul imi spune sa-i dau abia de la 39,5 in sus
dar nu pot...eu ii dau deja de la 38 deja ceva..ca mi mila de el ![]()
getik1 spune:
cris ff darnic este al meu barbat doar cand vrea el 
, si cu iepuri prefer sa nu mai comentez
simina bafta la trebi saptamana asta sa iesi din ele cu brio, ce face andutu/ poze nu ne pui si noua??
ana ce faci mamica? ce face bebelina vladutu?
ema tu unde ai disparut? mai traiesti? darius?
clody voi cu febra cum mai suntetii?
laura madicu tau pediatru ce zice tot de la 39 sa ii dai antitermice? ca ce zic farmacisti
mie pediatra lu fimea la 37 cu 8cu 9 sa ii dau antiterice
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
clodyac spune:
getik acum suntem mai bine de cand am inceput antibioticul a scazut 
mamica
Razvan Andrei
pui mic
getik1 spune:
clodiac ma bucur sa aud ca suntetii mai bine

getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
anna-mama spune:
Buna si de la noi,
Noi suntem bine, eu profit de un moment linistit la birou pt ca a inceput ziua tumultos, si va scriu. Bebelina e miscatoare tare, si-mi place
. Tocmai ce m-au sunat de la clinica sa-mi reprogrameze eco morfologica, trebuia sa fie pe 22 august, dar nu mai poate ecografistul si sa ma duc sambata pe 13 august in mijlocul zilei
si noi voiam sa plecam la munte in wkd
Nu stiu cum sa fac, la clinica asta de langa mine nu mai am alta varianta, iar la alte clinici nu stiu daca mai gasesc liber pt saptamana viitoare, eu mi-a facut programarea acum 3 saptamani 
In wkd a fost binisor, sambata sotul meu a fost la serviciu, eu cu pitic am facut ceva cumparaturi, mancare...cele caznice. V;adut mi-a facut sambata o criza de urlete si tavaleli pe strada, nu-l recunosteam, dar nu-i merge lui cu mine, o sa se convinga 
In rest a fost bine, sambata seara am iesit la terenurile de sport de ne-am mai misca noi putin, iar duminica am fost la un gratar la niste prieteni la curte.
Duminica i-am luat din piata lui Vladut un set de figurine cu Clubul lui Mickey Mouse, a fost asa de fericit, daca l-ati fi vazut acasa cum se juca cu ele si vorbea in numele personajelor, le urca in masina, in tren...facea propriile episoade din desene
nu i-au mai trebuit desenele toata ziua.
Sorina, Cris, offf, alergii, micutii de ei. Sper sa treaca repede. Groaznic e ca nu stiti cauza, macar de a-ti sti de ce sa va feriti. Se fac teste de alergii la la cei mici, dar sunt asa de scumpe
, si-a facut acum bunica-mea cateva si au costat-o 8 mil, dar i-a iesit o cauza, acum sa mearga la medica sa vedem daca mai urmeaza alte analize
Sorina, ma bucur ca sunteti acasa cu piticutul, sper totusi sa fie sanatos ca sa va bucurati toti trei de zilele astea frumoase impreuna
Poate din cauza bubitelor nu avea pofta de mancare.
Cris, ce program frumos ati avut in wkd, si ce cuminte e Miru de va lasa sa va jucati
Pup eu frumusica mica 
Clody, sanatate multa, sa se faca repede bine puiutul 
Simina, ce-ati facut in wkd? Cum se anunta saptamana la serviciu?
Lali, ce faci, cum mai e burtica? Ai o domnisoara cuminte?
Paul o pupa des? ca m-am topit in poze ca l-am vazut 
Mada, 
Emaaaaaa????
Revin 
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
20+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR