**Buburuze de 2009 in actiune(19)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Ce anume ii dai?
Se si scarpina? Ti-ai dat seama de la ce e provenita alergia??

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Se scarpina pana la sange daca nu stau cu ochii pe ea.
Prima data dr. s-a gandit la albusul de ou,dar nu e aliment nou la noi si nu am avut probleme pana acuma.
Se pare ca e o probabil;itate mai mare ca sa fie o reactie la puful de pe frunzele de rosii.A fost in gradina cu masa mare,si nu a spalat-o dupa ce au intrat intre zarzavaturi.Abea seara i-am facut eu baie,dar au tacut malc.
Ne-a prescris Xyzal picaturi(care nu se mai livreaza farmaciilor de mai bine de o luna ) si Advance unguent.Maine se duce al meu din nou la dr. sa-i schimbe reteta cu alte picaturi ca pe astea nu le gasim pe nicaieri,si crede-ma ca am umblat la o gramada de farmacii si peste tot mi s-a spus acelasi lucru"nu se mai gaseste de o luna in depozite"

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Mai pus tare pe ganduri ca si al meu sta mai tot timpul dupa mama prin gradina, mai ales cand uda . Si cu ce-i dai ca sa nu se mai scarpine? L-a noi merge f bn mixtura mentolata.
Sper sa nu fie medicul in Co maine si sa vad ce-mi spune.
Te tin la curent.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

O ti numai langa mine si o invat sa se frece usurel cu podul palmei unde o manaca(asta mai ales pe picior),si sa ceara sticluta cu apa rece de la frigider ca sa punem pe locul cu pricina cand incepe mancarimea sa isi dea in petec. Am intrebat si eu daca sa-i pun solutie din aceea mentolata,si dr. a spus sa las asa,ca e alergie nu varicela sau pojar.
O sa-i fac o poza doua si o sa-ti arat cum ne-a iesit noua, si sa spui daca si la voi e la fel

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

dar abea maine fac poze,ca acum mandra mea doarme

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

incerc sa incarc eu una si ti-o trimit pe PM

Mergi la inceput

Off numai alergie nu avusesem
Aveti restrictii si la mancare?? Al meu si asa nu prea manaca, daca ne mei pune si restrictii, nu stiu ce ma fac cu el. L-a noi nu se pune probl oului, pt ca nu-l agreeaza ( au incercat socrii sa-i dea si le-a retezat-o de fiecare data ca nu-i pace , iar mama nu i-a dat deloc, tot de frica asta )
Abia astept ziua de maine sa vad ce fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata fetele hai la o restu da cris ca se pricepe mai bine.
eu am avut un wk plin, sambata am facut curat in masina lu cez de la munca si m-ia luat cam toata ziua, si ieri am fost cu ary cez si didy la Ramnicu valcea a avut o desccarcare si am fuit si noi cu el, a fost bine, doar ca cez ne-a vandut raceala si mie si lu ary. am inceput saptamana ff prost la prima ora am descoperit 4 iepurasi morti imi vine sa plang nu alta de ciuda.

cris te-ai gretarit sambata,aseara am oprit si noi pe drum si am mancat micii mariiiiii, care mi-au mers la casa sufletului, cum mai este miru cu alergia.

sorina cat stai mama in concediu?

mada eu zic sa faci ce este mai bine pentru tine si copilu tau, numai tu poti lua o astfel de decizie

lali aseara am ajuns pe la 10 acasa si pana i-am facut baie lu ary pana am facut patu de la a la z ca a facut ary pipi pe ea chiar inainte sa o bag in baie sa facut 23 nu te-am mai sunat dar te sun azi, multumesc pentru inviattia la limonada dar eram la plimbare

de piky stie cineva???

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaa..
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat.trabuce si vougue

Nu stiou ce am, dar de la un timp nu-mi mai revin din oboseala si am asa o stare generala de rau..
getik multam de cafea.Pacat de iepurasi,daca e tot mana socrului,propun sa nu lasi lucrurile asa.mergi la veterinat cu unil din iepurasii morti si cere sa se uite la el si sa-ti spun cauza mortii.Apoi ia masuri.Ce barbat de treaba ai si darnic..doar n u era sa tine n umai pentru el raceala,trebuia sa o inparta si cu voi.
ana acum fac poze si ti le trimit pe mess.La mancare nu avem restrictie(exceptie face albusul de ou),dar de la antialergice cica o sa fie molesiti si somnorosi..da-mi un buzz te rog cand esti pe mess ca sa-ti trimit poza cu pricipa si sa-mi spui dac aveti si asa ceva

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

neata fetele

eumada tu sti cel mai bine cu ce hotarire poti trai..EU (aici in austria) nu as merge la presa...dar in romania cred ca doar cu mare tam tam poti rezolva ceva...cel mai inspamintator mi se pare ca nu au chemat salvarea si nu te-au sunat!!!! deci clar se simt cu musca pe caciula! eu i-as da in judecata!!

sori si cris la copii asa mici se pot face deja teste de alergi? medicamentele alea XYZ le-am primit si eu intr-o vara in care am facut o alergie urata la polen...si culmea de atunci nu am mai facut...

Mergi la inceput