**Buburuze de 2009 in actiune(19)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

pai tocmai asta e ideea. i-as face sa plateasca fiecare lacrima a copilului meu: plangere impotriva gradinitei ca nu mi-a protejat copilul, plangere impotriva educatoarelor pt. vatamare grava (si nu neglijenta in serviciu), plangere impotriva gradinitei ca nu au asigurata asistenta medicala... si mai gasesc daca ma mai gandesc.
ideea e ca chiar daca aceste plangeri sunt la politie, aceasta nu va face cunoscut in cartier/oras ca gradinita este un pericol pt. copii. acolo vor merge mai departe copii care vor fi in pericol. nu neaparat ca vor fi acolo cele 2 pupeze, dar pt. simplul fapt ca, conducerea gradinitei este de rahat.

suferinta copilei tale nu va fi alinata nici cu 1000 de procese, nici cu o un milion de scuze sau regrete. asta e, in viata greselile se platesc... scump. cucoanele alea ar trebui sa plateasca, si nu ma refer la bani. acelasi sentiment l-am avut cand a fost nenorocirea cu maternitatea giulesti...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatza!!
Azi dau eu , ,vogue ,si ce mai vreti voi,deoarece cris e in gratareala!

Va pupic,o duminica placuta va doresc. Eu ma apuc de prajit langosi cu branza....

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 35+ cu Ioana Teodora
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

neata.....
iar e un soare nebun ,e cald de ti se pe inima,iar Eva e suparata ca nu putem iesi afara.Plange la usa si zice ca face "na na la soare ca face buba",sa plece sa iasa ea afara.E ingrozitor sa stea in casa non stop,nu mai poate,dar nici nu stiu ce sa fac.Trebuie cel putin 6 luni sper sa creasca odata la loc pielea aia ca innebunesc.Sigur voi nu puteti intelege,de aia va spun doar asa in treacat,ca o constatare ca numai eu stiu ce zbucium am in suflet si ce durere.

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Cam liniste aici de ceva vreme si nu imi place...eram obisnuita sa intru si sa citesc macar o pagina intr-o zi,acum...

Alynta ce iti fac nazdravanii?
Anna ce face burtica? Dar cretulinul frumos? Cand il vad pe Vladut in poze ma oftic ca eu l-am tuns pe Paul.
Cris nu v-ati intors de la gratar? Arunca si aici ceva,ca as papa ceva. Cand merg la socrela facem si noi, ca o sa fie cam de ziua mea. O sa fac si tort .

Simina ati mai iesit aseara sau pana la urma ai bagat o portie de smotru?

Getaaaa unde esti? Hai la o limonada reece ,vii?

Va pup si va mai astept pe aici asa cum va stiu.

Madalina fara suparare ,dar cred ca avem si noi copii si stim ce e in sufletul unei mame care isi vede copilul lovit/ranit , nu trebuie sa ne spui ca numai tu stii. Am inteles,te doare,ne doare si pe noi ,dar daca nu scriem asta in fiecare mesaj nu inseamna ca nu ne gandim la Eva,sau ca nu avem simt empatic.

Pentru Raisa
si 35+ cu Ioana Teodora
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Am ajuns acasa .A fost superrrrziua am facut gratar si am jucat rummy,iar seara am plecat cu kinder in Mamaia si ne-am intors pe la 10 seara,am culcat pitica,iar noi am ramas in continuare sa jucam de unde ramasesem

lali multam de cafea fataasa ca fetele sa nu se planga ca au fost tratate cum se cuvine.Heiiiii,dar am zis eu ceva ca am mancat cine stie ce dulcegareli de ma ucizi tu cu tort?.Si sunt sigura ca nu ti-ar fi placut gratarul nostru...

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Eu stiu ca e cald si frumos afara,dar chiar nu mai vreti sa intrati?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Cris,dar ce a avut gratarul vostru de nu mi-ar fi placut ? Fata,daca nu pleaca al tau sot pana vine Picky ,poate o punem de un gratarel la tine ,si vin si eu cu sot. Sa stii ca daca e dublu la greutate cat Nato,nu mananca dublu . unii asa au crezut,ca daca are 118 kile,mananca cat doi,dar el mananca mai putin ca mine.

Pentru Raisa
si 35+ cu Ioana Teodora
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Ziceam si eu asa... Ar fi super sa mai fie pana atuncea acasa al meu,iti dai seama ce ar iesii ?
slabutul de el,lasa ca de data asta trecem cu vederea
Dar e musai sa fie si Paulica ca sa facem trupa intreaga de kinderi cu fetele lu' Gergi

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Fetele am ingerasul acasa
E super as fim din nou impreuna.
Nu va spun ce timid a intrat in casa, si-a inspectat jucariile 9de unele chiar si-a amintit, stia si cum functioneaza ), a fost super incantat de acvariu, dar binenteles ca vroia sa ia unul in mana sau sa bage mana la ei (noroc ca sunt sus si nu ajunge la ei)
Si noi am fost azi la gratar, l-am serbat pe mosu' lui razvan si am chefuit toata ziua
Maine am de alergat, vreau sa ajung si cu Razvan la medic ca e plin de bubite si se scarpina rau (ma gandesc sa nu fie vreo alergie - pana una alta l-am dat cu mixtura mentolata ca sa nu se mai scarpine, cu toate ca l-a tot dat si mama, tot nu i-au trecut)
Ne mai auzim zilele astea cat sunt in CO sper sa pot intra mai des, macar seara dupa ce culc ingerasul, ac altfel nu cred sa am timp. Vreau sa petrec cu el cat mai mult timp posibil imi era dor de clipele astea.
Va pup cu mult drag si va doresc multa sanatate.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

sori ma bucur ca ai adus puiul acasa.Asa avem si noi..bubite pe piciorul drpt,si acum s-0au intins si pe juma de pipt si manuta dreapta oleca.Avem ALERGIE ,si ne-a dat picaturi si unguent antialegice de la pediatra

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput