FIV la Sibiu (31)
Raspunsuri - Pagina 16
lorelei78 spune:
Bafta multa,Popif si anca_alin!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
anca_alin spune:
sa dea domnul sa fie de data aceasta cu noroc
multumesc pentru incurajari lorelei si popif si pe voi va astept cu vesti extraordinare
adinutapop spune:
Buna seara, fetelor!
Nu am mai prea intrat pe forum,dar va tin pumnii si va doresc tuturor sa va indepliniti dorinta!
Lorelei, Popif, Anca Alin sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori de data asta!
Eu nu am facut inseminare, am fost f.stresata cu un examen si am zis ca nu are rost.
pe toate!
anca_alin spune:
buna popif, poate in sept ne intalnim la sibiu, vom fi amandoua in aceiasi barca!!!
lorelei78 spune:
adinutapop,merci frumos si iti doresc asemenea.Trec ele si examenele
tamys,astept un beta mare cat toata pagina.Scrie ceva!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
camrynna spune:
Buna , fete dragi,,,,mi-a scris Ispasiu,,,si mi-a dat niste tips pt. next IVF : analizele genetice pt. sotz si de trombofilie pt.mine..
Daca cele genetice ( cariotipul , mutatii deletice ale cromozomului Y ,mutatiile pt.fibroza chistica ) ii ies proaste lui Walid , cred ca este sfarsitul pt. noi ...adica doar donorul ne mai salveaza.
Am emotii mari pt.el..
Va pup pe toate ,Tamys , hai cu beta mare de tot
anca_alin spune:
Multumesc pentru incurajare adinutapop, sa dea domnul.
Lasa supararile si nu mai fi strsata, trebuie sa invingem
Intrbare: aveti idee cat sunt valabile analizele de sange si cele vaginale pentru inseminare? am trimis mail si la clinica, sa vedem cand primesc raspuns
Multumesc!
printe spune:
Buna fetelor,
Sunt noua pe acest topic, si as vrea sa ma alatur si eu voua celor care veti face (si ati facut) FIV la Polisano.
Am o sapt de cand citesc acest topic, am inceput cu primul si acum am ajuns la 31. Nu am citit fiecare rand dar am citit astfel incat am fost cu sufletul la gura pentru fiecare dintre voi (parca m-as fi uitat la un film :)) ). Am trait si bucuriile si tristetile voastre.
Ma inscriu si eu, dar inainte de toate sa zic ceva despre mine:
am 30 ani si sotul la fel. Acum 2 ani am ramas insarcinata natutal, din pacate oprita din evolutie. Dupa 3 luni de pauza am reluat munca, insa bebe nu mai venea. Ne-am hot sa facem ceva investigatii, si din pacate vestile nu sunt prea bune: sotul are oligoastenoteratozoospermie severa. A tot facut tratamente din noienbrie 2010 insa nici o imbunatatire..ni s-a recomandat FIV ci ICSI, IA ni sa spus ca incercam degeaba. Neavand finante pt FIV anul acesta ne-am hot sa mai asteptam pana la anu, dar intre timp a intrat in functiune programul de la stat. Ne-am facut repejor dosarul, programare la Sibiu la dr Ispasoiu (hotararea pt acest doctor a venit tot datorita voua, cand am vazut cate reusite pot fi) cu toate ca sunt tocmai din Iasi, si distanta e destul de mare. Am depus dosarul si spre bucuria noastra a fost si aprobat. Am primit si schema de tratament: diphereline 3.75 in z21 (care va fi maine, am emotii un pic pt prima intepatura :D ) si gonal(dar nu stiu dozele , mi-a zis dr sa imi procur e pen-uri de 900 momentan).
Dupa menstra merg la eco aici in oras si il sun pe dr sa vedem ce facem in continuare.
Dupa pierderea sarcinii am facut ceva investigatii printre care si cele de trombofilie si am mutatiile MTHFR A si C heterozigote pt care iau trat cu aspenter, femibion si acid folic dat de dr Uscatescu dupa ce am ajuns la un control la ea. Momentan am discutat cu ea pe mail si mi-a zis ca vom merge si pe innohep 0.35 din timpul stimularii, dar astept mai exact schema dupa ce merg la ea pe 17 sept.
Cam asta este povestea mea, sper sa ma primiti si pe mine printre voi si sa dea Domnu ca toate sa avem un final firicit , adica unu sau doi bebe in burtica :D.
anca_alin spune:
Esti binevenita printre noi, draga printe si multa bafta la inceperea tratamentului si pt. FIV1