FIV la Sibiu (31)
Raspunsuri - Pagina 15
uratica spune:
buna fetele!
lore-ai revenit!!cum mai esti?ma bucur ca te vad un pic mai optimista!si te rog sae dai vesti despre tamy cand reusesti sa dai de ea!si..spune-i ca ii tinem pumnii stransi!
camryna-pana la anul in iulie incearca sa te relaxezi si sa mananci natural ptr a te pregati din timp ptr bebe!sunt ff multe reusite la viena!asa ca..veti reusi cu siguranta!
Doamne ajuta pana la capat!
+28 fetita
camrynna spune:
Uratica , asta e si planul meu , sa mai scap de ceva kg...
Insa totul este sa gaseasca buni ...
bytzi spune:
Buna fetele!
Dupa cum am mai scris,voi faceti parte din viata mea si tocmai de aia mai intru cand si cand sa mai citesc cate ceva despre voi si as dori sa citesc numai lucruri frumoase,dar din pacate nu tot timpul se intampla asa.
Bruni draga mea,nu pot sa zic decat ca te imbratisez tare de tot si iti doresc putere sa treci peste acest moment,e unul ingrozitor si nu am crezut ca se poate intampla.
Hipnotic,ma bucur enorm pt tine,sa-ti traiasca baietelul si sa-ti aduca numai bucurii.
Mult noroc si numai bine tuturor!
lorelei78 spune:
brunadria,imi pare atat de rau,nu imi vine sa cred ca se poate intampla si asta...Capul sus,inseamna ca se poate draga mea,trebuie sa ai multa forta in aceste momente.Oare daca ai merge si la alt medic?
camrynna,nu e bine sa te infometezi crunt ca sa scapi de kg...Eu luam pe vremuri un tratament cu xenadrine,e un produs care se gaseste in State la magazinele pt sportivi si il mai poti gasi si pe net cam greu.Am slabit enorm (atunci am vrut eu sa fiu f slaba,caci nu aveam de ce sa vreau sa slabesc),mi-a taiat toata pofta de mancare,daca vedeam mancarea mea preferata nu imi mai trebuia.Plus ca e f bun energizant,adica daca mai faci si sport e super ok,eu nu am facut si sport,dar imi venea sa alerg pe strada de la el.De cand m-am pus pe facut bebe,l-am oprit total si am cam obtinut reversul medaliei,am luat in plus kg de cand l-am oprit.Cam toate produsele astea au si efecte secundare,ai grija.La fel si daca te infometezi,iti nenorocesti stomacul,plus ca avnd in vedere ca faci FIV nu stiu cat e de ok.
uratica,sunt mai bine acum,maine incep si munca.Mi-am mai revenit psihic,ceea ce ma bucura,caci trebuie sa merg inainte.Pupici pt tine si bebelina jucausa .De Tamys nici eu nu mai stiu,sper din suflet sa reuseasca de data aceasta si daca ne citeste acum o pup,cu drag.Nu vreau sa o stresez,poate a ales sa nu ne mai citeasca zilele acestea si e f ok daca asa e bine pt ea.
bitzi draqa,esti un adevarat sprijin pt fetele de aici si ma bucur ca inca ne mai citesti,stiu ca nu iti face bine,dar macar printre picaturi tot e ok.Sa stii ca analizele mele au iesit bune la Buc si m-am hotarat sa mai fac mutatiile,sper ca fie ok si acelea.Te pup si te imbratisez cu drag!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
camrynna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorelei78 brunadria,imi pare atat de rau,nu imi vine sa cred ca se poate intampla si asta...Capul sus,inseamna ca se poate draga mea,trebuie sa ai multa forta in aceste momente.Oare daca ai merge si la alt medic? camrynna,nu e bine sa te infometezi crunt ca sa scapi de kg...Eu luam pe vremuri un tratament cu xenadrine,e un produs care se gaseste in State la magazinele pt sportivi si il mai poti gasi si pe net cam greu.Am slabit enorm (atunci am vrut eu sa fiu f slaba,caci nu aveam de ce sa vreau sa slabesc),mi-a taiat toata pofta de mancare,daca vedeam mancarea mea preferata nu imi mai trebuia.Plus ca e f bun energizant,adica daca mai faci si sport e super ok,eu nu am facut si sport,dar imi venea sa alerg pe strada de la el.De cand m-am pus pe facut bebe,l-am oprit total si am cam obtinut reversul medaliei,am luat in plus kg de cand l-am oprit.Cam toate produsele astea au si efecte secundare,ai grija.La fel si daca te infometezi,iti nenorocesti stomacul,plus ca avnd in vedere ca faci FIV nu stiu cat e de ok. uratica,sunt mai bine acum,maine incep si munca.Mi-am mai revenit psihic,ceea ce ma bucura,caci trebuie sa merg inainte.Pupici pt tine si bebelina jucausa .De Tamys nici eu nu mai stiu,sper din suflet sa reuseasca de data aceasta si daca ne citeste acum o pup,cu drag.Nu vreau sa o stresez,poate a ales sa nu ne mai citeasca zilele acestea si e f ok daca asa e bine pt ea. bitzi draqa,esti un adevarat sprijin pt fetele de aici si ma bucur ca inca ne mai citesti,stiu ca nu iti face bine,dar macar printre picaturi tot e ok.Sa stii ca analizele mele au iesit bune la Buc si m-am hotarat sa mai fac mutatiile,sper ca fie ok si acelea.Te pup si te imbratisez cu drag! Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare. |
Noi acum in vacanta de Craciun plecam in State pt 9 zile , se gaseste peste tot acolo ?Sau numai in orasele mari ...problema e ca noi vom sta in Jacksonville care e un oras mic ..si in DC nu ies de pe JFK ca nu am timp ..offf tb sa slabesc neaparat ,ca poate de aia nu-mi reusesc FIV-urile!!!!!!!!
Ma bucur ca te-ai intors ca sa stam pe FB mai mult sau pe mess , insa nu stiu daca sa ma bucur pt.tine ca incepi munca
Stii vorba aia : Sus munca , sa nu ajungem la ea
lorelei78 spune:
camrynna,si in State il gasesti in magazinele pt sportivi mai mult.Uite aici un link cu retelele la care il poti gasi:http://www.xenadrine.com/retailers/index.shtml .Este eficient ,dar are si efecte secundare,te rog sa le consulti.Merge cam 3 luni,dupa aceea intrucat te vei obisnui cu un alt ritm de viata si iti va stopa pofta de mancare,e bine sa nu il mai folosesti.Asa cum am scris mai sus,inainte de a vrea sa fac un bebe,nu mi-am mai luat nici eu,il foseam destul de rar si inainte de asta,caci dupa ce l-am cunoscut pe sotul meu,mi-a cam interzis el sa mai iau medicamente pt slabit.Am mai incercat si alte ceaiuri si minuni,dar asta mi-a mers,nu stiu daca se mai face acum formula care o foloseam eu,respectiv EFX(pastile).Am mai incercat si energy 8 hour,nu atat de eficient ca si EFX,mai mult energizant.Poate e bine sa consulti si un dr.Mai vorbim
anca_alin spune:
bun venit lorelei
ma intrebai cand ai plecat in vacanta in ce stadiu mai sunt...
pai in mai si iulie, m-am pricopsit cu o candida, nu am mai putut sa scap de ea, am facut tratamente dupa tratamente, acum sper ca sunt bine, cred ca este in urma calmatelor pt stomac, am o gastrito-ulcer, nu mai stiu cum este acum; mi s-a cam luat de doctori, sincer
ma duc in aceste zile la mine in oras sa fac toate recoltarile si testele cu putinta, iar pe cm din sept vreau sa mai fac o inseminare, sper ca atunci sa fie cu noroc, asa insista dr.
sunt in asentimentul lui bytzi, intradevar, faceti parte din viata mea,suntem o familie pana la urma, tot ce vi se intampla voua, ma bucur odata cu voi, ma intristez cand sunt nereusite, dar poate, vreodata va fi bine pentru toate fetele care incearca de atata timp, sa faca bebele mult asteptat si dorit, sa fim fericite
sincer, ma supara nereusita mea, m-a obosit efectiv, mereu imi propun trebuie sa fiu tare, sa reusesc si eu, luna de luna aceiasi problema, cand imi vine cm ma apuca plansul, intru in depresie si abia ma scoate sotul meu, in fine, nu vreau sa obosesc pe nimeni cu problemele mele
fetelor dragi, -ici multi
lorelei78 spune:
camrynna,sa nu iei pastile fara sa consulti medicul,au contraindicatii,mai ales pt cei cardiaci sunt interzise.Eu cand le-am luat aveam o sanatate beton(sau asa credeam eu),plus ca le-am luat intre 23-26 ani,nu aveam de gand sa fac bebe prea repede.Te rog mult sa nu faci nimic fara sa vb cu un dr si nicicum inainte de FIV sau in timpul FIV-ului(eventual vorbeste si cu ginecologul tau),parca am pe constiinta acum ca ti-am zis de ele.Vezi ca sunt diete care nu te obliga te infometezi ci daca le urmezi asa cum sunt pot da roade f bune
anca_alinmai ai foarte putin,pana in sept nu e o vesnicie!Vezi ce faci cu sanatatea si sa te faci bine repede!
Tamys,cand poti tu si esti in stare sa scrii,astept.Nu te sun,ca sa nu te stresez.
popif spune:
Buna, fetele mele dragi!
Asa cum spune bytzi,voi faceti parte din viata mea..va inteleg nu numai cuvintele,dar si sufletul...
lorelei, bine ai revenit din concediu..
anca_alin, mult noroc la inseminarea din septembrie.
camrynna, cum esti?
Ocupa-ti timpul discutand foarte mult cu sotul tau si facand planuri de viitor.Am vazut ca deja cautati o alta clinica.Va doresc din suflet sa faceti alegerea cea mai buna..
Uratica,ce face bebelina? Cum te descurci cu burtica pe caldurile astea?
Tamys,..
Eu am fost in weekend la mare si m-am deconectat putin .
Fetelor, vineri dau startul la stimulare.Am emotii, parca sunt in perioada studentiei si incep sesiunea .
pentru toate fetele si sa auzim numai de bine!
camrynna spune:
Sunt bine,Popif ...in sesiune mai sunt si examene la care poti copia , nu ?
pana la planurile legate de FIV , am altele , sa ma vopsesc , sa-mi iau alte haine , genti,pantofi,..incep scoala si voi avea elevi noi ...trece timpul imediat .
BAFTA , POPIF !!!!!