FIV la Sibiu (31)
Raspunsuri - Pagina 14
camrynna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui popif Hypnotic, felicitari, sa va traiasca, sa creasca sanatos, sa va aduca numai bucurii! Camrynna, cum mai iubita, tu nu ai facut test beta pana acum?..doar test pp?..pai testele de pp se pozitiveaza mai tarziu.. Sper ca nu ai inceput tratamentul.Poti sa faci si azi un beta. Daca e sarcina o sa iasa o valoare mai mica, dar o sa iasa. Fetelor, eu m-am panicat degeaba.Vreau sa va spun ca am ajuns si la Sibiu.Dl.Dr.mi-a explicat ca daca aveam putina rabdare imi explica telefonic ca nu e nici o problema, e vorba doar de unitatea de masura... si nu mai mergeam la Sibiu degeaba. Da, asta e.. cel putin m-am linistit si in plus m-am hotarat sa gandesc pozitiv, mi-am facut planuri pentru toata luna,.. mici plimbari si mici activitati cu care sa-mi ocup timpul si ca-mi distraga atentia. La sfarsitul saptamanii urmatoare incep stimularea. pentru toate fetele! |
Pai eu eram programata la beta pe 21..
mai fac un test de urina azi , si un beta maine in ziua 12..ca maine gata ,am terminat progesteronul si vreau sa stiu daca mai cumpar sau nu..
Ma bucur pt.tine ca ti-ai planificat sa te plimbi , sa te deconectezi ,aici la noi fiind Ramadhan nu ai unde sa te duci ziua ,restaurantele si coffee-shops inkise , se sta in casa , si e normal ca ne facem 1000 de ganduri ..plus ca eu sunt in vacanta de la scoala pana pe 4/09
La mine situatia se prezinta la fel azi : scurgeri ca in ultima zi de CM , sau foarte deschis pe hartie .
Asta nu e CM normal , pt. ca la ala as fi avut dureri de nu puteam sa stau .Si ar fi curs , frate,nu asa tzarait ca acum.
O zi buna la toate fetele.
popif spune:
Camrynna, nu intrerupe in nici un caz tratamentul. Lasa gandurile deoparte...
Cat progesteron iei?
camrynna spune:
citat din mesajul lui popif Camrynna, nu intrerupe in nici un caz tratamentul. Lasa gandurile deoparte... Cat progesteron iei? |
Popif....cand iti vine CM in ziua 9 de la ET si ai deja 2 teste negative ( am mai facut unul azi , in ziua 11 ) , nu-ti mai vine sa mai iei nici un tratament ...stii deja ca totul e pierdut !
iau cyclogest supozitoare 2/zi a cate 400 mg ...deci 800 total..+ medrolul care trebuia sa ajute la implantare .
Nu a fost sa fie , embrionii erau lenti in dezvoltare ...
Spune si tu ,pt. ce sa mai iau progesteronul ? SUNT LA CM ,S-A TERMINAT !
Nu stiu incotro sa ma indrept , as incerca la Sibiu insa dr. I inca nu a raspuns , as incerca la Wiena ..sunt asa de confuza !
popif spune:
Camrynna,da, tu stii cel mai bine ce ti se intampla si ce simti.Continua cel putin pana ai rezultatul la beta.
amy25 spune:
Camrynna, eu as vrea sa-ti recomand din suflet dr mea, Alina Bolintineanu, de la Clinica Promed din Bucuresti. Cu ajutorul dumneaei si a echipei sale, eu am avut succes.Sunt oameni rabdatori care se dedica meseriei.Acum... este alegerea ta, dar sa stii ca macar ti se spune de la inceput ce sanse si ce probleme ai.
Multumesc Bunului Dumnezeu!
anca_alin spune:
Dumnezeule, ce frumos! Felicitari hypnotic, sa va traiasca copilasul si sa va bucurati de el
Laura_rds, buna si scz de intarziere, nu am mai deschis calc.
Lore, o sa vb dupa ce te intorci din vacanta
Adriana, nu mai stiu nimic de tine, cum te simti?
Adinuta, buna si tie
toate fetele
Lyette spune:
Doamnelor!
Stie careva daca dozarea de anticorpi pentru Rh negativ in sarcina e decontata de asigurari?
Mie mi-au cerut la Centrul de transfuzii 120 lei plus 64 lei pentru determinare rh si grupa sanguina. Cica asa e protocolul lor......indiferent daca eu mi-am mai facut de vreo trei ori Rh......
lorelei78 spune:
Fetelor ,am revenit si eu aici!Nu mai aveam rabdare sa stiu ce mai e cu voi...
Tamys si camrynna,haideti cu un BETA mare !Tamys,cand faci BETA?camrynna,testele de urina la FIV nu sunt relevante,ai vazut ca mie mi-au iesit 2 pozitive la FET si pana la urma nu a fost nimic!Spera si crede caci trebuie sa fie bine!Va pup pe amandoua!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
lorelei78 spune:
camrynna,acum am revizuit ce ai scris si am citit ca ti-a venit CM.Poate cat de mica sansa mai este,nu te stresa pana la test.DR I poate ca le ia in ordinea priorotatilor mail-urile,cand a vazut ca vrei in aprilie FIV,poate ca s-a gandit ca nu e ceva urgent si iti va raspunde el cand are timp.
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
camrynna spune:
citat din mesajul lui lorelei78 camrynna,acum am revizuit ce ai scris si am citit ca ti-a venit CM.Poate cat de mica sansa mai este,nu te stresa pana la test.DR I poate ca le ia in ordinea priorotatilor mail-urile,cand a vazut ca vrei in aprilie FIV,poate ca s-a gandit ca nu e ceva urgent si iti va raspunde el cand are timp. Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare. |
wrong FIV vreau in iulie,meseria ma impiedica sa fac in alta perioada decat cea de vacantza scolara , in aprilie tb.sa fie prima vizita
Oricum ,Walid a hotarat la Viena...
Lore ,cum mere concediul..sper ca te distrezi,,
cat despre sansele mele , FIV 4 e deja istorie ...