Aspirante optimiste > 20 ani (702)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Camcris inca ceva f. important - sa se trateze si sotul pt ca altfel iti da inapoi , deci va tratati amandoi o data.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

buna fetele
irmaria poate acele pete sunt de la implantare, te asteptam cu testul

miky cum te simti? vesti bune?

Draguta nici eu nu mai stiu cum sant, azi sunt a 29 a zi, mai ma inteapa ov drept din cand in cand, sani parca ma dor mai mult decat ieri, oricum sunt praf ....ma cam mananca palma sa fac un test maine in cazul ca nu apare problema, dar avand in vedere ca am avut si menstruatie la 34 de zile ma cam desunflu

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Monique77, e greu...iti dai seama! Din pacate nu se poate sa zici : gata am uitat si sa fie cum era inainte! Oricum nu va mai fi ca inainte! Sa zicem ca incearca sa fie bine, insa trebuie sa-mi recastige increderea pierduta. Adica daca imi spune ca se duce la o bere cu baietii sa nu ma mai gandesc ca o fi cu aia. El zice ca nu are nici o treaba cu respectiva si ca acum se pune problema ca dupa tot ce s-a intamplat intre noi, noi doi mai putem avea o relatie! Incercam, insa doar timpul poate sa arate ce va fi! E al naibii de greu...adica inca suntem reci unul cu altul si pana ce nu simtim amandoi, nici relatii intime nu avem. Mi-e greu, pentru ca ma simt singura, am nevoie de el, dar vreau sa fiu sigura ca el e cu sufletul langa mine... Eu, una ma indoiesc ca a rupt-o dintr-odata cu aia. Nu cred ca e posibil...poate in timp! Vom merge in vacanta in Ungaria si sper ca acolo sa ne regasim...dar colac peste pupaza, in loc sa fim doar noi doi mai merge si cumnatul meu cu sotia si copilasul...Sper sa fie bine, pentru ca nu sunt foarte bine psihic: incertitudini, nesiguranta chiar neincredere in mine. nu stiu ce sa mai zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

elenush cata rabdare ai avut cu sotul tau

cred ca lui ii place ca femeia sa fie putin mai violenta, sa treaca ea la actiune, conformeaza-te daca vrei sa fii cu el,daca nu merge nici asa, incearca ce crezi ca ii trebuie, eu zic ca stand si asteptand sa se schimbe el nu se imbunatateste situatia

hmmm, cred ca daca-mi facea mie asa ceva, nu stiu ce i-ar fi patit pielea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

YLARI, testele de ovulatie trebuie facute intre ora 10 si ora 20, pentru ca in timpul zilei se secreta mai mult hormon, si in plus, trebuie sa faci testul dupa un interval de aprox. 2 ore in care nu ai baut foarte multa apa si nu ai mers la toaleta (ca sa fie putin mai concentrata urina). Explicatiile astea le-am citit pe prospectul unui test, dar numai stiu ce tip.

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenusht

Monique77, e greu...iti dai seama! Din pacate nu se poate sa zici : gata am uitat si sa fie cum era inainte! Oricum nu va mai fi ca inainte! Sa zicem ca incearca sa fie bine, insa trebuie sa-mi recastige increderea pierduta. Adica daca imi spune ca se duce la o bere cu baietii sa nu ma mai gandesc ca o fi cu aia. El zice ca nu are nici o treaba cu respectiva si ca acum se pune problema ca dupa tot ce s-a intamplat intre noi, noi doi mai putem avea o relatie! Incercam, insa doar timpul poate sa arate ce va fi! E al naibii de greu...adica inca suntem reci unul cu altul si pana ce nu simtim amandoi, nici relatii intime nu avem. Mi-e greu, pentru ca ma simt singura, am nevoie de el, dar vreau sa fiu sigura ca el e cu sufletul langa mine... Eu, una ma indoiesc ca a rupt-o dintr-odata cu aia. Nu cred ca e posibil...poate in timp! Vom merge in vacanta in Ungaria si sper ca acolo sa ne regasim...dar colac peste pupaza, in loc sa fim doar noi doi mai merge si cumnatul meu cu sotia si copilasul...Sper sa fie bine, pentru ca nu sunt foarte bine psihic: incertitudini, nesiguranta chiar neincredere in mine. nu stiu ce sa mai zic...

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

ingeras plecat la 7 wks

dragutza mea, poate-i mai bine ca nu mergeti singuri, v-ati fi simtit poat ela fel de stingheri ca acasa
asa....va re-inventati incet.....

poate ar fi fost mai usor sa fi stat putin timp despartiti, sa nu va vedeti....v-ati fi cristalizat mai bine sufletul...mai ales el ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

elenush cata rabdare ai avut cu sotul tau

cred ca lui ii place ca femeia sa fie putin mai violenta, sa treaca ea la actiune, conformeaza-te daca vrei sa fii cu el,daca nu merge nici asa, incearca ce crezi ca ii trebuie, eu zic ca stand si asteptand sa se schimbe el nu se imbunatateste situatia

hmmm, cred ca daca-mi facea mie asa ceva, nu stiu ce i-ar fi patit pielea

n-ai de unde sa stii....pana nu esti acolo, implicata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Am venit si eu
Eu tot cu musafiri si cu butoiul maxim , dar imi trece mie!

Nu trimiteti niste vreme frumoasa? Ca aici e tot innourat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna fetelor,
revin si eu aici la aspirante , ne dorim al doilea bebe si se lasa asteptat. e adevarat am si destule probleme: rh negativ, uter retrovers, ovare micropolichistice, ciclu neregulat. am fost luna asta la monitorizarea ovulatiei , in ziua 18 si aveam folicul de 17mm , doctora a zis ca sunt la ovulatie, dar nu a fost inca sigura daca am ovulat sau urmeaza in urmatoarele 2 zile, noi oricum am prestat, o sa vedem ce noroc avem luna asta.
voi ce sanse imi dati cu problemele pe care vi le-am enumerat mai sus?

am o bebelina scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Valicutza, sa luam aspectele bune: ovulezi! Restul e mai putin important: cu RH-ul se rezolva, cred ca stii de la primul bebe, uterul retrovers nu pune probleme obtinerii unei sarcini (asa mi-au spus cativa medici), ovarele micropolichistice...daca ovulezi - asta e, le lasi in pace, ciclul neregulat - la fel, daca ovulezi, asta conteaza!
Asa ca, ai sanse foarte mari!

Sa dea Dumnezeu sa apara bebe la toate cat mai repede!

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput