Aspirante optimiste > 20 ani (702)
Raspunsuri - Pagina 3
Monique77 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Mama de unde sa fac rost de atatia bani? Si hsg cat ajunge?Moni parca tu ai facut mai recent, cand intri poate imi dai tu niste detalii. As vrea sa fac dar nu stiu ce sa zic, eu nu lucrez nicaieri, doar sotul si avem la cheltuieli de nu cred ca o sa imi pot permite laparo dar in spital cu trimitere si cu ceva bagat la doctor in buzunar nu se poate? Cat am stat in spital am facut beta din 2 in 2 zile si am platit de fiecare data si plus de atunci am mai facut de vreo 3 ori si mai am odata saptamana viitoare dar sa mergi in fiecare saptamana la doctor nu e usor. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Miha daca ai trimitere mergi si faci la spital
eu am dat in total spaga 70 lei
50 la medic radiolog si 20 lei la asistenta
si erau surpinsi ca le dau
puteam sa nu le dau nimic insa mi-a placut tare mult cum s-au purtat
si s-au purtat excelent, la Giulesti asta
iti trebuie trimitere si adeverinta de angajat (adica asa mi-au cerut mie)
camcris spune:
neata fetele
am refacut listuta pentru acatist si am introdus si noile aspirante, daca mai doreste cineva pe prima pagina sa anunte, mai trebuie adaugata ziua nasterii si nume de sfant daca aveti si vreti sa le dati
Mihaelafalt eu am facut laparo acum 2 ani in buc la spital elias si atunci nu se platea nimic si nici la dr. tutunaru, asistent nu am dat ca nu luau bani, acum am inteles ca in spital sa da chitanta(adica costa operatia de laparo)
Katy82 am sa intreb de ovulele cu propolis sa le incer si pe alea ca asa m-am saturat de bazaconii
va si va urez o zi buna
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camcris neata fetele am refacut listuta pentru acatist si am introdus si noile aspirante, daca mai doreste cineva pe prima pagina sa anunte, mai trebuie adaugata ziua nasterii si nume de sfant daca aveti si vreti sa le dati Mihaelafalt eu am facut laparo acum 2 ani in buc la spital elias si atunci nu se platea nimic si nici la dr. tutunaru, asistent nu am dat ca nu luau bani, acum am inteles ca in spital sa da chitanta(adica costa operatia de laparo) Katy82 am sa intreb de ovulele cu propolis sa le incer si pe alea ca asa m-am saturat de bazaconii va si va urez o zi buna www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
Neata fetelor sa avem o zi cat mai frumoasa si cu vesti bune
Camcris multumim pt listuta.....si eu tot la Elias am facut operatia in iunie anul acesta dar nu mi-au dat nici o chitanta.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
irmaria spune:
Neata!
Eu am crezut ca ieri e Z1, dar nu a fost asa. Am avut doar 2 pete maronii.
Azi insa a inceput sa curga ceva mai consistent si tot maroniu.
Nu ma doare burta, insa ma doare capul ingrozitor de 3 zile, si sanii mei in loc sa se pleosteasca s-au intarit si ma dor. Nu am pofta de mancare insa m-am ingrasat 2kg in ultimele 3 zile.
Aveti idee daca CM-ul meu a intarziat atat de mult si cu simptomele astea din cauza pastilelor de napraznic si a extractului de mladite de zmeur.
Imi e frica sa le mai iau daca de la ele mi se intampla toate astea...
viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c
lary74 spune:
Maria ai mai inercat vreun test?Poate e totusi bebe si are nevoie de tratament de sustinere.Ar trebui sa fi sigura ca nu este acum bebelas,sa nu-ti para rau mai tarziu ca nu ai facut nimic!.Nu cred ca tratamentul pe care spui ca lai facut sati dea asfel de simptome:dureri de cap si sanii intaritii.
citat din mesajul lui irmaria Neata! Eu am crezut ca ieri e Z1, dar nu a fost asa. Am avut doar 2 pete maronii. Azi insa a inceput sa curga ceva mai consistent si tot maroniu. Nu ma doare burta, insa ma doare capul ingrozitor de 3 zile, si sanii mei in loc sa se pleosteasca s-au intarit si ma dor. Nu am pofta de mancare insa m-am ingrasat 2kg in ultimele 3 zile. Aveti idee daca CM-ul meu a intarziat atat de mult si cu simptomele astea din cauza pastilelor de napraznic si a extractului de mladite de zmeur. Imi e frica sa le mai iau daca de la ele mi se intampla toate astea... viitoare http://www.fertilityfriend.com/home/28714c |
irmaria spune:
Nu am mai incercat teste pt ca temperatura a ramas la 36.8 ca si atunci cand mi-a inceput cm-ul ultima data.
Nu cred si nu simt sa fie bebe, doar o durere insuportabila de cap.
viitoare
miky82 spune:
citat din mesajul lui irmaria Neata! Eu am crezut ca ieri e Z1, dar nu a fost asa. Am avut doar 2 pete maronii. Azi insa a inceput sa curga ceva mai consistent si tot maroniu. Nu ma doare burta, insa ma doare capul ingrozitor de 3 zile, si sanii mei in loc sa se pleosteasca s-au intarit si ma dor. Nu am pofta de mancare insa m-am ingrasat 2kg in ultimele 3 zile. Aveti idee daca CM-ul meu a intarziat atat de mult si cu simptomele astea din cauza pastilelor de napraznic si a extractului de mladite de zmeur. Imi e frica sa le mai iau daca de la ele mi se intampla toate astea... viitoare http://www.fertilityfriend.com/home/28714c |
Habar nu am daca din cauza lor ti se intampla, ce vreau sa te intreb este: care a fost cel mai lung ciclu? si daca intre timp ti-ai mai facut vreun test de sarcina? in mod normal durerea sanilor ar trebui treptat sa scada.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
Katy82 spune:
Buna fetele. Am venit si eu la cafeluta ca prea mirosea bine.
Camcris ovulele cu propolis sau supozitoarele sunt cam acelasi lucru, sa nu te sperii daca scrie supozitoare pe cutie. Ai mai luat vreodata propolis? Singurul inconvenient e ca unele pers. nu prea il suporta, adica sunt alergice. Eu nu am reactionat urat de la ele. Deocamdata eu le fol pt fisuri anale, deci nu ca si ovule. Am inteles ca cele mai bune ar fi Carpicon pt problemele tale. Poti intra pe forumuri sa afli mai multe despre el. Pt ca sunt moi le ti la frigider si le scoti inainte sa le fol.
sa aveti o zi frumoasa!
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
irmaria spune:
miky, eu pana la ciclu asta aveam ceva intre 24 si 28 de zile. Cand m-am dus la monitorizare pt ovulatie si in ziua 10 mi-a zis ca s-ar putea sa nu ovulez am citit despre remedii naturiste si m-am apucat sa iau napraznic si zmeur (dimineata si seara).
Si uite acum ciclu de 32 de zile, ovulatie ziua 19... durerile astea... nu din cauza lor plang, plang pt ca nu inteleg ce mi se intampla si pt ca la intarzierea asta chiar am crezut la un moment dat ca e bebe
viitoare
elenusht spune:
eu sunt in z5 si deja va ca s-a oprit menstruatia, dar inca mai simt intepaturi de ovare...menstruatia asta fata de celelalte inainte de chiuretaj a fost parca mai abundenta, in rest nu a fost nimic deosebit! A, nici sanii nu m-au durut! acum vedem ce mai urmeaza!