Aspirante optimiste > 20 ani (702)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Luna august sa ne fie cu noroc! Noi vineri plecam in vacanta si abia astept! Trebuie sa vin inapoi cu bebe la purtator si vreau sa aud numai vesti bune de la voi.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Dar laparoscopia cat costa oare?

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Asta sa fie capitolul cu cele mai multe gravidute.
Fetele care au facut laparoscopie ne pot spune si noua cam cat costa?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Miha pe mine pertotal m-a dus in jur de 1500 ron.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Dar laparoscopia cat costa oare?

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Ai vazut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

Luna august sa ne fie cu noroc! Noi vineri plecam in vacanta si abia astept! Trebuie sa vin inapoi cu bebe la purtator si vreau sa aud numai vesti bune de la voi.

Finn Constantine 15.10.2009

Concediu placut, si sa veniti cu vesti bune.

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Da, cam scump, dar asta e...

pentru

Mergi la inceput

Miha vrau sa spun ca nici eu nu aveam bani,Dumnezeu sa le dea sanatate socrilor mei pt ca ei mi-au dat bani pentru operatie, cu toate ca la spital nu ar trebui sa platesti numic, toti asteapta, chiar anestezistul a venit sa ma vada cu o zi inainte, cand am fost sa mi fac analizele, noroc ca aveam ceva bani la mine, iar o fata din salon mi-a zis ca vine special pt bani, nu ca ar vrea sa ma vada si asa a fost, dar asta e Romania noastra si spitalele ca degeaba platim la stat, cu bani astia cred ca puteam sa merg la particular.

In curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Buna seara, fetelor ! Am ajuns sa va recitesc zilnic si acum bantui si alt forum, cel de inseminare. Mi-am pierdut rabdarea, din pacate momentul pentru IA este cum nu se poate mai prost. Sotul a stat acasa 3 luni, abia saptamana asta s-a angajat, deocamdata va avea un salariu mic, de "test", pana va convinge si apoi speram sa se imbunatateasca. Acum doua zile m-am trezit sa ii fac o criza de nervi, am plans si am facut ca toate visele ca nu reusim sa facem bebe, am tipat la el...ce sa mai, poveste urata. M-a inteles si m-a iertat pe loc, ma simt prost si acum pentru tampenia comisa. Mi-a promis ca va merge la spermograma joi sau vineri si sunt sigura ca se va tine de cuvant. Astept sa ne revenim cu banutii si sper ca, in maxim 2 luni sa mergem la doctor, sa facem analizele si apoi IA.
In alta ordine de idei, azi e z27 din 30 (de obicei), desi dupa avort am avut un interval de 28, 32 si chiar 37 zile. Simptome am si nu prea: ba intepaturi la ovare, ba senzatia de frig si disconfort premenstrual, ba greturi, ba pipi des, ba pipi rar, ba dureri de spate si de cap, cate un cos ici colo ... din pacate, sanii sunt moi (la Bob i-am avut ca doua pietre); uneori am pete colorate pe slip, dar pot fi de la aerul conditionat de la birou. Astea nu-s inchipuite, dar pot insemna o sumedenie de lucruri, nu-mi fac iluzii. N-am test in casa, incerc sa nu cumpar decat vineri dupa amiaza si sa-l tin pentru duminica, z31. Daca rabd si daca nu apare CM

Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !

Nu vreau sa te incurajez sau sa iti dau sperante dar pe cumnata mea la cele 2 sarcini nu au durut-o sanii, cum ai spus si tu erau moi si asta pana pe la 7 saptamani, singurul simptom a fost intarzierea menstruatiei ea avand fix 30 de zile. Doamne ajuta sa fie bebe iar daca nu acum luna viitoare ca ne-am abonat la luna august

In curand

Mergi la inceput

Noapte buna fetelor iar Ingerasii sa va ocroteasca!

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna dimineata fetelor!
Veniti de serviti o cafeluta delicioasa!
Cine se testeaza astazi?Sper sa vina cineva cu vesti bune!Avem mare nevoie de ele!

Mergi la inceput