Aspirante optimiste > 20 ani (702)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Am sunat si la Biomedica e cel mai aproape de mine si rezultatul mi-l da maine, daca mergeam dimineata mi-l dadea astazi, si au program pana la 15.30 o sa vad daca pot pleca pe la ora 15 de la munca daca nu o sa sun la Syneva ca am vazut ca este si pe Fundeni.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Tinem pumnii, Miky!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Am sunat si la Biomedica e cel mai aproape de mine si rezultatul mi-l da maine, daca mergeam dimineata mi-l dadea astazi, si au program pana la 15.30 o sa vad daca pot pleca pe la ora 15 de la munca daca nu o sa sun la Syneva ca am vazut ca este si pe Fundeni.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!

Si la sinevyo recolteaza sambata dimineata si iti da rezultatul sambata la amiaza, normal cam 2 ore si jumatate de la recoltare dureaza pana iti da rezultatul, eventuak poti spune sa il trimita prin fax sau email.Eu cand eram nerabdatoare ma duceam la receptie la ei si intrebam si daca recoltam pe la 8 pe la 10-10.30 aveam rezultatul.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Mai fetelor dar voi ati plecat in wekend gata? Am ramas singura pe aici.
Cred ca o sa ma duc sa fac un tort ca nu am facut ceva dulce de foarte de mult timp poate asa ma indulcesc si mai uit de suparari.
M-am gandit mai bine si daca sotul vrea sa plece maine eu o sa ma duc la mama ca e asa frumos la ea la tara, racoare si e si fratele meu venit in concediu nu are rost sa stau in casa si sa imi plang de mila maine.
V-am pupacit.
De fetele celelalte ale noastre care nu au mai intrat de mult nu stiti nimic?Lorena are musafiri si probleme cu sotul dar celelalte?Paula unde esti? Haideti fetelor la apel.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Ai luat o hotarare super buna!Asa si tebuie!Nu mai sta suparata dute la tara si incearca sa te relaxezi.A fost o perioada urata si dificila pt. tine din multe pc. de vedere si ai nevoie acum sa te linisteti putin.
Cum a iesit tortul?
Eu am facut gombotii cu prune(galuste cu prune).

Mai fetelor dar voi ati plecat in wekend gata? Am ramas singura pe aici.
Cred ca o sa ma duc sa fac un tort ca nu am facut ceva dulce de foarte de mult timp poate asa ma indulcesc si mai uit de suparari.
M-am gandit mai bine si daca sotul vrea sa plece maine eu o sa ma duc la mama ca e asa frumos la ea la tara, racoare si e si fratele meu venit in concediu nu are rost sa stau in casa si sa imi plang de mila maine.
V-am pupacit.
De fetele celelalte ale noastre care nu au mai intrat de mult nu stiti nimic?Lorena are musafiri si probleme cu sotul dar celelalte?Paula unde esti? Haideti fetelor la apel.

Mergi la inceput

Eu cred ca am ratat si luna asta.A inceput sa ma doara burta ca la menstra.Pana luna trecuta eu nu aveam nici un spm.Luna trecuta a inceput sa ma doara burta cu 4-5 zile inainte de a veni uratul.Acum vad ca la fel incepe sa ma doara cu 4 zile inainte.Vad ca mam procopsit acum si cu spm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

pup fetele

eu sunt cu socrela acum
a plecat bunica cu varul si a venit socrela si o sa plecam pe la mama ei

sotul s-a operat si e binisor dar are doua taieturi, una in cerul gurii si alta pe lateral in gingie
si are si copci, l-au cusut si nu poate manca decat mancaruri moi si lichide

eu nu am nimic sa va zis
cred ca o sa incerc prin toamna o laparo sau histero
pana atunci o lasam mai usor

tin pumnii la toate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Lary pana acum m-am chinuit ca aproape cand era gata mi s-a stricat mixerul, am incercat cu blenderul si nu mers, am aruncat albusurile si am pus la robot la mixer altele, acum astept rezultatul maine, sa vedem daca se intareste o sa va pun o poza cu el ornat, nu sunt prea meseriasa dar cat de cat le nimeresc.
Stai linistita cu durerile de burta ca asta poate fi si bebe.Si eu am avut dureri cand am ramas insarcinata.

Mergi la inceput

Mihaela eu folosesc batatorul de spuma ,mi se bate albusul mult mai bn decat cu mixerul.Oricum e bn ca nu te-ai lasat pagubasa.Iti doresc sa iasa cel mai gustos tort.Asa o sa uiti pe moment de necazuri

Cand ai pus poza la tort sa-mi trimiti si mie parola sa pot sa-l vad si eu.
Pina atunci sper sa imi pot activa pm.

Lary pana acum m-am chinuit ca aproape cand era gata mi s-a stricat mixerul, am incercat cu blenderul si nu mers, am aruncat albusurile si am pus la robot la mixer altele, acum astept rezultatul maine, sa vedem daca se intareste o sa va pun o poza cu el ornat, nu sunt prea meseriasa dar cat de cat le nimeresc.
Stai linistita cu durerile de burta ca asta poate fi si bebe.Si eu am avut dureri cand am ramas insarcinata.

[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

miky te asteptam cu vesti bune maine de dimineata
mihaela mi-ai facut o pofta de tort daca pui poze sa imi spuneti si mie parola sa vad si eu pozele
lorena multa sanatate sotului si recuperare rapida
si eu vreau sa fac laparoscopie in toamna poate asa o sa fim gravidute in iarna

eu va urez la toate un week end cat mai frumos si plin de iubire

viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Mergi la inceput