Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(65)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
loutzy spune:
Wudy eu la cora nu am vazut nici un tonomat de lapte. Sriu despre ce vorbesti. E lapte crud cu grasime intre 3-3,5. E ok. Si apropo daca ai laptele fiert sa faci branzica iti ia in jur de 5-10 min. Eu ii fierb 250ml si apoi pun lamaie.Si e gata branzica. Cea cu calciu lactic nu-i place isi face greata. Din cantitatea asta ii dau 3 zile, o lingurita jumatate pe zi. Imi e frica sa nu se constipe.
SOMNIC USOR SI VISE PLACUTE!!!
Am stins si lumina, sper sa doarma toti bebeii in noaptea asta.
Laura de
mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Irinukaaa/Irinukaaa.jpg)
Irinukaaa spune:
Am revenit si eu acum pe seara "cu mucii-n vine" ca nu ma slabesc deloc... am nasul rosu si ma ustura. Urat moment...
Ma bucur macar ca P nu are inca muci (si sper nici sa nu faca).
Mi-am aruncat si eu un ochi pe la ce s-a intamplat cand am fost plecata... Angie imi povestea ca s-au incins spiritele, ca s-au suparat cateva din voi... dar am crezut ca e ceva trecator, ca doar discutii de genul au mai fost si sigur vor mai fi.
Nici eu nu inteleg de ce au pus la suflet fetele ca doar nume am vazut ca nu s-au dat si sunt sigura ca cele ce au scris in nici un caz nu s-au gandit la X si la Y. Se vorbeste la modul general, asa cum e si normal. Imi pare rau de cele ce v-ati retras. Poate va mai razganditi, va mai ganditi deoarece nu are rost sa ne suparam asa aiurea doar ca un subiect ce se dezbate va priveste si pe voi personal.
Referitor la alaptare si la socrii na ca mi-am adus aminte ce s-a intamplat acum doua seri. Mergem noi la socrii si la plecare ma intreaba socrul: "Ce faci ii mai dai sa suga?" (si nu se referea la momentul ala ci asa in general era omu' curios daca ii mai dau sau nu). Whattt? Mi-a cazut fata si initial n-am raspuns, l-am ignorat. Dar dragul de el m-a mai intrbat odata, ca daca tot nu raspunsesem...
Deci m-a lasat muta si ii ziceam sotului dupa - ca e nebun... ce treaba are el daca si cum si ce ii dau eu copilului meu...
Dar sa nu zic ca de la inceput (nici o luna cred ca nu avea P) ma intreba saptamanal daca "ii mai dau sa suga lapte". Zicea "DA" - foarte mandra, dar ii vedeam ce se oftica. N-am prea inteles de ce... doar am banuit ca si-ar fi dorit sa nu alaptez ca asa i l-am fi dat pe P la ei peste noapte sau sa mai aibe grije de el...
!
Dusi cu capu'!
Hai ca iar m-am intins, dar m-am starnit ca mi-am adus aminte de ei.
Magnetism - iaurtiera am luat-o din Arad... firma ei "High Tech" sau ceva de genul... am gasit-o pe net initial. Ce m-ai mai intrebat oare?
O seara placuta va doresc!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
Aha, m-am prins acum din citatul cu fandoseala ca de la mine se trag relele (pt cine a ratat momentul si are chef sa faca analiza pe text, poftiti de vedeti ce rautati am zis/scris, ma rog - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165374&whichpage=17).
Plec din Bucuresti cateva zile si sper sa revin mai relaxata si cu creierul mai limpede. Pentru ca incep sa ma plictisesc de fazele astea. De vorbe aruncate si de insinuari. Sincer.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
madalina_m spune:
Si eu sunt de acord ca Forumul asta creaza dependenta si e mare consumator de energie. De aceea le inteleg si pe mamicile care intra zi de zi si pe cele care iau hotararea sa plece sau sa o lase mai moale. Eu inca sunt din prima categorie.
Simo, Anduta, Shubulina - fetele care si-au luat oficial la revedere - eu ma bucur ca v-am cunoscut, asa virtual, va urez o viata minunata alaturi de copilasii vostri si de cei dragi. Poate peste ceva timp o sa mai intrati sa ne salutati si sa mai schimbam 2 vorbe.
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
Aaaa! Si subscriu la ceea ce zicea Wudy: si eu mare incredere in ceea ce zice Loutzy.
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
Inca una si ma duc: la fel ca Loutzy sper si eu - o semana fii-miu fizic 100% cu ta-su, dar la celelalte sa semene cu mine.
![](rugaciune.gif)
![](images/user_woman.png)
anka-maria spune:
Roxx, aia cu usturoiul e de la mine....cred, ca nu-mi mai aduc aminte exact.....
Dar n-am chef sa ma mai victimizez asa ca ma fac ca ploua. Plus ca la mine chiar ploua cu tunete si fulgere.
Simo, armonia perfecta e greu de atins cu 50 de femei la un loc. E normal si sanatos sa existe si discutii in contradictoriu. Important este sa ne luptam in planul ideilor si sa nu ajungem la atacuri la persoana. Cel putin asta incerc eu in dezbaterile astea. Poate nu mi-a iesit tot timpul.
Daca am gresit cumva fata de tine eu imi cer scuze, nu asta mi- a fost intentia.
Esti indragita pe forumul asta si nu ar trebui sa te retragi din cauza noastra.
Roxx, e valabil si pentru tine.
Edit: nah, daca nu citesc pana la capat....
Deci nu fusesem invitata sa- mi spun parerea, m-am trezit si io ca aia in targ, ca ma recunoscusem cu usturoiul. Asa ca ignorati-ma.
Maine imi vine soacra, am planuri mari de plimbari deci numa' bine nu mai ocup spatiu virtual digeaba.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
si eu sunt perfect de acord ca forumul creeaza dependenta si intr-adevar iti ia ceva timp sa fii activa ... eu am prins mare drag de voi si imi sunteti si mi-ati fost de mare ajutor si in sarcina si ca mamica , si nu as putea sa va parasesc...sunt sigura ca in dec-ian cand voi incepe serv sigur nu o sa mai scriu asa des, deci profit acum cat am timp !!! suntem multe mamici stranse aici...toate diferite, speciale in felul lor ... dar chiar forumul asta e altceva...am mai fost inscrisa pe forumuri de miresici, de gravidute...nu se compara !!!
imi sunteti dragi toate !!!
respect decizia fetelor de a pleca de pe forum , dar tot mai sper ca se vor intoarce si ne vom bucura impreuna de primul an al buburezelor noastre !!!
Noapte buna
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
Am picat la amin
Sunt f obosita
Din pacate nu am vesti bune.Nu se poate fara medicamente.
Nu stie dr ce are copilasul meu..dupa atata tratament si asa medicatie puternica ar trebui sa fie asimptomatic.E..nu este.
Un ultim compromis..mai stam o luna..repetam, EEG ..Daca e la fel cu cel de astazi mergem la RMN...
Nasol ca incepe si scoal peste o luna..nu stiu cum va fi.Momentan sunt f trista..nu stiu incotro s-o iau.
ca sa fie mai frumos..azi dupa ce am iesit de la oftalmolodg cu pupilele dilatate a dat un cap la usa masinii de si-a spart capul..Tata a fost cam neatent..Eu eram cu caruciorul mai incolo.
Avem inca 2 medicamente in plus/zi
lMA Tierry!LMA ILINCUTZO!
VA LAS...ma doare capul
Roxx; mersi draga mea..astept!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mayane/Mayane.jpg)
Mayane spune:
Mami Tunde, La multi ani si pup sa se duca toate relele pe pustii. Sa fii sanatoasa, fericita si iubita, sa ai puii sanatosi si sa-ti aduca numai bucurii.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)