Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna fetele

uite ma alatur si eu ralukai si piscotelului ... si fata mea a facut ieri temp 38 ... nu stiu de la cE! din senin ! ORIBIL..... maraita e non-stop , NU se vede uram de dinte iesit,.... de la ce sa fie temp asta idioata? bubite nu are ateled ecat cele normale .... offffff e grele cu mamicia.... noroc ca i-am dat panadol (si nici macar nu s-a ameliorat) si a trecut apoi imediat cu paracetamol supozitor.. nu a revenit la temp ei de 36.9 dar 37.5 e acceptabil
acum e sub observatie....

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Irinuka nici eu nu stiu unde eram cand l-am conceput. Eu sper sa semene cu mine din alte puncte de vedere. Iar faza cu primul cuvant pe care il zice nu e adevarata. Cel putin nu a fost in cazul meu. Eu am zis prima data tata si am o sora mai mica.
Sanatate multa.
Madalina si lui Stef ii plac sticlutele ce au capace cu stiatii. El mai are si un inel de dentitie sub forma de felie de pepene la care roade cu placere. Asta cu spalatul dintilor de cum apar nu stiu ce sa zic. Oricum astia nu sunt dinti definitivi. Poate pe la 2 ani sa il inveti in ideea de a invata sa se spele pe dinti.
Andri e ok temperatura pe care o are acum. sa se faca bine repede.
Piscotel, Ralukara si voua si sa treaca repede.



Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

andri nu e chiar febra, mai ales daca i-ai luat temp in fundulet.oricum, sanatate multa, sa nu se agraveze
madalina am vazut la traieste sanatos un specialist care a zis ca de cum da primul dintisor, nu conteaza cate luni are copilul, trebuie spalat pe dinti...adika...pe dinte . in fiecare dimineata spalat dintele si gingiile. nu pt a se obisnui el, cica asa e sanatos pt dinti, chiar daca sunt de lapte si vor cadea...acum, fiecare face cum crede multu' de info, o sa incerc la dona intai, ca e mai aproape de mine.



Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Da, intr-adevar simo nu am mai intrat de atunci ... probabil unele dintre voi mai tineti legatura cu ea ...o am si eu pe mess, dar nu prea intru, si cand intru are "nu sunt!" la status si mi-e asa sa o deranjez. oricum , pacat, imi pare rau, aveam ce invata de la ea, mereu mi-a fost de ajutor de cate ori am avut nevoie , si uite ca din cauza unor discutii care nu aveau legatura cu mine, sau cu multe dintre noi, sau nu au pornit din vina multora dintre noi ca sa zic asa...acum pleca simo cu tot cu oltenash si oltean senior ... !


Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

piscotel pare mult mai ok tratamentul de la dr asta! despre cei care sar direct cu antibiotic, no comment! sanatate multa Alessiei! sa se faca repede bine cu tratamentul asta!

madalina dr nu a zis de la ce i-au aparut aftele. din cate stiu eu nu a bagat mainile murdare in gura, nici jucarii nespalate. din ce am mai cercetat eu apar afte frecvente in caz de rujeola. eu oricum raman la parerea ca Maia are o forma atipica de rujeola. maine ne mai ducem la dr sa vedem ce ne mai zice.
apropo de periute, Maia e indragostita de periuta sa o numim complet de cauciuc cu striatii. roade la ea , si-o freaca de gingie...eu ii pun pe periuta aia si niste calgel si uneori glicerina cu nistatin.

andri off, si voi? ce balaur de virus/microb.bacterie sau balaur au copilasii astia?



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

multa-multa sanatate buburuzelor de piscotel, ralu si andri!!!

la multi ani bebeilor de 28!!!


eu pe fuga, ca vreau sa-mi las casa curata inainte de vacanta; am facut grosul ieri, acum sunt la "piguleli" :)
si iar am un munte de haine la calcat.

multumesc pt raspunsurile de ieri

magnetism - ce te-ai preumblat, mama! te invidiez.

alinush - ai pm


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

andri...offf...sanatate multa puiului...asta nu era un club in care trebuia sa intri...sanatate multa!

La fel si puiului de vasilanita...de doctor nu scapati...mai devreme sau mai tarziu tot ii dati un bunaziua...sau poate sunteti un caz fericit si scapati usor...asa am zis si io si n-a fost asa...

Raluka - si tie sanatate multa si rabdare...nu stiu cum faci de-i dai aftele cu glicerina ca a mea nu mai vrea sa deschida gura neam...doar la mancare mai deschide, cred ca dupa miros:))...ca in rest tre sa fac matanii pe langa ea ca sa o dau cu tantum in gat...

Simoooooooooooooo - unde esti mama? Ne luasi oltenasii si fugisi in lume? Nu vezi ca lumea te vrea? Acu lasand gluma la o parte, cred ca ar fi bine sa nu mai fie discutii de genul celor care au dus la aceasta decizie, respectiv de a iesi de pe forum...daca io nu sunt de acord cu cineva nu inseamna ca nu am luat cea mai buna decizie pentru copilul meu...daca io am decis sa nu alaptez exclusiv pana la 6 luni asta nu inseamna ca nu sunt o mama buna pentru copilul meu...si nu tre sa fiu judecata ca nu am facut ca X si ca Y...ca am alaptat si ca in ultima perioada am introdus si o portie de LP asta nu inseamna ca bebita mea o sa fie sau n-o sa fie cumva...la urma urmei ce conteaza e sa fim aici pentru fiecare dintre noi la nevoie...sunt atatea intrebari la care multe dintre noi cautam raspunsuri...si aici vorbesc sctrict pentru mine ca-s incepatoare la "mamicie" si mi-a placut sa fac parte din grupul asta pentru ca am gasit multe dintre aceste raspunsuri...una la mana si a doua la mine sa va impartasesc din pataniile mele...cred ca sunt multe dintre noi care vad in forum o salvare si o metoda de a spune ceea ce gandeste fara frica de consecinte...un fel de terapie in grup...

M-am lungit cat un carnat de cartea recordurilor:))...dar mi-am dat si io cu parerea...nu aruncati cu cepe in mine sau daca aruncati sa fie macar vreo doua ca sa-mi ajunga de-o mancarica:)) Dupa cum vedeti sunt mai bine azi...sau o fi de la lipsa de somn???

Va pupez!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Am fost la dr.
Stefan are rosu in gat.
Tratament: tantum verde - 4 pufuri pe zi
nurofen 3 ml de cate 3 ori pe zi
vitamina C natural sau lamaie - 5 pic de cate 2 ori pe zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna seara fetele,

SANATATE MULTA, MULTA SI [PUP] pentru micutii bebelusi bolnaviori, buburuze mici de Piscotel, RaluKara, Andri si Vasilasanita !

Vremea asta calduroasa se pare ca este tare pacatoasa pentru copilasii nostri dragi. Umbla virusii ca la ei acasa


Eu astazi din lipsa de timp, spatiu, confort ( suntem in plina activitate de mutat) i-am cumparat micutei branza (eu aia care ziceam ca am sa-i fac) si culmea este ca i-a placut mult
Acum intreb si eu, daca a mancat din prima 60 g o fi mult? Mai voia dar m-am facut ca ploua, nu i-am mai dat
zicea ieri cineva ca a cumparat de la Mega branzica ( sarut mana de pont, am furat ideea imediat si am fugit la cumparaturi)

Loutzy, eu mereu iau in seama sfaturile tale , in legatura cu laptele, branza etc
stiu ca branzica aleasa acum nu este cea mai indicata, contine hartie tratata dar intr-un viitor nu f indepartat o sa-i fac in casa
acum intrebarea era, ce parere ai tu despre laptele de la tonomat, ala de se gaseste la intrare in Cora, Kaufland? este bun pt iaurtel, branzica?

sper sa aveti o seara frumoasa, linistita, fara multe treziri si mai ales fara febra


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna seara!

Carmen..oltenii sunt la locul lor
daca apar pentru vreuna cu status ''nu sunt'' la mess..inseamna ca sunt prin casa cu treburi,mai mereu stau idle..dar SUNT si raspund de fiecare data cand am mesaj. deci nu e niciun fel de deranj.

Acum..am plecat asa pentru ca nu vreau sa mai dau explicatii,nu mai vreau sa para ca ma victimizez degeaba,in timp ce adevaratele ''victime'' se dau lovite si fac ceva de genul ''nu am mancat usturoi si nu imi pute nici gura''.
Am ales sa tac si sa plec, mi-am permis o ''fandoseala'' na..ia uite ce liniste e acum,toata lumea e de acord cu toata lumea,toata lumea se pupaceste si se floriceste..deci e ok.

Exact cum am spus,pentru mine forumul asta a fost mai mult decat lume virtuala..mai mult decat sfaturi/idei/propuneri gugalite si bagate la raspunsuri.
a fost ceva ce ma consuma prea mult.

Oricum..m-am ales cu ceva frumos,am cunoscut multa lume (virtual si personal)..am ramas cu persoanele care conteaza aproape si vb zilnic (foarte multe persoane,''forumitu'' si ''cafelitu'' sunt la mine in mess.



Nu sunt suparata pe nimeni,am ales sa scap de dependenta asta si sa imi ocup timpul ala cu altceva..slava dlui ca am la treburi si activitati cu copilasii de abia le pot duce.

Sunt pentru oricine pe mess,mail,fb.

Persoanele pentru care nu conteaza..ignorati si nu va hazardati in raspunsuri,am zis si eu,n-am dat cu paru

Bafta si multa sanatate la copilasi,sa cresteti mari,sanatosi si sa va incantati parintii!







Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput