Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(65)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Heyyy eu chiar va dau disparute... sau poate oi fi scris eu la un capitol incheiat si vorbesc aici singura, ca televizorul...

Neah - verificat - gasit capitol bun... doar mamici ocupate putin...

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Neata fetele...
Mi s-au naruit toate sperantele sa-l las pe bubu cu ai mei socrii. Socrela mi-a spus pe net ca s-a operat (facuse o infectie), dar nu mi-a zis de fapt ca si-a facut histerectomie totala! E vai de ea saraca, nu are voie sa ridice nici juma de kil, d-apoi pe bubu cu ale lui 9 kile. Socru-miu le face pe toate, el spala, el gateste si vrea sa aiba grija si de bubu. Nu l-am lasat, l-am dus la cresa, sa se plimbe si ei. De maine cred ca-mi iau concediu cateva zile sa mai frec si eu menta pe acasa.
Of, speram sa merg la film.... Cred ca o sa-l invat pe socru-miu sa-i dea papa lu bubu. Sunt convinsa ca o sa se descurce de minune. Al meu barbat de la tatal lui a invatat ca nu exista treburi de barbati si treburi de femei. Toata lumea face de toate. Si pe principiul asta au ajuns ei doi la cratita si acolo au ramas.
Ieri mi-a facut conserve de porumb, ca noi cumparasem toate cele si ne tot codeam ca era mult de munca. Si cand m-am sculat dupa-amiaza dupa siesta cu bubu, erau borcanele gata. Sa vedem cum facem poate il convingem sa faca si niste zacusca
Mai, e foarte interesant blogul ala de vi l-am dat! Am citit si paginile despre diversificare si e foarte interesant si de bun simt ce zice mamica pediatru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ne-am intors - bagaje, 2 dinti in plus, maraieli, plansete, creiereli.

(sper sa ) revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata si din vitan

bun venit lori, cum fu concediul?

ai mei copii si au propus sa ma trimita la nebuni
azi noapte s au trezit din ora n ora, iar la 6 juma Razv era pe metereze, l am luat langa mine ca poate poate mai adoarme
da de unde, asta e pe alcaline, pana la urma l am proptit in scoica si dai si leagana, dupa mai bine de juma de ora a adormit
dupa vreo 40 de minute s a trezit si frasu, logic ca s a trezit si el

tre sa le fac un tarc neaparat ca nu mai au loc sa se joace intr un patut
in patul mare nu i mai pot pune ca aterizeaza n cap, i am pus pe jos, pe o pilota, ce stau acolo, numai pe langa sunt si si mai dau si cu capul de parchet si dai urlaciuni si pe ei si pe tacsu
care zbiara mai rau ca ei
si culmea ca e langa ei cand pica motanii
si tot eu sunt de vina

of
o zi frumoasa fetelor
mai o luna si gata vara

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

neatza fetele.
Raportez o minune. Stef a dormit azi pana la 9 :20. Si cum minunile nu tin. Sunt sigur ca maine la 7 va fi in picioare.
Va pupacesc si ma duc sa pap si eu ceva pe ziua de azi.
Apropo azi incepe postul.
Pupicei si o zi minunata.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mirela destul de obositor, dar am decis ca am copii f cuminti, la cate ore au stat in masina, multumesc lui Dumnezeu, nu au fost probleme.

Sa fac si eu ca Mayane un scurt update despre Ana: e galagioasa rau, vocalizeaza, scrasneste dintii, strambandu-si gura, c DEH, nu-s cei de jos pe cei de sus, sus are laterali (ca vampirii); sta in fund cu sprijinire in fata, este minunata ca toate buburuzele.
Cu "minus" nu papa mai deloc, bine eu o inteleg, la ce gauri are in gura, rosii, care zic "durere!!"... si la piureuri nu am niciun succes, vb lui Doloress AD scrie pe noi, papa binisor singura, dar numai ce-i place ei, normal.
Si inca un minus, a inceput sa se constipe. Desi ieri a papat numai fructe, muscaturi de caisa, piersica, pruna nu poate face, a reusit cu mari nervi ceva destul de tare. Eu simt ca-s cuprinsa de nebunie, ca e deja vu, la Robert a urmat un chin de la 6 luni si abia acum e mai bine. Efectiv nu stiu cum sa managiuesc si sa evit constiparea asta.

Cam astea... sunt ffocupata, mai pup pe Tunde, La multi ani draga mea, cu sanatate si belele-free!!!, si... n-am stiut ca a fost Sf. Ana...ce mama sunt!!Am ratat ziua fetei!!

si

La multi ani FOXY LE si MARIA G!!!!

Mergi la inceput

LOri bine ati revenit! Ne-ati lipsit... Pozeleee, unde sunt???
Cati dintisori are micuta Ana... Grabiti mama, grabiti!
La noi a zis dr ca poate mai dura si o luna ca de-abia s-a latit gingiuta... , eu ma bucur... avem timp!

LA MULTI ANI MARIAG SI FOXY! SA FITI SANATOASE SA VA BUCURATI DE BUBURUZE!!!

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Noi am fost la dr cu P si a trecut de la Stodal la Rhinathiol si Sumetrolim. Cica daca nu trece tusea nici cu asta ne-ar da antibiotic. Sa dea DD sa treaca sa nu ajungem asa departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Lori, bine ai revenit!
Irinuka, buna cafeaua de dimi

Elena nu prea mananca nici ea. Azi a mancat cam 70 g fructe. Urmeaza legumele care nu-i plac deloc. Mi s-ar parea ciudat sa vrea mai mult de vreo doua lingurite.De doua zile i-am dat putin iaurt cate o lingurita sa vad cum reactioneaza. Nu a avut nimic, atat ca l-a vomitat la vreo 20 min dupa masa. Ce as putea sa inteleg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

Noi am fost la dr cu P si a trecut de la Stodal la Rhinathiol si Sumetrolim. Cica daca nu trece tusea nici cu asta ne-ar da antibiotic. Sa dea DD sa treaca sa nu ajungem asa departe...

Vezi ca Sumetrolim este tot un antibiotic, dar mai slab.(e o sulfamida cu afect antibacterian)

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput