Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(65)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

M-am gandit si eu ca poate e de la cereale, oricum nu-i dadeam multe, puneam din cele fara lapte vreo doua lingurite in fructe sau legume dar nu mananca toata portia pregatita. Oricum am renuntat la cele din orez un timp, o sa incercam altele. Sau incercam biscuiti.

Citeam din urma de frica de abandon, Alex inca nu manifesta asa ceva desi sta cam doar cu mine toata ziua si seara cu tati. Merge la oricune il ia in brate, chiar si necunoscuti, rade la toata lumea, mami e buna doar de titi.

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Dedicut e posibil sa fie si de la cerealele de orez(e tot orez si cred ca constipa). Vezi cum ii merge cu cereale cu gluten. Mi-a luat-o inainte Vasilasanita.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RaluKara

neata la pranz, ca eu acuma am facut ochii mari!
am avut copil atomic azi noapte, de la 2 la 6 dimineata a avut chef de joaca si cum nu ii place sa se joace singura...ghiciti cine statea cu jucariile raspandite prin casa la orele alea indecente...
de maine avem si noi liber la plimbarici, abia astept, mi s-au lungit ochii si urechile in casa uitandu-ma pe geam cum toata lumea iese in parc seara(am parcul exact vis-a-vis de bloc)
Maiei i-au trecut si febrele si bubele si aftele, am ramas doar cu dintisorii/gingiutele sacaitoare,umflate si dureroase.
apropo restul buburuzelor vomita de la calgel sau dentinox?
imediat ce o dau la maxim 3 minute se pune pe vomitat, ori nu ii place gustul,ori o deranjeaza in vre0un fel....dr a zi s ca in cazul asta sa incercam si glicerina cu anestezina dar nu am gasit niciun fel de informatii despre asta si nu stiu daca sa ii iau sau nu.
a mai incercat cineva glicerina cu anestezina?

va , ma duc sa ma delectez cu un frape homemade si cu o carte.

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
Domnita de alabastru cu ochi de safir si buze de rubin
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

noi noi vomam de la porcaria de calgel
nu i mai dau
le dau camilia
aoleu
fragrant ma pui si pe mine pe lista cu niste camilia???daca se mai poate

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

pup copilasii care nu sunt in top
Sa treaca repede

La noi e toamna..am umblat cu geaca astazi..tot familionul..naspa.Vreau cateva zile insorite
Fata mea se autodiversifica..ii pun fructe,legume pe masuta..si sterge masa cu ele..pana le face fleasca..ii place sa-i curga zeama printre degete..am sa pun poza maine.
Adryiii;mersi..esti o scumpa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Mirela, rezista cu clame
Sanatate puiutilor bolnaviori

mami fericita de Elena Alexandra 17.01.2011

mai am par de 2 dusuri
asa ca l tin cu dintii de el

Mergi la inceput

fetelor ai mei halesc cereale de orez la greu
le pun dimineata in fructe si seara in iaurt
si kk la greu
azi cred ca de 4 ori au facut, Robi de 5 ori

am iesit cu ei la terasa si azi
mama mama ce balamuc, au tras de paginile din meniu, ca erau infoliate si le placea cum fosnesc, au tipat, au ras, au mancat, au dormit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Haideti sa va spun cat sunt de mandra de fetita mea: aseara a spus TATA. Bine ca era fara adresa dar a spus asa frumos, si are o voce superba. Inainte mai zicea DA.
Sunt happy, happy, happy.

Am pus un filmulet pe facebook.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Haideti sa va spun cat sunt de mandra de fetita mea: aseara a spus TATA. Bine ca era fara adresa dar a spus asa frumos, si are o voce superba. Inainte mai zicea DA.
Sunt happy, happy

WOW!
FELICITARI FIFI ALEXANDRA

Mirela;cerealele isi fac treaba..de acolo asa multa kk..Bine ca nu se constipa

Si noi am fost pe o terasa in seara asta,la un pastrav..pensiune la padure..aer superb..a tras buba un pui de somn in timp ce noi am mancat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey!
N-am apucat sa scriu in ultimele zile... ba plecata afara, ba cu puiutul meu racit, ba... stiti si voi cum e!

In primul rand TUNDE ITI DORESC DIN SUFLET UN SINCER <<LA MULT ANI>>, SA FI SANATOASA, SA TE BUCURI DE FAMILIA TA SI SA RAMAI LA FEL DE FRUMOASA! (scuze de intarziere)

Noi ne chinuim inca cu tusea dar si cu muci si nu ma lasa deloc sa ma apropii de nasucul lui cu nimic... nu cu batista bebelusului, nu cu pompita, nu cu ser... hufff - ce greu e!

Ma intristez cand vad cat de putine mai suntem "pe baricade". Sunt sigura ca multe doar citesc si din lipsa de timp sau alte motive nu mai si scriu.
Asa ca fac apel: MAMICI MOBILIZAREA! Vreau sa va vad pe cat mai multe, sa stim si noi ca sunteti bine, voi si puii vostri.

Strig catalogul si va pun absenta...

Anka - multumesc pentru blogul mamicii pediatru. Foarte interesant. Imi place!

Magnetism am incercat doar la inceput sa fac iaurtul cu fructe de la inceput, dar am citit ca cel mai bine e sa fie sub forma de compot sau cumva fierte (fructele) ca altfel fermenteaza. Asa ca prefer sa-l fac simplu si apoi adaug fruct in el. Cel simplu il fac din vreo 800g laptic si un iaurt.

Stiu sigur ca trebuia sa scriu muuul mai mult dar am uitat cum si cui trebuia sa nai raspund/ adaug si acum mooor de somn ca de cateva saptamani numai la ore de-astea fantoma ma culc si la 7-8 sunt in picioare ca am "ceasul meu desteptator".

Pupici!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata somnoroase pasarele!!!

Servim cafeluta fierbibte si aromata si micul dejun ca pe vremuri in
"stil iriscian"!

Sa avem o saptamana minunata plina de vesti bune!!!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput