Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(65)
Raspunsuri - Pagina 14
fragrant8 spune:
crissia - bun revenit
doloress - noi cu air france; dupa voi.
mayane - plange toata ziua, adica maraie, sau e plans de-a binelea? sophia face un fel de maraiala, dar trece cand ii dau sa roada o carpa umeda tinuta in prealabil cateva min a congelator; cu greutatea nu stiu ce sa zic; eu i-as mai introduce o masa si l-as urmari cam o sapt sa vad cum evolueaza; dar dupa ce termina biberonul plange ca nu s-a saturat, sau plange de discomfort?
mamutz - si mie imi suna a acneea bebelusului; asta trece de la sine; la noi a tinut vreo 5-6 sapt...acneea asta e mai deranjanta pt parinti decat pt bebelusi
sunt rupta de oboseala si cand ma bag in pat nu pot dormi...
madalina_m spune:
Neata-neata!
Peste noapte am mai pritocit cate un raspuns:
Loutzy, e posibil ca lui Stef sa ii fie sete, de aceea se trezeste. Sunt unele cereale care provoaca sete. Cate masuri ii dai? Eu dau doar o masura.
Carmen, tu vroiai sa treci la a 4 a masa non-lapte? Si cate de lapte ramaneau? Eu stiu ca pana la 1 an e musai sa aiba 2 mese de lapte.
Mayane, cred ca ii dau dintii. Iar cu greutatea nu trebuie sa iti faci probleme daca bebe e vioi si jucaus. Cate kg are? Prietena mea care are bb tot in ianuarie nascut, desi nu a fost niciodata grasut (ea il si compara mereu cu al meu) o luna si ceva nu a luat deloc in greuate si dr i-a zis ca e ok. Apoi a luat 500 g intr-o luna. Mai stagneaza si ei apoi recupereaza.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
anka-maria spune:
Catalina, tu erai maica?
Pentru jumperoo votez cu amandoua mainile!!! Pt. Bubu meu este extaz in forma pura. Eu il am pe cel de la Fischer Price si sunt foarte multumita. O singura chestie ma streseaza, cand sare intoarce degetele la picioare. Deci in loc sa atinga jos cu talpa, loveste cu degetele intoarse. Nus cum naiba nu-l doare la cat de tare da. Topaie ca nebunul si loveste mereu in degetelele alea intoarse.
Doloress, tu ai observat asta?
M-am gandit sa-i pun pantofiori in picioare, ca sa nu mai poata sari cu labuta intoarsa.
Nu-l las mult timp sa sara, ca al meu. nu stie sa se opreasca, ramane fara suflu.
florintunde spune:
Neatza din butoi
M-am trezit cu stangu
N-am mers la socrii..ca n-am chef si gata..acu mi-e rusine..asta e!
Sunt obosita si psihic si fizic..n-am chef de gulasuri,de tam-tam..daca vor sa -mi ureze La multi ani..sunt pe acasa..le dau suc si prajitura si sa si plece..urasc chestiile obligatorii
-obligatoriu tort de ciocolata-nici nu imi place!
-obligatoriu 50 feluri de mancare
-toata lumea se grabeste..mananaca in 5 minute si pleaca fiecare in treaba lui..Eu raman pe uscat!
dl B s-a enervat si a plecat la soacra..s-o pupe in fund
Stiu ca sunt ciudata...si capoasa
Imi revin..
Mayane;pup Dariusu miorlait
Nici Sonia nu mai sta s-o schimb..fuge de pampers
Cu greutatea?..slabut..o vad in forma,nu imi fac griji.Cat are atata e ok.
Avem doua mese de papa solid..adica una cereale,una ceva fucte..legume nu vrea..restul tzitzi de n ori pe zi.
O ZI FRUMOASA SA AVETI
pufoasalaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui piscotel2011 Mersi fetele...stiam io ca nu tre sa ma stresez, da cu doctorii astia ai toate bolile inchipuite si neinchipuite...daca nu esti bolnav te fac ei sa fii bolnav...abia astept sa ii fac si o hemograma sa scap si de dubiul ca are/n-are Nevoie de Fe si Ca, da sa mai treaca si ceva timp de la episodul asta. Pediatrul mi-a zis ca pan la 1 an "n-are rost sa o intep pentru analize," dar imi baga 15 pic/zi de Fe asa doar ca s-a uitat la ea...asta a fost prima bila neagra...a doua a fost ca n-a mai venit la o programare si cand am sunat la 10 seara mi-a zis ca a avut o zi super nasoala...ca parca pe mine asta ma incalzea; a treia a fost ca mi-a gresit CNP Piscoatei pe toate retetele compensate eliberate, si ultima a fost Zinnatul...cred ca am fost mult prea doamna ptr el...da acu gata! V-am impartasit si voua din pataniile pediatrului meu... Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011) |
azi-dimineata,ilinca,iar a avut un tremurat al mainii stangi,parca si cu umar o luase.cand l-am strigat pe taica-su,s-a oprit.tot asa,era obosita,papa,semi-adormita.
pana la urma ma duc la neurolog! astia prin casa ma ameninta ca daca e copilul in regula,sa ma duc sa ma caut.adevarul,ca s*a transformat in obsesie.mi-e si frica sa-i mai dau sa pape cand e asa de obosita/
peste toate,ieri,am luat scaun de masa.aseara,dupa baie,papat,mama a vrut s-o testeze pe ilinca in noua achizitie...bun,sotul era la tv,tata,la parter,la somn...pusa in scaun,placut,si cand am vrut s-o scot de acolo s-a pus pe un urlet...mama urla ca i-am prins manuta,sotul ca sunt dementa,ca de ce pun copilul la ora 22 in scaun,si tot asa.nebunie generala,pus gheata pe locul prezumtiv ranit...mama se certa cu sotul,nu ca s-ar iubi ei prea mult,chiar deloc...intr-un final,ilinca se linisti si cauta locul cu pricina-nimic-.asa ca ori a avut o criza de nervi ca am luat-o de acolo,ori intr-adevar oi fi ciupit pielea pe acolo pe undeva.
mirela2 spune:
neata
si noua ne a dat 8 pic de Fe
ieri le am dat prima data, dar numai cate 3 de caciula
azi nu le mai dau
o sa le dau o zi da una ba
plus ca si constipa, si pute ca draq al kk, pfff
una doua medicii astia indoapa bietii copii cu tot felul de rahaturi
fara analize, fara nik, hodoronc troc le prescriu diverse
nu domne, ce atatea porcarii
noi n am mai crescut cu fier si calciu si eu mai stiu ce alte tampenii
mah
au innebunit motanii
abia mai manca, a fost chin cu fructele
urla de foame de ti curge sange din urechi si cand apar cu mancarea deschid o data gura ca lumea si apoi tre sa le bag printre gingii lingurita
daca ajunsesera sa mance o cana de 500g plina in 5 minute si ar mai fi vrut, acum ne luptam cu o jumatate de cana
jale
la legume mai e cum mai e
seara daca e iaurt, iar e balamuc, daca e gris cu lapte de la borcanel e super fericire
off, ca n am cum sa le fac eu gris cu lapte, ca la steamer nu merge, la microvele abia fac branza
sa mi bag ceva in el de secol al enspelea
nici lapte nu mai vrea nenea Razvan, trage de 2 ori se pute pe tipat, iar il cauta, mai trage de 2 ori......
ce distractie, ce mijto..........si coafura rezista
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
loutzy spune:
Neatza la amiaza
Raportez copil marait in continuare, care mananca in disperare, nu stiu ce e cu el.
I-am luat tetine de formare(de alea gen ciocul de la canita), dupa ce mai mult a ros la ea, a invatat si s atraga din ea. Ii dau apa sau ceai.
Vreau si eu o idee de jucarie cu taste multe. e disperat dupa tastatura de la calc. Nu poate nimeni sta pe calc de raul lui.
Madalina ii dau 2 masuri de cereala milupa bio in 100ml lapte praf(ii fac un terciulet) si completare lp cat mai vrea. In total mananca cam 160-180 ml lapte plus cele 2 masuri de cereale.
Cum se mai simt copilasii bolnaviori? dulci sa le treaca repede.
Pupici si o sambata minunata.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
pufoasalaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loutzy Neatza la amiaza Raportez copil marait in continuare, care mananca in disperare, nu stiu ce e cu el. I-am luat tetine de formare(de alea gen ciocul de la canita), dupa ce mai mult a ros la ea, a invatat si s atraga din ea. Ii dau apa sau ceai. Vreau si eu o idee de jucarie cu taste multe. e disperat dupa tastatura de la calc. Nu poate nimeni sta pe calc de raul lui. Madalina ii dau 2 masuri de cereala milupa bio in 100ml lapte praf(ii fac un terciulet) si completare lp cat mai vrea. In total mananca cam 160-180 ml lapte plus cele 2 masuri de cereale. Cum se mai simt copilasii bolnaviori? dulci sa le treaca repede. Pupici si o sambata minunata. Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011) |
missmj spune:
Buna fetelor
La multe lunite bebelusilor Natalia de bebelu, Tudor de tierry, Kevin de babyleeks si Nectarie de mamutz
mirela cu toate supararile tale, esti inca super amuzanta ...auzi tu...si coafura rezista !! bahahaha
pufoso si al meu a urlat asa o data cand l-am tras afara din marsupiu...moamaaaaaa eram sigura ca l-am zgariat cu ceva...de unde...el era nervos s al-am scos de acolo. dar asa urla ei, de zici ca cine stie c ele-ai facut.
anka cred ca toti bebeii stau asa pe varfuri de zici ca sunt balerini...si al meu cand topaie la fel face ...pana si-or da seama ei ca de fapt trebuie sa calce pe talpi...zic si eu. mamici cu mai multi copchii, asa fac toti bebeii ?
tunde tocmai ce vroiam sa il laud pe dl B ca ti-a facut cadouri si te-a bucurat...cand citesc ca el a fugeat repede la mami ! dupa ce ca e B mai e si mamooooooooos?! hai iesi din butoi, si-asa nu aveai chef de nimic, mai bine ca a plecat decat sa vina pe capul tau toti sa stai sa pui masa, sa strangi masa, sa stai in curul lor . esti cu copchiii amandoi?
madalina da, intentionam sa mai bag o gustare pe la 17, cu iaurt. dar am ramas la una de legume cu sau fara carnita si cerealele seara. cand s-o face bine incepem iar. deci vom avea 4 mese solide. si intre mese, la cerere tot titi. dar nu e o regula, intr-o zi poate nu ii dau iaurtul sau branzica.nu stiu, o s ama consult si cu dr, de cand cu stomacul lui sensibil. si in plus dimineata si seara inainte de culcare titi .
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
crissia spune:
buna fetelor!
Mayane ,nici a mea nu a luat in greutate in ultimele 2 sapt,si desi pana acum nu m-am stresat pe motivul asta dedata asta am sunat pediatra care mi-a zis daca e voioasa,vioaie ,ca e normal din cauza caldurii si a schimbarii mediului(am fost la mare cateva zile).
Referitor la jumperoo,avem si noi si e in culmea fericirii cand o pun in el,este una din cele mai bune investitii.
eu o pun numai incaltata in el pentru ca am gresie in toata casasi ar fi prea rece sa stea desculta.
Mami de printesa Maria Karina (17.01.2011)