o palma - motiv de divort?

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui nenela

sa ne intelegem! si eu sunt rea, trec foarte putine lucruri cu vederea...si eu vedeam lucrurile altfel, inainte de casatorie. cu timpul insa mi-am dat seama ca altul mai bun nu am sa gasesc si vreau ca, copii mei sa aiba un tata. nu-ti imagina ca ma "altoieste" toata ziua. s-a intamplat de vreo 3-4 ori in 10 ani. putin piper nu strica, pe mine monotonia oricum ma omoara. s-ar putea sa fiu putin sadica, dar ador sa-l vad la picioarele mele cerandu-si iertare...la urma urmelor,toti suntem oameni si gresim. de unde conceptia ca toti barbatii sunt fie betivi, fie curvari?hm, cred ca sunt foarte putini ok. sunt mai feminista si cred ca D-zeu a facut intradevar o treaba buna cand a creeat femeia. cred ca intelegi ideea.

Sa inteleg ca barbati-tu nu numai ca te ciomageste(nu des ci de vreo 3-4 ori in 7 ani) dar mai e si betiv si curvar? In a cui conceptie? A mea sigur nu si te rog sa nu bagi in aceeasi oala cu mitocanul tau toti barbatii. Al meu nu e nici betiv si nici curvar si daca ar fi nu ar mai ramane sotul meu.
Fiinta asta e reala? Cum e posibil ca din 8 mesaje postate sa fie exact 8 numai minuni de genul asta? In 2011? Asta cred ca-si bate joc de forumul asta si rade de se sparge in fata calculatorului.

----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ce optimista esti azi Laura speram ca sunt doar posturi la misto, chiar sper !

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Sa inteleg ca barbati-tu nu numai ca te ciomageste(nu des ci de vreo 3-4 ori in 7 ani) dar mai e si betiv si curvar? In a cui conceptie? A mea sigur nu si te rog sa nu bagi in aceeasi oala cu mitocanul tau toti barbatii. Al meu nu e nici betiv si nici curvar si daca ar fi nu ar mai ramane sotul meu.
Fiinta asta e reala? Cum e posibil ca din 8 mesaje postate sa fie exact 8 numai minuni de genul asta? In 2011? Asta cred ca-si bate joc de forumul asta si rade de se sparge in fata calculatorului.

Supertare raspunsul Laura. Asa gindesc si eu. Dar cred ca raspunde la misto. Refuz sa cred ca in secolul 21 cineva poate gindi astfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Citat:
citat din mesajul lui nenela
sunt mai feminista

Da, da, bagati bine la cap ce zice doamna, ca asta-i esenta de chintesenta distilata de feminism. Daca sunteti altoite de 4 ori in 10 ani sunteti feministe. Daca nu - nu.

Superb paragraf! Trebuie sa i-l arat lu' barbatu-mio, care zice ca el e militant pentru drepturile femeilor, feminist cum ar veni, si cand colo el n-o incaseaza!

Off-topic: Mihaelka, eu vreau sa-l felicit pe sotul tau , mai rar un barbat interesat de drepturile femeilor, dar'mite militant feminist (sau, ma rog, pro-fem, cum se spune) asumat! Fara nicio ironie! A propos, e roman?!

On-topic: si eu cred ca mesajele astea care conciliaza feminismul si violenta conjugala sunt o gluma... Sau poate e "fourth wave" si noi nu stim?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

salcia, multumim:) Da, e pro-fem si e roman.

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Mai voi luati in serios mesajele astea ?

Sunt "decat dupa peretele lui facebook" ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Sunt "decat dupa peretele lui facebook" ...

Da' cum se "traduce"asta ca eu nu ma prind?

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

ori sunt la basca, ori e prima femeie care recunoaste asta.
dupa parerea mea, chiar sunt femei carora le place o relatie mai sado-maso, le place violenta intr-un anume grad si dc nu se lasa cu sange pe pereti, ci doar o paruiala reciproca, li se pare ok, mai ales ca dupa, sigur urmeaza, dupa cum a si zis, un episod care le incanta simturile: cand EL isi cere iertare.

ori fi poate relatii abuzive, dar si lor le place sa fie abuzate si ajung sa fructifice sentimentul de vinovatie, pe care il simte abuzatorul in perioada numita "luna de miere", cand el e cuprins de remuscari si se poarta lapte si miere.

eu chiar inteleg astfel de femei si astfel de relatii. insa NU inteleg astfel de familii, cand sunt implicati copii.

momentele alea "condimentate" cred ca sunt horror pt un copil.
dar repet, chiar cred ca exista femei care se excita avand parte de astfel de momente de violenta.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

ca asa cum exista homosexuali, pedofili, batausi, betivi, drogati, asa exista si femei masochiste, care se excita la ciomageala.:)

poa' sa nu fie la basca.

ma amuza uneori opinia de masa, plina de moralitate, mirarea asta unanima, in fata unor opinii ce tradeaza persoane cu anumite devieri de comportament. se pleaca de la premisa ca nu e real si e la basca.
dc e sa cautam prin multimea de moralisti, cine stie ce firi perverse am descoperi.:)

dc ar intra un pedofil pe forum si ar recunoaste, da, imi plac copiii, sexual, ati spune ca e la basca.:)

adevarul e cea mai buna minciuna. tind sa cred ca e adevarat ce spune.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Deci azi e ziua in care zau ca nu intzeleg ce se scrie pe forum!

Babyblue,ce inseamna expresia asta?Ai mai folosit...bascaasta si in mesajul urmator,dar eu zau d ema prind ce vrei sa spui!

Am auizit expresia..."ma doare la ...basca"insa basca folosita in acest context...niciodata!

Deci...traducerea te rog!

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

ori sunt la basca ...

_

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput