o palma - motiv de divort?
Raspunsuri - Pagina 19
Ninia81 spune:
Fetelor, ea de fapt cauta pe cineva care sa-i aprobe actiunea...asa ca...mult zgomot pentru nimic!
nenela spune:
Nu am spus ca e in regula sa fi batut...cred ca s-a inteles gresit.ripostez tocmai pentru ca nu mi se pare corect. nu ma bate rau cum se insinueaza, isi cere iertare pentru ca realizeaza ca a gresit. citatul cu "peretele" l-am luat dupa facebook si mi s-a parut dragut, atata tot. Daca imi da o palma, sau ne certam pentru diverse lucruri, asta nu inseamna ca trebuie sa te gandesti imediat la divort sunt multe lucruri care leaga doi oameni. incercam doar sa-i raspund intr-un fel sau altul celei care a pus initial intrebarea. nu vreau aprobarea nimanui, pentru ca oricum nu va cunosc pe nici una, probabil voi va cunoasteti intre voi, nu stiu...
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nenela probabil voi va cunoasteti intre voi, nu stiu... |
Da! Suntem o secta!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
J.D. spune:
Scuza/ma ca/ti spun dar nu ai pic de demnitate si nici feminista nu esti, Nenela! Dupa ce ca ti asemenea specimen la usa ta te mai si lauzi cu el pe forum! Mie una mi/ar fi rusine...
In alta ordine de idei, treaba cu peretele este o tampenie. Barbatii gatesc, unii merg si pe tocuri, isi indreapta parul cu placa, etc. Nu inteleg unde bati. Probabil ti se trage de la palmele primite.
Finn Constantine 15.10.2009 si 9+
balanta_tm spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Androix
Da! Suntem o secta! www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
kariguld spune:
citat din mesajul lui nenela sa ne intelegem! si eu sunt rea, trec foarte putine lucruri cu vederea...si eu vedeam lucrurile altfel, inainte de casatorie. cu timpul insa mi-am dat seama ca altul mai bun nu am sa gasesc si vreau ca, copii mei sa aiba un tata. nu-ti imagina ca ma "altoieste" toata ziua. s-a intamplat de vreo 3-4 ori in 10 ani. putin piper nu strica, pe mine monotonia oricum ma omoara. s-ar putea sa fiu putin sadica, dar ador sa-l vad la picioarele mele cerandu-si iertare...la urma urmelor,toti suntem oameni si gresim. de unde conceptia ca toti barbatii sunt fie betivi, fie curvari?hm, cred ca sunt foarte putini ok. sunt mai feminista si cred ca D-zeu a facut intradevar o treaba buna cand a creeat femeia. cred ca intelegi ideea. |
maiculita ce-a evoluat societatea. (a se citi involuat) maine-poimaine o sa se impuste la suparare, nu nu sa se omoare, doar asa in spiritul evolutiei si placerilor sado-maso.
foarte trist. cred ca a scris soacramea o carte sau apare la tv si da sfaturi de cum s-o incasezi cu voie buna si apoi sa-l mai primesti si la
Yasmine spune:
citat din mesajul lui nenela Nu am spus ca e in regula sa fi batut...cred ca s-a inteles gresit.ripostez tocmai pentru ca nu mi se pare corect. nu ma bate rau cum se insinueaza, isi cere iertare pentru ca realizeaza ca a gresit. citatul cu "peretele" l-am luat dupa facebook si mi s-a parut dragut, atata tot. Daca imi da o palma, sau ne certam pentru diverse lucruri, asta nu inseamna ca trebuie sa te gandesti imediat la divort sunt multe lucruri care leaga doi oameni. incercam doar sa-i raspund intr-un fel sau altul celei care a pus initial intrebarea. nu vreau aprobarea nimanui, pentru ca oricum nu va cunosc pe nici una, probabil voi va cunoasteti intre voi, nu stiu... |
Dar sunt si unele lucruri care despart doi oameni, pt. unii, unul dintre aceste lucruri este "o palma".
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui caragiale Acum e tarziu, dar viata curge mai departe. Dupa 2 nopti pe drum si mai ales dupa o nunta, eram indragostit de mama copiilor mei, si sunt indragostit. Pe deasupra am economisit ceva cu toate ca nu a lipsit generozitatea la nunta. Dar n-a aparut neprevazutul, deci au ramas ceva banuti. Apropiindu-ne de casa, am rugat-o pe iubita de la nunta sa faca un bilant ca sa stim cum impartim banii ramasi. O tot rugai eu pana cand in mintea noastra au aparut mirosurile de scurtcircuit care pot fi de inteles intr-o familie cu copii si fara sprijin sub forma de sfat, timp, si sustinere din partea familiilor. Ea mai are si un studiu pe cap. Ei bine; aici a erupt abcesul, cand ne-am adus aminte in mahmureala de oboseala dupa o saptamana crancena si dupa un weekend reusit de familiile noastre... Am mai amintit pe deasupra ca s-a mai intamplat ca ea sa faca un carnet de economii in timp ce deabia acopeream cheltuielile esentiale. Asta abia dupa ce refuza sa-si aduca aminte cati arginti avusesem cu o seara inainte cand stiam amandoi cu cat plecasem de acasa. Mai vreti sa stiti? ei bine: noi suntem criminali pentru ca soacra ei a avortat acum 40 de ani, iar ei sunt vaci si porci pentru ca ne-au invitat sa avortam copiii. De la egal la egal, ce mai vorba... Cand in shimb de la a refuza sa faci un bilant pt ca seara urmatoare oricum ai bilete luate de 2 saptamani si duci copiii la bunicii mai sus amintiti, pana sa ajungi in "parlament" pe la politie, apoi dupa 2 minutele pe la banca unde semnam pt cumpararea a 2 proprietati unde afacerea e inainte de toate samd...e cale de un moment nefast. Sa fiu mai scurt ca nu aveti timp, sigur aveti familii. La invitatia repetata de 3 ori sa o lovesc ca sa nu se mai intoarca la mine am luat mana de pe schimbator si am atins cu doua degete obrazul pe care il sarut cu atata drag. In fractiunea aia de secunda am simtit aceeasi piele fina si pufoasa pe care o plamadesc la copiii nostri zi si noapte pt a gasi sensul in viata. Am oprit masina. Ea a sarit ca arsa, eu am plecat cu rusine si disperarea paradoxului pe care l-am fabricat intreband cati bani mai avem. Sotia mea, e un om extraordinar. nu merita toti banii de pe lume sa pierd timpul ca sa ma cert cu ea cand viata e atat de scurta. Avem copii sanatosi si am rezolvat toate problemele impreuna fara multa greutate. in plus avem noroc cu carul. Eu stiu ca asta mai inseamna si altceva dar v-am povestit totusi versiunea mea. Adevarul e ca suntem ffff pasionali, fffff orgoliosi, fffff mandri si deci fffff p.... Dar cum, atunci cand ne iubim o facem la fel de pasionali te invit draga soata sa ne coboram de pe scena si sa facem loc altora care au nevoie de o supapa. Sigur ne rezolvam noi problema. Mai ales ca de atatia ani acum mergem impreuna numai noi doi, la munte sau la mare sau unde vrei tu si apoi daca vrei sa-mi faci si mie pe plac, un pic in delta. Acele doua degete ti le scot de pe lista argumentelor pt divort, sunt in stare sa dau orice vrei tu. Acum va impartasesc ca mi-a prins bine sa ma usurez pe forum si chiar sper la ceva sanse sa ma ierte. In plus stiu sa fac masaj si de abia astept sa o relaxez nitel. Un om ca ea nu merita sa fie singur nici un moment. Sau poate nici acum nu e? Va multumesc, si daca considerati ca nu mai merit o sansa va rog sa va abtineti pana va demonstrez contrariul. Imi iubesc familia. |
Ce tampenie! Un om care sustine ca nu e mare lucru o palma data sotiei si ca sa fie fericita ca nu s-a intamplat mai rau intra aici simtindu-se cu musca pe caciula sa ceara iertare cu fatarnicie iar noi trebuie sa aplaudam zgomotos. Jenant, pe bune!
----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007
O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui nenela Nu am spus ca e in regula sa fi batut...cred ca s-a inteles gresit.ripostez tocmai pentru ca nu mi se pare corect. nu ma bate rau cum se insinueaza, isi cere iertare pentru ca realizeaza ca a gresit. citatul cu "peretele" l-am luat dupa facebook si mi s-a parut dragut, atata tot. Daca imi da o palma, sau ne certam pentru diverse lucruri, asta nu inseamna ca trebuie sa te gandesti imediat la divort sunt multe lucruri care leaga doi oameni. incercam doar sa-i raspund intr-un fel sau altul celei care a pus initial intrebarea. nu vreau aprobarea nimanui, pentru ca oricum nu va cunosc pe nici una, probabil voi va cunoasteti intre voi, nu stiu... |
Nu te bate rau dar te bate si tu faci sluj mumos Bubico. De unde vii, fata draga? Din ce capat de tara cu gandirea asta? Fostul meu sot ma toca marunt psihic ca fizic a indraznit sa ridice pumnul la mine o singura data, l-am prins de la incheietura mainii si i-am spus ca daca mai indrazneste o data nu se mai trezeste din somn a doua zi.
Cand o sa intelegi ca nu e normal ca sotii sa fie violenti unul cu altul? Ca urletele si bataile nu sunt normale?
----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007
O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
miriama spune:
citat din mesajul lui nenela sa ne intelegem! si eu sunt rea, trec foarte putine lucruri cu vederea...si eu vedeam lucrurile altfel, inainte de casatorie. cu timpul insa mi-am dat seama ca altul mai bun nu am sa gasesc si vreau ca, copii mei sa aiba un tata. nu-ti imagina ca ma "altoieste" toata ziua. s-a intamplat de vreo 3-4 ori in 10 ani. putin piper nu strica, pe mine monotonia oricum ma omoara. s-ar putea sa fiu putin sadica, dar ador sa-l vad la picioarele mele cerandu-si iertare...la urma urmelor,toti suntem oameni si gresim. de unde conceptia ca toti barbatii sunt fie betivi, fie curvari?hm, cred ca sunt foarte putini ok. sunt mai feminista si cred ca D-zeu a facut intradevar o treaba buna cand a creeat femeia. cred ca intelegi ideea. |
Mare-i gradina Ta, Doamne!
Am si eu o cunostinta care a incasat un pumn de la barbata-su si s-a dus si la parat la socrii ei. La care soacra ii zice: lasa, maica, ca in orice casa e asa, femeia tre' sa stie de frica... urmatorul drum l-a facut fata la tribunal....