Ramona ...iti spun sincer ca uneori ma intreb si eu cum ? Dar cred ca numai Dumnezeu ma tine cu mintea intreaga !
Ma simt atat de obosita ca parca nici sa ma mai enervez nu am putere acum
E drept ca ma ajuta si copiii (F si A) ca in general sunt cumintei; dar mai am si eu momentele mele de nebuneli, ca doar sunt om si eu si mai am si limite ....ca s-a largit sau se mai largeste orizontul limitelor, e alta poveste!
Asta nu inseamna ca nu-mi mai doresc si eu putina liniste cateodata, sau cateva zile cu sotul meu...SINGURI!!! Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Hai ca fac capitol nou si poate o sa ma pun si eu sa dorm macar acum o ora...la cat de mult am dormit azi noapte ma si mir ca mai functionez.
Stati numai cateva minute
Felicia,de
(Gabriel) si
40+ cu bulina Ana-Maria AMR
Ce buna ar fi o cafea! Cafeaua imi lipseste cel mai mult in rest nu ma deranjeaza restrictiile. Dar oare daca toata sarcina am baut cafea acum, la alaptat, i-ar face asa rau?
Poate apuc si eu sa citesc din urma.
Felicitari Arianna_M, bun venit ARIANNA-MARIA!
Felicitari Ireth, bun venit BAIETEL!
Felicitari Wndyctygirl, bun venit ALEXANDER-MATEI!
Noi ne-am sarbatorit, ca doar odata implinesti o lunita, nu? Am fost putin cam maraicios de la burtica.
L-am cantarit si are 4200g (3200g la nastere, 3060g la externare) Luni mergem si la pediatra.
Maine avem doi sarbatoriti mici.
Mami fericita de bebe Petru Nectarie