MONTIGNAC (161)..STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 18
puisorul spune:
Azi sunt eu matinala cae va ofera cafea
Brandu, lipia aia o mananci cu branza degresata? Ca altfel e belea. Mai bine revii la painea cu tarate sau iti faci tu lipiile ca nu e greu deloc.
Ninha,asa, sa ii creasca colesterolul soacrei . Daca il faci, neaparat sa ne pui poze. Ma gandesc cum se poate inlocui din smantana aia ca l-as face si eu . Pentru familie of course...
Cu meniul revin mai tarziu ca inca habar nu am cum va fi.
Sa aveti o zi frumoasa
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
brindusik spune:
puisoaro nu e degresata..di ce? integrala are ig 45+ soia 20->30 si ceva...stiu ca era bun graime cu chestii max 35
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
puisorul spune:
Brandu, faina de soia nu e sanatoasa(parere proprie si personala) si nici nu cred ca,combinatia asta are IG sub 35. Mie mi se pare ca nici faina integrala nu e chiar "integrala",adica e prea fina. Asa ca pt minimizarea efectelor eu as reveni la painea cu tarate. Si cu evitarea carbilor sigur vei avea rezultate. La mine a coincis cu slabitul, de cand mananc mai putina paine, fara orez sau paste e prietenos si cantarul.
Meniu azi:
MD: lipie cu rosii si mozzarela la cuptor
P: chinezarie nemonti
C: wassa cu salata de vinete si rosii
brindusik spune:
puisoaro eu te ascult..dupa ce termin pachetul asta nu mai cumpar(desi mai am unu in congelator cu 6 lipii ..dar il tin pentru cazuri disparete)
eu azi am mancat ashea:
MD:banana , lipie cu brinza
G:nectarina,banana (ca dupa m-am dus la aqua si prinzu l-am luat pe la 3.30)
P: un ciocanel de pui si legume mexicane fierte
G: nectarina, mar
C: niste chestii din faina de tapioca(nu intretai mai multe dar va spun ca is ca si crevetii)
puisorul spune:
Unde sunteti montigirls ????????
Brandu, am inceput sa caut si eu aquagym, ca m-am gandit ca e mai soft pt coloana. Problema e programul, dar sa vad cum fac.
Meniu azi:
MD: wassa, salata de vinete, rosii
P: lipie cu ruccola, feta, fasole boabe si rosii
C: inca nu stiu
brindusik spune:
puisoaro si la mine e fix in timpul programului aqua adik miercurea de la 1 si vinerea de la 2, dar aici nu e programul asa strict ..adik atat timp cat iti faci treaba nimeni nu are probleme ca iei 2 ore la prinz pauza de masa si stai dupa program dupa
Md: banana, pita cu brinza
G: nectarina
P: supa de pui si 2 ciocanele
G: banana si un mar
C: nush...sa vad cat de infometata is dupa sala
puisorul spune:
Brandu, nu mananci cam multe banane?
Pai asa mi s-ar parea si mie normal. Dar angajatorii romani sunt mai altfel si vor sa stai la birou chiar daca stai degeaba .
ioanacarmen spune:
Imi poate trimite va rog cineva pe mail varianta electronica a cartii Montignac? Trimit adresa de mail pe PM cui i se ofera sa ma ajute.
multumesc
brindusik spune:
ioana trebuie sa verific daca inca mai am varianta electronica acasa dar daca da tu trimite PM cu mailul si ti-o plasez.acum am vazut insa ca daca te uiti pe prima pagina a forumului o sa gasesti link pentru formatu e elctronic al cartii
puisoaro tu spuneai ...putine calorii si energie ..eu personal mananc pentru concetrare si energie mai ales inainte de a ma duce la sala cand nu mananc nimic consistent.adik prefer o bananuta decat cioco
puisorul spune:
De cina am executat aceasta supa http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/25145/Supa-crema-de-rosii-coapte/. Lafinal am si strecurat-o asa ca a iesit foarte fina. Acum ma gandesc cu ce sa o mananc: cu lipie sau cu cubulete de ementaler?