MONTIGNAC (161)..STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Azi sunt eu matinala cae va ofera cafea

Brandu, lipia aia o mananci cu branza degresata? Ca altfel e belea. Mai bine revii la painea cu tarate sau iti faci tu lipiile ca nu e greu deloc.

Ninha,asa, sa ii creasca colesterolul soacrei . Daca il faci, neaparat sa ne pui poze. Ma gandesc cum se poate inlocui din smantana aia ca l-as face si eu . Pentru familie of course...

Cu meniul revin mai tarziu ca inca habar nu am cum va fi.

Sa aveti o zi frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

puisoaro nu e degresata..di ce? integrala are ig 45+ soia 20->30 si ceva...stiu ca era bun graime cu chestii max 35

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Brandu, faina de soia nu e sanatoasa(parere proprie si personala) si nici nu cred ca,combinatia asta are IG sub 35. Mie mi se pare ca nici faina integrala nu e chiar "integrala",adica e prea fina. Asa ca pt minimizarea efectelor eu as reveni la painea cu tarate. Si cu evitarea carbilor sigur vei avea rezultate. La mine a coincis cu slabitul, de cand mananc mai putina paine, fara orez sau paste e prietenos si cantarul.

Meniu azi:
MD: lipie cu rosii si mozzarela la cuptor
P: chinezarie nemonti
C: wassa cu salata de vinete si rosii

Mergi la inceput

puisoaro eu te ascult..dupa ce termin pachetul asta nu mai cumpar(desi mai am unu in congelator cu 6 lipii ..dar il tin pentru cazuri disparete)

eu azi am mancat ashea:
MD:banana , lipie cu brinza
G:nectarina,banana (ca dupa m-am dus la aqua si prinzu l-am luat pe la 3.30)
P: un ciocanel de pui si legume mexicane fierte
G: nectarina, mar
C: niste chestii din faina de tapioca(nu intretai mai multe dar va spun ca is ca si crevetii)

Mergi la inceput

Unde sunteti montigirls ????????

Brandu, am inceput sa caut si eu aquagym, ca m-am gandit ca e mai soft pt coloana. Problema e programul, dar sa vad cum fac.

Meniu azi:
MD: wassa, salata de vinete, rosii
P: lipie cu ruccola, feta, fasole boabe si rosii
C: inca nu stiu

Mergi la inceput

puisoaro si la mine e fix in timpul programului aqua adik miercurea de la 1 si vinerea de la 2, dar aici nu e programul asa strict ..adik atat timp cat iti faci treaba nimeni nu are probleme ca iei 2 ore la prinz pauza de masa si stai dupa program dupa

Md: banana, pita cu brinza
G: nectarina
P: supa de pui si 2 ciocanele
G: banana si un mar
C: nush...sa vad cat de infometata is dupa sala

Mergi la inceput

Brandu, nu mananci cam multe banane?

Pai asa mi s-ar parea si mie normal. Dar angajatorii romani sunt mai altfel si vor sa stai la birou chiar daca stai degeaba .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Imi poate trimite va rog cineva pe mail varianta electronica a cartii Montignac? Trimit adresa de mail pe PM cui i se ofera sa ma ajute.
multumesc

Mergi la inceput

ioana trebuie sa verific daca inca mai am varianta electronica acasa dar daca da tu trimite PM cu mailul si ti-o plasez.acum am vazut insa ca daca te uiti pe prima pagina a forumului o sa gasesti link pentru formatu e elctronic al cartii

puisoaro tu spuneai ...putine calorii si energie ..eu personal mananc pentru concetrare si energie mai ales inainte de a ma duce la sala cand nu mananc nimic consistent.adik prefer o bananuta decat cioco

Mergi la inceput

De cina am executat aceasta supa http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/25145/Supa-crema-de-rosii-coapte/. Lafinal am si strecurat-o asa ca a iesit foarte fina. Acum ma gandesc cu ce sa o mananc: cu lipie sau cu cubulete de ementaler?

Mergi la inceput