MONTIGNAC (161)..STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

vaaaaiiii...ce frumoasa e Transalpina!!!
acum vreo 10 zile am urcat-o si noi...insa nu am vazut locuri de gratar...sau poate sunt da le-am ratat eu.

si....Buna dimineata!!!
si...o Duminica faina tuturor!!!

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

mi-o simtit careva lipsa?

am revenit din vacanta foarte lunga ..mai obosita decat atunci cand am plecat as putea spune ca nu am stat in acelasi loc mai mult de 2 zile..deci masina, hoteluri, trenuri, avion...deci o sa am nevoie de inca o perioada de odihna..dar momentan back to work si monti

despre monti pot spune ca nu am tinut deloc, am spus dom'le meerg in Franta tre sa mananc croissant si asa am facut+ la fel cum spunea puisoara despre Croatia, inghetata e de neuitat

de cantarit ma cantaresc lunea viitoare si atunci sa vezi

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Brandu, eu ti-am simtit lipsa . Welcome back

Samira, noi am fi vrut sa facem gratarul undeva la Obarsia Lotrului, dar din pacate ne-a prins ploaia in Ranca. Gratare tot am facut pana la urma acasa la cumnata-mea in Valcea . Dar sa stii ca erau deja unii cu gratare chiar sus de tot in Transalpina :(. Si in scurt timp vor aparea peturi, gunoaie, manele :(((((

Iar Ranca e o oribilitate de statiune . Constructii alandala, una in fata, una in spate, una mica,una mare,una portocalie,una albastra....Ingrozitor cum stim sa stricam ce avem

Am calcat stramb cate un pic in acest weekend prelungit dar de azi sunt cuminte. Mi-am facut si abonament la electrostimulare si vacuum asa ca sunt motivata la maxim

Meniu azi:
MD: lipie, crema de branza homemade, rosii cherry romanesti
P: lipie,ton,rosii si masline
G: banana
C: fasole verde scazuta cu ochiuri

O zi frumoasa sa aveti

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Cam asa sunt si eu, am calcat stramb si in weekend si aseara, dar de azi sunt cuminte

Meniu:
md:
un fel de cereale integrale cu lapte;
http://www.quakeroats.ca/fr/products/gruau/sachets-prets-en-1-minute.aspx
gustare: migdale;
pranz: carne de vita la cuptor cu conopida, brocoli la aburi + iaurt la desert;
gustare: struguri ( nu stiu dc sunt conformi, dar sunt tare buni)
cina: probabil salata cu de toate + inca ceva nu stiu exact ce.

Brandusa, welcome back.
Si mie mi-au lipsit mesajele tale.

O zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello monti girls

brandu,bine ai venit din concediu.

puisoaro,nici noua nu ne-a placut Ranca...e construit haotic pe acolo tot.
asa se vorbeste si pe forumurile de specialitate ca in scurt timp o sa ajunga si pe Transalpina toata "tigania" de pe Transfagarsan.

si eu am calcat pe bec ieri...si la pranz si seara

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Ceau, fetele!
Bine ai revenit,Brindu!Tu tot in UK esti acum? Ai plecat la timp sa ratezi luptele de strada. Cum arata Anglia dupa razboi?

mi-am facut azi la pranz niste ardei gras si piept de pui fripte usor in unt + un pic de usturoi si patrunjel. cu salata de morcov. acuma, eu am cam uitat ce parere avea mr monti despre gatitul in unt. voi va amintiti? cum e, monti sau ne? cred ca trebuie sa ma apuc de studiu din nou dar ce bun a fost ... wow, fantastic!
Am fost si eu pe transalpina prin 2005 sau 2006. era pustiu, nici tipenie. cum de s-a aglomerat asa in cativa ani?

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

prezent! pentru urari de bun-venit

ninha acum sunt la mine in oras dar am fost duminica in Londra si orasul arata banuiesc la fel de frumos cum era si inainte(cel putin centrul).cred ca au fost ceva lupte dar asta la suburbii unde is oameni saraci si multi emigranti si mai cred ca media o exagerat(cum face de obicei si baga lumea in sperieti)

am dat cu mama zilele astea prin magazine de pita(lipie pusa in doua) din faina integrala(faina, apa, drojdie si sare) si trebuie numai s-o scoti din punga si s-o bagi la prajitoru de paine si e gata..mama e innebunita dupa ea spune ca ajunge in tara si-si face turte pe plita pe la tara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

puisoru, banana are IG 60 coapta si 45 necoapta.

eu am sfeclit-o cu 3 mese glucidite identice si la fel toata ziua: piine integrala cu salata de vinete. rezultatul a fost 1 kg in plus.
culmea e ca tot as mai minca salata de vinete dar o sa incerc cu rosii sau ardei copt in loc de piine.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Meniul de azi:
- pepene verde, paine de secara (alnatura) cu dulceata monti, expresso
- omleta cu cascaval, salata (rosie, ardei, gulie), expresso
- migdale
- spaghete integrale cu branza 0% si iaurt 0%.

Mergi la inceput

anda stim ca bananuta are IG mare...dar cateodata e ok la gustarica ca e satioasa+ decat covrigi...eu mananc dimi banana.Ajuta la creier si concentrare..cel putin dimineata la munca sa am spor

eu azi:
Md:banana, lipie cu icre
G:lapte cu nes
P: un ciorchine de struguri

nu mai am nik in program deci sa vad pe ce pun mana..am bors de fasole in frigi si mancarica de fasole

Mergi la inceput