MONTIGNAC (161)..STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 9
child spune:
MONVAS felicitari! Asa eram si eu inainte, cand treceam sub 50 kg era sarbatoare! Acum nu reusesc nici macar la 55 kg sa ajung
Meniul de azi#536;
- pepene verde, iaurt 0% cu tarate ovaz, expresso
- branzica cu smantana slaba, snitele monti, inghetata monti, expresso
- o piersica
- pastrav la cuptor cu rosii si ardei, alune.
NINHA snitelele le fac la cuptor, cu ou si faina de naut si susan.
andanii spune:
Dragelor ce sa mai fac ????
In primul rand sunt bucuroasa ca ma pregatesc de concediu, adica o sa fiu in concediu din 1 sept si caut oferte deocamdata .... vrem sa plecam pe undeva dar inca nu am gasit locatia potrivita
Cu kilogramele stau bine, deocamdata ma mentin la cele 68, drept e ca am mai mancat si inghetata si cate un cubulet de ciucalata si astea cand le consum ma bucur ca nu ma ingras .... din septembrie , octombrie ma voi apuca sa fiu cuminte foc , dupa concediu mai bine zis ... si atunci intentionez ca sa merg si la sala dinou .... si sigur o sa ma debarasez si de ultimele kilograme ... vreau din tot sufletul sa ajung la cele 60 kg visate .
O realizare de-a mea ce vreau sa v-o impartasesc este faptul ca am inceput sa port rochite , mi-am cumparat cateva recent, zic realizare pentru ca nu am mai avut o rochie de 15 ani, de cand m-am ingrasat nu m-am mai imbracat asa ... sunt tare mandra de mine si chiar imi place cum arat in ele
La lucru ma agit acuma sa termin treburile incepute ca sa pot pleca in concediu si sa pot sa stau cat mai mult acasa cu copilul dupa ce ne intoarcem de la rasfat
wawwww cat v-am scris ... cam asta fac in ultima vreme ...va puppp tare tare
andanii
cge spune:
Buna,
Andanii, ma bucur sa avem asa vesti bune de la tine.
Face minune slabitul asta si la psihic
Vacanta placuta !!
Si eu incep sa scap de bagajul acumulat in vacanta(kg), va dau raportul marti ce si cum.
Child, tu esti f. bine la 55kg.
Asta cu trecutul verii nu imi place nici mie, incepe scoala...
Dar mai bine nu mai gandesc.
O zi buna si conforma,
samira33 spune:
hello monti girls!!!
ce faceti???
eu sunt tare aglomerata in perioada asta la munci.
ne pregatim de o nunta...mai vrem sa plecam cateva zile.
nu prea reusesc sa ma tin de sport in perioada asta si ma mustra constiinta...sper ca incepand cu 1 Septembrie sa se schimbe lucrurile.
raportez pe ziua de azi:
MD-2 felii de paine de secara cu salata de vinete
G-2 mere verzi
P-piept de pui la rotisor cu salata de rosii
G-4 patrate de cioco 85% de mi-am amarat si sufletu din mine
C-....urmeaza.
in rest...toate bune si frumoase
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 raportez pe ziua de azi: MD-2 felii de paine de secara cu salata de vinete G-2 mere verzi P-piept de pui la rotisor cu salata de rosii G-4 patrate de cioco 85% de mi-am amarat si sufletu din mine C-....urmeaza. in rest...toate bune si frumoase |
Samira, cam tare ciocolata asta, nu? lasa ca te obisnuiesti. eu nu mai pot manca altfel de cioco ca mi se pare gretos de dulce. iar de aia de post nici nu ma pot atinge, nu stiu cine a inventat asa o porcarie, e si mai nesanatoasa decat cea normala. ati incercat-o?
hai sa scriu si meniul de azi:
MD : o mana de prune + cafea si apoi paine vitastar cu unt si telemea + rosii
P : sufle de conopida (are deja vreo 3 zile, sper ca mai e bun)+ pipotzele si inimioare in sos de vin + salata de ardei sau de morcov, sa vedem
G : fructe
C : inca o salata din cele doua
Andanii, ma bucur ca esti bine!
Moni, felicitari!
Va si have a nice day!
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
ninha spune:
Ceau, frumoaselor!
Haideti la ! mmmm, ce buna e!
Azi vreau sa fac sufle de vinete, dar fara faina. (am vazut la Cireasa de pe tort, facut de Papaiani) Si niste pui cu smantana si masline. asta va fi pranzul meu. E cam ultra caloric, dar e monti. asta e important.
Andanii, ma bucur ptr tine. concediu placut
Va si va doresc un we placut si
Ninha, mami lu' Mirci
samira33 spune:
ninha,stiu ca e buna cioco neagra...mananc mereu insa doar anumite marci imi plac.Atunci schimbesem marca si nu mi-a fost pe plac reteta.
eu sunt cu zacusca de vinete la cuptor.
raportez pe ziua de ieri:
MD-2 felii de paine de secara cu gem de zmeura cu fructoza si un pahar cu lapte 0,1
G-2 piersici
P-branza brie cu 1 ou omleta si salata de rosii
G-niste mieji de seminte de floarea soarelui
C-pepene
o Sambata faian tuturor
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 ninha,stiu ca e buna cioco neagra...mananc mereu insa doar anumite marci imi plac.Atunci schimbesem marca si nu mi-a fost pe plac reteta. eu sunt cu zacusca de vinete la cuptor. raportez pe ziua de ieri: MD-2 felii de paine de secara cu gem de zmeura cu fructoza si un pahar cu lapte 0,1 G-2 piersici P-branza brie cu 1 ou omleta si salata de rosii G-niste mieji de seminte de floarea soarelui C-pepene o Sambata faian tuturor 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
da, stiu. mie imi place numai heidi dark extreme.
dar acum nu pot manca dulciuri, ca am niste arsuri la stomac de-mi vine sa plang!
Ninha, mami lu' Mirci
samira33 spune:
si mie tot Heidi imi place.
imi pare rau pentru arsuri.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
puisorul spune:
Buna de dimineata
Mai adaugati doi fani clubului Heidi Dark Extreme: me and Stefi
Andanii,concediu placut si sa ne povestesti pe unde ati haladuit
Samira,te asteptam cu fosrte proaspete din septembrie
Brandu, mai ai mult concediu mai? Ma roade invidia nu de alta
Ieri am fost in Cheile Turzii, foarte frumos si relaxant . Apoi doua ore de joaca intr-un parc cu ponei, tiroliana, trenulete si alte jucarii.
Azi urcam pe Transalpina pana la Ranca, ne oprim undeva la un gratar si drum intors. Meniu deci cu gratare si salate
Distractie frumoasa in acest weekend prelungit
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii