Prichindei nazdravani 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

nyny chiar te rog sa descarci cartea pe mailul nostru si eu as avea nevoie crede-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

'Neatza si de la mine!
Mariana si eu vreau ceva cafea ca nu prea m-am odihnit aseara. Teo s-a trezit de 3 ori...a adormit cu Aladin, Cenusareasa si Aurora (niste jucarii micute dar tari din plastic) si pe la 1.30 plangea ca nu-l gasea pe Aladin...apoi pe Aurora...si cand i-a gasit...trebuia sa plec la serv

Nyny am auzit si eu la radio de cel mai bogat...care s-a infipt in malul Dunarii...intradevar o lectie!
Dar cum spune si Mariana...ne lasam adesea coplesiti de pb zilnice, financiare in cea mai mare parte...si uitam sa apreciem si sa ne bucuram de viata, de ceea ce-i langa noi, parca suntem orbi
Si eu vreau cartea...si noi avem pb similare...de adaptare, frustrari, etc. si nu de fiecare data actionez corect (din lipsa de timp, oboseala) si in loc sa rezolv parca mai tare accentuez conflictul

la mamici si puiuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Neatza fetelor...

Mariana zic si eu sarumana pt cofee. Inteleg ce povestesti despre Bianca. Si la noi sunt destul de dese episoadele astea. Acum am inceput sa citesc dintr-o carte (recomandata de mamicile de pufuleti ) in care o psihanalista da sfaturi parintilor in diverse astfel de situatii... "F_Dolto-Cand apare copilul". Daca nu o aveti si vreti o incarc si pe mail-ul nostru sa-mi spuneti. Eu de obicei nu prea am timp de citit si cand am timp parca nu-mi sta capul acolo, dar mi-am dat seama ca trebuie sa fac ceva in privinta mea in primul rand, pentru ca de multe ori ma enervez si am impresia ca nu procedez cum ar trebui si atunci ma intreb ...nu cumva gresesc eu undeva? ...parca sunt intr-un cerc vicios si nu gasesc drumul spre iesire. Asadar se cer niste cursuri de reeducare cu mine ca nu se mai poate.

Mamica fericita de Mara si de David

Nyny, anticipate! Trebuie sa facem o terapie in grup ca nu se mai poate . Am nevoie de sfaturi! Stiu ca sunt mai permisibila cu ea si nu stiu cum sa procedez sa o determin sa ma asculte si sa fac in asa fel sa evit "circul" si miorlaielile .

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

'Neatza si de la mine!
Mariana si eu vreau ceva cafea ca nu prea m-am odihnit aseara. Teo s-a trezit de 3 ori...a adormit cu Aladin, Cenusareasa si Aurora (niste jucarii micute dar tari din plastic) si pe la 1.30 plangea ca nu-l gasea pe Aladin...apoi pe Aurora...si cand i-a gasit...trebuia sa plec la serv

Nyny am auzit si eu la radio de cel mai bogat...care s-a infipt in malul Dunarii...intradevar o lectie!
Dar cum spune si Mariana...ne lasam adesea coplesiti de pb zilnice, financiare in cea mai mare parte...si uitam sa apreciem si sa ne bucuram de viata, de ceea ce-i langa noi, parca suntem orbi
Si eu vreau cartea...si noi avem pb similare...de adaptare, frustrari, etc. si nu de fiecare data actionez corect (din lipsa de timp, oboseala) si in loc sa rezolv parca mai tare accentuez conflictul

la mamici si puiuti!

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Noi dormim cu urs, Patrick, 2 locomotive Thomas si cu carticica de colorat Tom & Jerry + cutia de creioane colorate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

delia doarme cu un pui de perna si oriunde am pleca nu plecam fara puiul ei de perna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Gata dragelor. Am trimis cartea... sa verificati daca e acolo. Eu n-am parola de la adresa de mail.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Gata dragelor. Am trimis cartea... sa verificati daca e acolo. Eu n-am parola de la adresa de mail.

Nyny, ai PM!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

delia doarme cu un pui de perna si oriunde am pleca nu plecam fara puiul ei de perna

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, ai PM!

Mergi la inceput

Doinita, ai PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Mariana sarumana pt PM

Ce faceti bre?... v-ati apucat de lecturat? Unde ati plecat?

Mergi la inceput