Prichindei nazdravani 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 18
MarianaPop spune:
Buna dimi mai pe la pranz
!
Mai da' ce pustie-i casuta, repede dau drumul la geam sa aerisesc si va pregatesc o cafeluta, fresh-uri, un piscot alea alea...
Omu' e bine, are entorsa la ligamente si va sta cu gipsul 10 zile. Multumesc lui DD ca a fost numai atat. Eu sunt in gateli, copilu' cu tati la plimbare...asa loco prin cartier...
Nyny, Tatiana 
!
si un we relaxant!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Buna dimineata!
Poftiti la cafele 

, ceaiuri 

si...ce mai doreste fiecare
!
Va doresc o zi si o saptamana frumoasa!
la munci ca ne-am apucat serios de treaba
!
Mariana, mamica de
doinita_g spune:
Buna dimineata!
Am apucat sa citesc pataniile Marianei...multa sanatate omului
!
Cred ca vineri a fost ceva in atm...ca si piscotica si-a luat o bushaieee...s-a lovit la cap, mana si picior
...are un cucui
Sambata am fost plecati la tara, la mama...ne-am aerisit putin, piscotica s-a distrat de minune
...dar ca orice dixtractie...a existat si un mom. mai naspa...I-a intrat o aschie in degetel...si pana am scos-o a zbierat de ziceai c-o taiem!
Duminica am avut dimineata o petrecere la o randunica de 4 ani! Si fiind sf. Teodora de la Sihla...am sarbatorit si noi cu Teo...putin la o terasica![]()
Alina
, si eu as pleca rapid din locul ala!
Abia astept sa vina joi dupa amiaza....ne uschim la Moeciu pana luni

Sper sa am a sapt calma la serv....ca acasa m-am scos
...a venit MAMAAAA
Nyny
cum v-ati distrat in we?
Va doresc liniste si racoare
alina_satena spune:
Fetelor spun prezent la tratatia cu7 cafea .
Nu ma simt deloc bine ,toata nopatea am avut arsuri in capul pieptului,acum incep sa ma doara si ovarele simt ca inebunesc.
Si eu as vrea sa ma mut,dar al meu sot spune macar s aplatrim o parte de intretinere ca sa nu plecam cu scamndal,deci tot pe spatele nosttru revine platitul,si m-am cam saturat.
Eu cu al meu sot ieri am stat in bucatarie tata si cu fratelele au venit doar sa manance nu doar sa dea si ei o mana de ajutor,asta este mai e putin si scapam.
MarianaPop spune:
Doinita, 
!
LMA Teodorei 
!
fruntita si degetelul piscoticii!
Sa vina mai repede ziua de joi 

! Sa ai o saptamana usoara la job
!
Alina, sanatate multa
. Ai grija de tine! Ma bucur ca v-ati hotarat, in sfarsit, sa plecati
!
Nyny, Tatiana, cum ati petrecut in we?
Magdalena, 

Mariana, mamica de
alina_satena spune:
Mariana odata si odata trebuia sa fac acest pas,nu stiu daca vreuna dintre voi sta cu chirie sa imi spuna cam cum este.
Deoarece stau si ma gandesc ca banii care yi dau aici i-as da pe chirie si as sta mai linistita nu frica ca face unu scandal,sau unu8 mananca mancare acvopilului si etc.
doinita_g spune:
Multam frumos Mariana!
Voi cum sunteti?
Auziti la mine la serv. faza: s-a creat o adresa generica de email, de grup, pt. suport in toata tara. Din GRUP fac parte: EU si o colega care a intrat in co de azi...pana prin septembrie
Azi imi spune: pai s-o scoatem din email pe colega daca tot e in CO!
Pai ...EU singura ma pot numi GRUP?!?

Oricum tot singura is cu toata tara pe cap...
Alina
, pai voi platiti intretinerea...dar cu banii de mancare cum ramane? ca eu inteleg ca oamenii aia is prezenti doar la masa...dar financiar nu? In sfarsit...tot trebuie sa scapati repede de acolo...ca-i plin de 'energie negativa'
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Mariana odata si odata trebuia sa fac acest pas,nu stiu daca vreuna dintre voi sta cu chirie sa imi spuna cam cum este. Deoarece stau si ma gandesc ca banii care yi dau aici i-as da pe chirie si as sta mai linistita nu frica ca face unu scandal,sau unu8 mananca mancare acvopilului si etc. http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, nu am experienta intr-ale chiriei, dar gandeste-te ca o sa ai o planificare sigura a bugetului, o sa ai un alt chef sa faci mancare si curatenie doar pentru voi. Ai inceput sa cauti? Dar cu job-ul cum a ramas? Timpul trece si mai e putin si incepe Delia gradi!

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinita_g Multam frumos Mariana! ![]() Voi cum sunteti? Auziti la mine la serv. faza: s-a creat o adresa generica de email, de grup, pt. suport in toata tara. Din GRUP fac parte: EU si o colega care a intrat in co de azi...pana prin septembrie ![]() Azi imi spune: pai s-o scoatem din email pe colega daca tot e in CO! Pai ...EU singura ma pot numi GRUP?!? ![]() ![]() Oricum tot singura is cu toata tara pe cap... Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Doinita, suntem bine multumim lui DD!
Felicitari
! Inseamna ca esti reprezentanta grupului
! Si ca o glumitza: "Tu comanzi, tu executi

, ca tot e colega ta in co!"
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Mariana am inceput sa caut cat de cat deoarece nu stiuy cum se va obisnui Delia la gradi.
Dioinita in legatura cu partea financiara al meu frate luna asta a dat 210Ron plus 8 bonuri in valore de 9Ron fiecare asta este tot ce da aal meu frate pe luna,restu de mancare dam noi,internet noi platim,si ce mai este acum sa vedem cum ma voi descurca cu banii maii ales k la sfarsitul lunii trebuie sa merg cu Delia la pneumolog,sa yi fac analize ptr gradinita,haine rechizite si etc. si astea toate noi trebuie sa ne descurcam ca pe ceilalti nu yi deranjeaza

>>