Prichindei nazdravani 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Aha deci,aveti program scurt azi

Sa ai spor la schoping Mariana,mai prinde bine si odihna din cand in cand.
Nyny,apropo tu unde stai?Scrie undeva ,s-au n-am vazut eu?Se prea poate s-o fi luat pe ulei
Tu Doinita?Unde-ai disparut?Ce noutati mai sunt.Ce face turturica?
Alina,azi nimic,nici o tratatie?
Oare Magda ce mai face?O tine Iarina ocupata ?
Sa aveti un we cat mai placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Hai salut...bag si eu turbo ca poate ma sutesc mai repede de la serv!
Tatiana, cum au fost 'spumele' aseara? Sa-ti fie de 'silueta'?...la cate vrei sa te opresti?...

Mergi la inceput

cu miros de magnolieDoinitaM-am oprit,ca am 1.65Amu daca mai pun,am unde.Unde mereti in we?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Mariana boierie nene la tine la serv azi. Sa ai spor la shopping.

Doinita si tu ai gand de uscheala? Bafta .

Tatiana ti-am trimis un PM.

Alina cum sunteti?

Noi nu plecam nicaieri in weekend. Nu suntem asa plimbareti ca altii (Tatiana). Stam acasa, iesim in parc... rutina din fiecare weekend. Da stiti ceva, nici nu conteaza. Atata timp cat suntem bine sanatosi cu totii, avem copiii langa noi... nu-mi pasa de nimic altceva. Am zis.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor nu am avut timp nici sa intru mea culpa.
Tata aseara a mai facut un scandal exact cand vb al meu sot cu soacra la telefon si soacra ia spus ca daca plecam de aici ne ajuta ca o doare sufletul ca se intampla asa.
Tata a spus ca vrea k eu cu al meu sot saplatim 1000Ron cat avem la intretinere nu s egandeste ca avem probleme cu copilul cu gradinita si etc.
Situatia nu e ok deloc m-am saturat sa fim folositi de al meu tata si de al meu frate.
Va las un fresh de portocale si un capuccino.
Ajutati-ma cu niste sfaturi ,voi cum ati proceda?

Mergi la inceput

Nyny,am primit PM.Am crezut ca eu am luat-o pe ulei,si-mi trebuiau niste dioptriiCred ca e mai bine asa,mie nu mi-a venit in minte chestia,deh...eram mai tanara si nu eu am facut adresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Saluti!

Fetelor se vede treaba ca mai bine stateam la birou . Am plecat la 12:00 si fuga la Billa cand sa parcam ne sterpeste un tataitz de ne juleste aripa si bara din spate . Omului meu atat i-a trebuit (ca de masina e mai ceva decat nevasta...), a iesit cu tonuri ridicate ca nenea vroia sa ne dea 50 RON despagubire (n-a vrut sa mergem nici la politie si nici la asigurari)si intr-un final am facut o constatare pe loc la Opel si ce credeti...costa 1000 de RON toata afacerea. Ne-a dat banutii pe loc si am si bagat-o in service. Si asa ca m-am chinui ca o doamna ce sunt sa trag de doua sacose cu cumparaturi, taxiuri nexam in fata mark. ca la noi se modernizeaza pe aproape toate strazile si e un haos total, n-am mai sunat la nici o firma ca ma apuca nevroza sa astept . Am fost si la a mea mama sa-i imbrac mobila cu polietilena, la 16:10 am luat-o pe Bianca de la cresa. Fuga acasa ca intre timp ma sunase omu' ca ii este rau si s-a dus la spitalul de urgenta . Motivul...aseara copilu' la 22:00 vroia sa bea apa din sticla ei preferata, era uitata in masina, omu' fuga sa o aduca s-a impiedicat ca-i cam intuneric in fata scarii si buf...a cazut pe mana..., s-a vaitat el ca-l doare dar nu a dat importanta...acum are mana dreapta in gips ...A iesit afara cu Bianca ca eu sunt fleashca de obosita...ma duc sa pregatesc masa pentru cand vor veni, salata de vinete, ficatei la capac cu cartofi natur si basta...e de ajuns pentru seara.

Alina, daca soacra ta este dispusa sa va ajute, lasa tot mami si plecati toti trei...

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Ce Doamne iarta-ma se intampla cu bursele astea nene ?
S-a depreciat leul, francu'....vai de noi...

Si o veste buna pentru cei tineri la prima casa, prima mobila si electrocasinice cu pret redus 20%...Ce-as mai vrea si eu o casuta a mea...

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Doamne Mariana,numai ghinioane,mai bine stateai la taclale cu noi,poate trecea ceasul rau.Masina ca masina,e tabla si se repara. Omu cum se simte?Are fractura,sau ceva mai usor?Asta lipsea acuma.Multa sanatate si sa se repare repede.

Si eu m-am speriat azi,Iarina a alergat azi in casa(invatata de Daria),s-a impiedicat si a cazut.Urmare:Deasupra sprancenei un cucui cat toate zilele si pielea crapata.Am crezut ca si-a spart capul,dar a fost pe-aproape.Dupa 10 minute aterizeaza si Daria din pat direct in cap.Ca i-am zis sa nu mai sara in pat,nu m-a ascultat si a patit-o.Azi au fost ceva de groaza.
Maine sunt singura pana noaptea tarziu,asa ca iau fetele si vad eu unde ma duc,adio Poenita Voinii,e pre departe,drumu rau pt.masina mea mica,ma invart p-aci prin zona daca nu ploua,ca amu i-a tras o rafala buna de ploaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Hop si eu la ceas de seara... mai e cineva pe-aciurlea?

Mariana zi de pomina ati avut. Acum ce sa mai zici?... bine ca sunt reparabile "daunele".

Tatiana mama da ce acrobate ai acolo. E si mica diferenta dintre ele si se indeamna amandoua la prostii. Bine ca nu s-au lovit mai rau.

Alina eu n-as mai sta o secunda in casa aia cu copilul. Stiu ca e usor sa dai sfaturi si ca nu va permiteti momentan sa va inchiriati ceva... apelati la soacra. Mai bine sa te cicaleasca ea in fiecare zi sa te machiezi si sa-ti faci manechiura (nu cred ca iti vrea raul daca iti spune treburile astea, dimpotriva) decat sa asiste Delia la asa scandaluri.

Doinita ne-ai parasit de tot?

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput