Prichindei nazdravani 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 15
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinita_g Mariana, am schimbat valuta, normal...e lei acu ...Oare ce senzori o avea copchilu meu pe limba de nu vrea sa inghita nimic... ![]() Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
N-ai ce sa-i faci, are papila gustativa mai sensibila
.Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Fetelor sper sa reusesc sa ies din toata situartia asta,stresul asta ma lasa doborata la pamant,fratele meu das bani in fiecare luna,luna asta s-ar putea sa nu dea,tata nu are de unde,eu chiar nu mai stiu de unde sa ma imprumut.
Al meu sot nu vrea sa vb k mama lui macar sa ne imprumute k jumatate din suma,asta este tot pe mine pioica greul si stresul.

sa trec peste toate.
Va las un fresh de portocale, o apa plata cu lamaie,si un ceai irlandez cu lapte ptr cele cu vici.
k mai am de terminat ciorba de pui si sa calc.
MarianaPop spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
...CE FACEAAAAA???!?? ... nu sunt sigura ca vreau sa ma mai uit.Mamica fericita de Mara si de David |
Stai..nu te speria
Sunt si idile intre medici (un exemplu ar fi Grey si Shepard - pacat ca actorii se vor retrage
)
, e vorba de un colectiv dintr-un spital de urgenta...cazuri medicale, relatiile dintre ei...prietenia dintre 5 medici stagiari (sper ca n-am uitat nici unul 
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gherman_in Mie-mi plac chestiile astea mai horror,sunt mai sadica tatiana |
Give me five soro
!Mariana, mamica de
doinita_g spune:
Alina spor la treburi ...si sa gasesti banuti
Tatiana, mamaa...ce filme vezi tu acolo...eu nu rezist la faze de care pove tu! Cat ziceai ca stai la mama? ai internet pe-acolo...?!?
Gherman_in spune:
Mama mama si ce relatii....Si aseara cu relatia lui Izzi.Acolo numai cine nu vrea nu se cupleaza
Ai vazut si sefu,merge la agatat![]()
Gherman_in spune:
Hai Doinita,Nyny-fan Grey.
Nyny,sa vezi cum ii deschide toracele si-i face masaj cardiac,extaz,nu alta
Gherman_in spune:
Mariana,da de hitler ce zici?Negresa grasuta,imi scapa numele,am un lapsus de moment![]()

...
>>
...CE FACEAAAAA???!??