Prichindei nazdravani 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Aloha-ha

Mariana sarumana pt cafea. Merge la marele fix..

Bai nene, da' imi imaginez ca ati avut vre-un hectar de iarba de tuns. V-a apucat noaptea calare pe masina. Ntz ntz... sigur despre gazon e vorba?

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Pai Alina... eu chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau. Cred ca singurul lucru care poti sa-l faci este sa te imprumuti undeva. Nu? Altceva nu-mi vine in minte. si bafta sa gasesti o solutie cat mai curand si sa depasesti problema.

Fetelor, eu azi sunt mai rarutz p-aici. Plec acasa si las laptopul la serv deci nu cred ca mai pot intra pana diseara.

Va ... sa aveti o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor eu sunt intr-o situatie disperata ptr k nu mi-am platit 4 interetinerea imi vor taia astia apa si nu stiu cum sa ies din aceasta situatieva rog da-ti mi niste sfaturi

http://alinahandmade.blogspot.com/

Offf Alina, cand scapi de una...dai de altele. Nu poti sa vinzi ceva care nu-ti prisoseste?
Tatal si fratele ce spun? Sa mai faca si ei rost de bani !
Apa nu cred ca au cum sa o intrerupa daca esti in sistem centralizat, stiu ca pot doar la gaze si curent.
Sa dea DD sa gasesti o cale de rezolvare . Nu stiu cum puteti trai in stresul asta continuu .

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Da crezi ca pot,cand vad ca sunteti pe aici?Abia mam adormit fetele,am un ness mare in fata si la calculici.

Nyny,sa n-o ratezi pe Grey,de la 23-00.40
Alina,tre sa gasesti tu ceva sa iesi si din situatia asta,ca esti tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Hop si eu la o cafea de amiaza...sau ceva fresh!
Hai ca m-am distrat cu tunsu gazonului!
Si-am vazut si ce minunatii vrea sa achizit Mariana; n-am folosit, n-am auzit si nici nu cred ca voi incerca ...
Teo a fost ascultata, verificata ...si cica e super ok...doar ca totusi baga rar cate o tuse si-i aud secretia aia care nu stiu cum s-o elimine Asa ca suge propolis, baga caughend sirop, si alte chestii de astea... I-am luat niste baraka de copii si mi-am facut 1000 de nervi azi dimi ca coplchilu nu inghite bilutza aia mica...a tinut-o pe limba, a baut ceai pana i s-a topit plasticu si-a scuipat-o
Copiii vostri inghit bulinute?
Am fost si la banca...avem banii da' pt ca ieri a scazut francu cu 2 bani...am hotarat sa mai astept vreo 2 zile, sa ne rugam la DD sa mai scada putin...vedem noi cum o fi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Da crezi ca pot,cand vad ca sunteti pe aici?Abia mam adormit fetele,am un ness mare in fata si la calculici.
Nyny,sa n-o ratezi pe Grey,de la 23-00.40
Alina,tre sa gasesti tu ceva sa iesi si din situatia asta,ca esti tare

tatiana

E hai ca inca n-am plecat....

Deci Grey asta ... e femeie? Nush de ce traiam cu impresia ca e barbat. Pe ce post e domne'?.... ca aseara nu l-am mai gasit.

Mergi la inceput

Doinita,bine ai re..venit.Teo,eu nu am incercat sa le dau buline sa inghita.Cred ca le mesteca daca incerc.Lasa stresu si nervii la o parte,ca nu sunt bune la nimic.Deci te-ai distrat cu gazonu,stai sa vezi faza tare,ca s-a invatat buni,si m-a chemat si alaturi la ea acasa pentru inca o tura,mai spre sara.Mi-a pus DD mana-n cap.Ia mai incalec odata si gataStiti vorba ca daca dai un deget......O rezolv si pe asta

Mergi la inceput

Femeie maritata.cu copchii,normal ca e femeie....Pe TVR1 de duminica pana joi.

Mergi la inceput

Vedeti ce spor am la calcat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Hop si eu la o cafea de amiaza...sau ceva fresh!
Hai ca m-am distrat cu tunsu gazonului!
Si-am vazut si ce minunatii vrea sa achizit Mariana; n-am folosit, n-am auzit si nici nu cred ca voi incerca ...
Teo a fost ascultata, verificata ...si cica e super ok...doar ca totusi baga rar cate o tuse si-i aud secretia aia care nu stiu cum s-o elimine Asa ca suge propolis, baga caughend sirop, si alte chestii de astea... I-am luat niste baraka de copii si mi-am facut 1000 de nervi azi dimi ca coplchilu nu inghite bilutza aia mica...a tinut-o pe limba, a baut ceai pana i s-a topit plasticu si-a scuipat-o
Copiii vostri inghit bulinute?
Am fost si la banca...avem banii da' pt ca ieri a scazut francu cu 2 bani...am hotarat sa mai astept vreo 2 zile, sa ne rugam la DD sa mai scada putin...vedem noi cum o fi

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Sanatate multa princesitei... sa-i treaca tusea si secretia.

Nici Mara mea nu inghite pastile. Le dizolv in apa (la fel ca si cu colostru) si ii dau cu seringa.

Hai cu francu' ala mai jos. Tinem galerie

Mergi la inceput