Simona si-a bagat servetele in NAS!

Simona si-a bagat servetele in NAS! | Autor: gabid

Link direct la acest mesaj

Aseara Moni a mea si-a bagat serevetele in nas.Nici nu am vazut cand a facut operatiunea.Deodata mi-a spus ca are servetel in nas.Ea isi tot sufla nasul in servetel.Cand ma uit vad ca il impinsese cu degetul tocmai in fundul nasului si cred ca respira greu.
Daca nu vorbea nici nu as fi bagat de seama ca nasul ei este acoperit cu servetel...
Tot timpul trebuie sa stau cu ochii pe ea!Daca nu sunt atenta ma trezesc cu ea in picioare pe masa!

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Trebuie ca eram la fel de mica precum Moni a ta cand mi-am bagat in nas guma de sters mirositoare, din cea made in china, aparusera pe atunci si erau la mare pret, cu diverse arome care mai de care mai placute, asa ca n-au lipsit nici de la noi din casa. Iar eu, fetita mica si cu muuulte alte treburi de facut, nu-mi permiteam sa pierd timpul ducand la nas, o data la doua secunde, minunata guma si sa o miros, asa ca am gasit de cuviinta s-o bag acolo si s-o miros direct.
M-au dat pe mana asistentei de garda si, de atunci, nu prea-mi place sa suflu nasul.
Dar am auzit de altii si mai "norocosi" decat parintii mei, care se chinuie zile intregi sa afle de ce miroase copilul asa de ciudat, descoperind boabe de mazare prin urechi sau cine stie ce alte minunatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hihi...si sa nu credeti k numai la voi se intampla..si eu cand eram mika (k eu am fost si mica..) mi-am bagat o surpriza din aceea de la guma de mestecat tot in nas..si nu la mult timp dupa aceea .. eram la gradinita si erau niste jucarii care aratau asa: niste table albe cu gaurele in care trebuiau bagate niste piese de toate culorile care semanau cu niste nituri (asemanarea o fac acum) si construiai tot felul de chestii..casute..etc..si uite cum mi-am bagat eu una din aia rosie in nas..sa arat la educatoare cum imi curge mie sange din nas..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Si Vladut (1 an si 4 luni) vroia sa se curete in urechi . Betisorul pe care-l gasise era cu opritor, altfel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriel spune:

A mea printesa la muscat pe Grigore(motan de 10 kg)!
Dormea si el ca un motan ce se respecta pe un fotoliu si apare Ana-Maria si il musca de bot!A fugit saracul cu tot cu covoare dupa el..

Gabriel - tatic de 2 ani!
http://www.familia-mea.go.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Face exact ca mine cand eram mica. Rupeam pozele cu actorii din "Pe aripile vantului" si le bagam in nas .
Totusi ai grija sa nu pateasca ceva.
Pupicei!

Amelia si Ana Maria (1 an si 2 luni)

www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria

Dincolo de nori este intotdeauna soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Super printesa ta! Auzi ce-i trecu prin cap...sa muste motanul! Ha ,ha bietul motan respectabil...!

quote:
Originally posted by gabriel

A mea printesa la muscat pe Grigore(motan de 10 kg)!
Dormea si el ca un motan ce se respecta pe un fotoliu si apare Ana-Maria si il musca de bot!A fugit saracul cu tot cu covoare dupa el..

Gabriel - tatic de 2 ani!
http://www.familia-mea.go.ro/

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Pe Rares l-am gasit cu plastilina in nas.....sau manancand plastilina..

Mergi la inceput