pata de ceara pe perete

pata de ceara pe perete | Autor: lbelciug

Link direct la acest mesaj

De la o lumanare topita s-a prelins ceara pe perete. Daca grosul l-am putut scoate cu un cutit, nu stiu cu ce solutie sa dau pe perete ca sa inlatur grasimea imbibata.
A experimentat cineva ceva asemanator? Daca da, cu ce solutie a curatat peretele? Al meu nu e alb, ci colorat.
Multumesc.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

As incerca sa incalzesc ceara, sa o topesc si sa o sterg.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Liviana, pui o bucata de ziar pe perete, incingi fierul de calcat si pui peste ziar, o sa se imprime grasimea pe hartie!repeti operatia pana se imbiba tot.

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

in loc de ziar ar fi mai bine sa folosesti hartie igienica, servetele sau prosop de hartie; nu de alta, dar spui ca ai peretele colorat si nu cred ca-ti doresti sa apara pe perete si ceva negreala de la textul imprimat pe ziar.

e posibil sa nu reusesti sa faci sa dispara cu totul acea pata, deoarece grasimea/ceara s-o fi imbibat prea mult in stratul de vopsea, poate pana la perete; in acest caz fie o camuflezi cu ceva (tablou, abtibild) sau incerci sa corectezi vopsind zona, asta in cazul fericit in care mai ai un rest de vopsea colorata folosita la zugravirea peretilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Nu merge nici cu hartie alba, nici cu servetel etc. S-a imbibnat deja grasimea in perete si nu iese. Trebuie o solutie, am vazut ca in afara tarii exista, trebuie sa fie si la noi pe piata ceva simialr, dar nu stiu ce.
Nu cred ca mai am vopsea si chiar de-as avea nu vad cum ar putea sa astupe din mom ce e ceva gras acolo....

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput