Cum determina dimensiunile bagajelor la aeroport?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

La bagajele mari ai restrictie la greutate.La cele de mina ai dimensiunile aprobate;uita-te la Lufthansa pe website ca iti da dimensiunile.
Si noua ne-au desfacut bagajul si au spart lacatul tovarasii de la TSA si ne-au lasat un bilet de amor ca pentru siguranta pasagerilor au facut asta;asa ca mai bine nu le inchide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

I-au cantarit inclusiv bagajul de mana, dar n-au masurat la nici unul.
Oana, am gasit lacate TSA la WalMart, mama n-a vrut sa ia, ca le are ea pe ale ei . Deci bine ca nu a incuiat (cred ca a ajuns cu toate bagajele "intregi" acasa), am citit si eu ca le taie dupa bunul plac, nu si despre biletul de amor, m-ai amuzat Mamitico.

La tzara americana (poze)

"...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

mai nou sunt foarte stricti si la kile si la dimensiuni, mai ales cei low cost.Eu zbor cu WIZZ de vreo 3-4 ori pe an si asta de vreo 4 ani, am zburat din Valencia, Beauveais si Cluj, dar peste tot au cantarit bagajul de mana , ba mai mult la o cursa de Valencia mi-au facturat geanta de cala, care am cumparat-o la dimensiunile cerute de ei dar nu a intrat prin acea cusca, si am platit 10 euro pentru ea.
Si la Luftansa am patit in Koln cu o geanta de mana mi-au cantarit-o si m=au pus sa platesc 0.650 de grame cat depasea cu 10 euro.
Plus ca mai nou nu ai voie decat cu o singura geanta, la Beauvais is foarte stricti, mai ales femeileDaca ai geanta in umar si troler te pune sa iti bagi poseta in geanta sau te trimite sa facturezi valiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Te doare mintea!!! Bine ca eu nu am patit niciodata asa ceva!!! Noi calatorim in familie in cea mai mare parte a timpului, iar din bagajele de mana, fac parte in general 2 ordinatoare portabile, aparat foto plus sacosa cu jucarii si de mancare pt. copii, plus haine de schimb pt. copii plus carti pt. mine, plus geanta mea de mana. Niciodata nimeni nu ne-a cantarit nici un bagaj de mana.

Dar e drept ca nu am zburat cu wizz si nici cu Lufthansa.Duminica zburam din nou, va tin la curent. Mergem cu airtransat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Olim, vroiam sa te intreb, la ghiseul de imbarcare erau roman staff-ul? Daca da, nu ma mira!
Am patit o chestie in mai, la Buc. cu romanii nostri, iar zborul nu era al lor, ci al KLM-ului. A trebuit sa intervin la KLM in aeroport ca sa o sune pe tanti de la ghiseu si sa-i spuna ca e ok cu toate bagajele si cu tot ce vreau sa trimit la cala fara sa platesc. Desi ele anuntau zborul AirFrance/ KLM ziceau ca nu KLM-ul decide...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Delphin, cu totii sint mai putin stricti cind calatoresti cu copil; eu am patit-o cu "o singura geanta" la easyjet... sacaiau toti pasagerii cu asa ceva, desi era o timpenie, ca bagajul tot ala e, chiar bagat unu-n altul. De-atunci n-am mai mers cu ei

Mergi la inceput

nu erau romani ci francezi
nu stiu cum prin alte parti, dar la Beauvais pe toata lumea intorcea daca avea mai mult de 2 genti, si asta nu cei de la compania aeriana, ci personalul de securitate.
erau 2 domnisoare care nu te lasau sa te apropii de punctul vamal daca aveai mai mult de o geanta.
de la wizz la ghiseu nu se uita daca ai doua genti la copil, dar la securitate da.
delphin, zbor placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

air france parca era compania care mi-a refuzat geanta de mana ca era prea bombata si nu incapea in aceea cusca.
alte ispravi de ale noastre:

pe sotul l-a prins o data cu o foarfeca uitata in geanta de mana si atit l-a frecat in Paris pentru ea...

mie o data i-a confiscat in Germania toate cosmeticalele ca nu le aveam puse in pungulita de palstic. era coada prea lunga ca sa ma mai duc sa-mi iau o pungulita si eram si cu copilul mic...asa ca m-am lipsit de ele.

o data in Romania nu mi-au venit bagajele si mi le-a trimis a 2-a zi la valcea, toate intacte. bravo lor!

michelle

Mergi la inceput

eu tot timpul zbor cu cosmeticele nepuse in pungulite, si le iau in bagajul de cala , dar nu am avut probleme.
ba mai mult am si foarfeca de unghii pt alex, si trusa mea, dar nimeni nu zice nimic la coantroale, poate am avut noroc pana acuma
in schimb am avut niste fier in iarna la mine, m-au pus sa declar pe proprie raspundere francezii ca e fier .Era din ala natural, si aveam cateva pastile intr-o cutiuta.
in schimb acum in iunie cand am plecat acasa, era un grup de Romania ce veneau cu copii din Disney, si aveau jucarii, si catorva copii le-au confiscat pistoalele si niste baloane.Plangeau saracii de ei, dar nimic.Nu au fost foarte corecti, deoarece unii controlori nu au avut treaba cu jucariile copiilor, iar altii le confiscau, acelasi jucarii.
Cea mai faina faza insa am patit-o in Munchen, unde am prins o oferta la un duty free, cumparai 2 parfumuri la jumatate pret si al treilea era gratis.Era pe baza biletului oferta, plus ca aveau si ei ceva reduceri chiar in aceasi perioada si s=au cumulat.Am luat 2 parfumuri de la Valentinio si unul de la Gucchi de 100 de ml fiecare cu 50 de euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorapiscoi spune:

Eu calatoresc cel mai des cu Wizz Air...bagajul de cala nu are voie sa depaseasca 32 de kg...daca depaseste trebuiesc recompartimentate bagajele.
Cat despre bagajul de mana , scrie pe regulamentul companiei ca nu trebuie sa depaseasca 10 kg si da dimensiunea maxima admisa!
O singura data mi-a masurat bagajul de mana , in Franta! L-a introdus intr-o "cusca" , dar nu a incaput...prin urmare am mai indesat lucruri din bagajul de mana si in cel de cala si pana la urma a fost ok!

Mergi la inceput