Nasterea la Arcadia - Iasi (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

http://www.okazii.ro/catalog?user_list=trinitygold&sort=timp_ramas_desc
Acesta este linkul cu produsele.

O sa pun poze pe contul comun de gmail, imediat ce le descarc. Aparatul meu are card de acela mic si nu le pot descarca decat prin cablu, care e la birou. Abia luni dupa-amiaza o sa-l aduca tati.
I-am facut pozici o mie

Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011

Ce misto abia astept sa le vad ai facut si pe trepte la iesire?Cu ce ai imbracat-o pana la urma?

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
34 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Eu am pregatit astazi gentuta am pus 2 pampers, servetele umede, uscate, cerceii, rochita si o salopetica, iar in scaunel paturica hello kitty pun si aparatul si incarcatorul.......oare mai trebuie ceva?

Aaa si o jucarie zornaitoare V-am spus ca i-am luat deja clamite si elastice de parm-am dilit

34 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa27 spune:

Lalic, esti foarte simpatica....cand ai programata cezariana? La cate saptamani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Felicitari Clauditza!!!!! Sa va traiasca noua minune ce a aparut in viata voastra!!!!! Refacere cat mai rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

[quote]Ce misto abia astept sa le vad ai facut si pe trepte la iesire?Cu ce ai imbracat-o pana la urma?

Sa stii ca pe scari nu am facut poze. Am imbracat-o cu o salopetica lila cu dungi albe si cu broderii. Palarioara ii era prea mare si pana la urma i-am pus o boneta de aia de stat prin casa din bumbac. Eu nu vroiam sa ii pun nimic pe cap, dar tat-su nu m-a lasat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Lalic, pune-ti in bagaje si chiloti mai multi pt tine. Eu am avut 4 perechi si mi-au mai trebuit 4. Bine, ca am stat si o zi in plus... Am crezut ca nu trebuie sa iau, dar am luat asa totusi ca sa ii am si bine am facut ca i-am folosit numai pe ai mei. Cei de la spital sunt de u f si cica nu se prind bine tampoanele de ei si nu ii poti folosi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisa27

Lalic, esti foarte simpatica....cand ai programata cezariana? La cate saptamani?

Lisa cu fetitza Maria Sofia

Nu stiu exact cate saptamani am 34, 35 sau 36???? dar oricum pe 10 august cand am programarea stabilesc cu dr. data exacta.

Bine ca mi-ai spus Oana de chiloti ca nu imi luamdeloc. Ce frumos ai imbracat bebelina si eu am o caciulita crosetata roz cu o floare intr-o parte cand i-am aratat hainele sotului meu a zis ca ce? tu crezi ca o sa aiba fata 6 kile? deci sunt cam marioi vedea.

34 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia33 spune:

Mamici de fetite , in afara de Arcadia unde se mai fac gauri in urechi? Eu nu i-am facut la spital si ma intreb unde o fi mai sigur....

Sofia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

CAmelia, te-ai tuns cumva? Iti sta bine! Pupici buburuzei tale!

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Felicitari Clauditza!Sa-ti traiasca ingerasul,recuperare rapida si mult laptic.
Si eu ma bucur ca ai reusit sa nasti asa cum ti-ai dorit!
Fetelor am vazut ca tot scriati despre ;ucrusoare hand made: sapunuri,uleiuri etc?
De ce nu va uitati pe breslo|?Sunt o groaza de chestiute faine.
aici de exemplu sapunuri hand made:
http://www.breslo.ro/Search/?searchQuery=sapun&searchType=handmade

Mergi la inceput