Nasterea la Arcadia - Iasi (12)
Raspunsuri - Pagina 19
lalic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana.irina http://www.okazii.ro/catalog?user_list=trinitygold&sort=timp_ramas_desc Acesta este linkul cu produsele. O sa pun poze pe contul comun de gmail, imediat ce le descarc. Aparatul meu are card de acela mic si nu le pot descarca decat prin cablu, care e la birou. Abia luni dupa-amiaza o sa-l aduca tati. I-am facut pozici o mie Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011 |
Ce misto abia astept sa le vad ai facut si pe trepte la iesire?Cu ce ai imbracat-o pana la urma?
deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
34 sapt.
Ai grija de noi Doamne
lalic spune:
Eu am pregatit astazi gentuta am pus 2 pampers, servetele umede, uscate, cerceii, rochita si o salopetica, iar in scaunel paturica hello kitty pun si aparatul si incarcatorul.......oare mai trebuie ceva?
Aaa si o jucarie zornaitoare V-am spus ca i-am luat deja clamite si elastice de parm-am dilit
34 sapt.
Ai grija de noi Doamne
AlynaB spune:
Felicitari Clauditza!!!!! Sa va traiasca noua minune ce a aparut in viata voastra!!!!! Refacere cat mai rapida
oana.irina spune:
[quote]Ce misto abia astept sa le vad ai facut si pe trepte la iesire?Cu ce ai imbracat-o pana la urma?
Sa stii ca pe scari nu am facut poze. Am imbracat-o cu o salopetica lila cu dungi albe si cu broderii. Palarioara ii era prea mare si pana la urma i-am pus o boneta de aia de stat prin casa din bumbac. Eu nu vroiam sa ii pun nimic pe cap, dar tat-su nu m-a lasat.
oana.irina spune:
Lalic, pune-ti in bagaje si chiloti mai multi pt tine. Eu am avut 4 perechi si mi-au mai trebuit 4. Bine, ca am stat si o zi in plus... Am crezut ca nu trebuie sa iau, dar am luat asa totusi ca sa ii am si bine am facut ca i-am folosit numai pe ai mei. Cei de la spital sunt de u f si cica nu se prind bine tampoanele de ei si nu ii poti folosi.
lalic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa27 Lalic, esti foarte simpatica....cand ai programata cezariana? La cate saptamani? Lisa cu fetitza Maria Sofia |
Nu stiu exact cate saptamani am 34, 35 sau 36???? dar oricum pe 10 august cand am programarea stabilesc cu dr. data exacta.
Bine ca mi-ai spus Oana de chiloti ca nu imi luamdeloc. Ce frumos ai imbracat bebelina si eu am o caciulita crosetata roz cu o floare intr-o parte cand i-am aratat hainele sotului meu a zis ca ce? tu crezi ca o sa aiba fata 6 kile? deci sunt cam marioi vedea.
34 sapt.
Ai grija de noi Doamne
camelia33 spune:
Mamici de fetite , in afara de Arcadia unde se mai fac gauri in urechi? Eu nu i-am facut la spital si ma intreb unde o fi mai sigur....
Sofia Maria
madline82 spune:
CAmelia, te-ai tuns cumva? Iti sta bine! Pupici buburuzei tale!
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011
DadaIna spune:
Felicitari Clauditza!Sa-ti traiasca ingerasul,recuperare rapida si mult laptic.
Si eu ma bucur ca ai reusit sa nasti asa cum ti-ai dorit!
Fetelor am vazut ca tot scriati despre ;ucrusoare hand made: sapunuri,uleiuri etc?
De ce nu va uitati pe breslo|?Sunt o groaza de chestiute faine.
aici de exemplu sapunuri hand made:
http://www.breslo.ro/Search/?searchQuery=sapun&searchType=handmade