Nasterea la Arcadia - Iasi (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

FELICITARI, CLAUDIA!!!!!!
BINE AI VENIT PE LUME MICUTULE CEZAR!!!!

Ce frumos ca a nascut Caludita natural! Sa dea Domnul sa aiba laptic din belsug si sa fie totul perfect. Claudia, refacere rapida!

Ionela, si eu as vrea reteta de sapun. Daca nu o fac eu, o dau bunicii sa o faca si tot o incercam. Eu mai iau sapunuri de la Refan, cu glicerina, dar pt bebe nu le folosesc, ca tot mai au ceva chimicale. Pe el il spal cu produse de la Bubchen si ulei de masaj tot de la ei, pt ca sunt fara conservanti si parabeni. Acum am pus in ulei cateva pic de ulei de Tea Tree, pt tantari. Dar asta e tot ulei esential. Ziceai ca poate provoca alergii?
Ce ziceti saptamana viitoare de o intalnire? Sau o asteptam si pe Caluditza sa iasa la plimbare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Am primit mesajul pe la 3 dimineata!
Felicitari draga mamica plina de curaj! Stiu cat esti acum de fericita!
De pe okazii am luat sapunelul si uleiurile. Caut linkul si vi-l dau. Dar acum nu pot. un pic mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Eska, multumesc... de azi incep si eu sa beau fierul seara . Eu lucrez in IT, deci toata ziua stau in scaun cu 3 monitoare in fata :D. Si in perioada aceasta nu e foarte solicitant la serviciu. Ce e mai greu este ca trebuie sa ma ridic permanent sa ma plimb, si cateodata mai uit

Clauditza felicitari!!! Este o veste minunata. Multa sanatate si tie si la bebelus

Lena - 29+

Lena, si eu tot la calculator si tot asa uitam, de ma ridicam dupa 3 ore la o plimbare, desi indicatiile erau de 5 min la max o ora. Doar ca in ultima luna am avut program redus la 6 ore si era ceva mai simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Stefana, "poate"nu inseamna ca neaparat da. Uleiul de TeeTree e mult mai ok decat chimicalele de pepiata. Ideea e ca , pentru orice e aromat/parfumat e bine sa incerci pe o zona mica de piele iintai, abia apoi sa dai tot corpul.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa27 spune:

FELICITARI CLAUDITZA!
SA ITI TRAIASCA BAITELUL, SA FITI AMANDOI SANATOSI!
RECUPERARE RAPIDA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Felicitari Claudia pentru curaj si vointa! Ma bucur din suflet ca bebe e sanatos si tu ai putut naste asa cum ti-ai dorit, stiu ca ti-a fost greu, dar in momentul cand l-ai auzit pt prima data tia- trecut orice durere.De-acuma esti mamica! Ma bucur mult pt voi si asteptam povestea in detaliu!

Fetelor, azi voi fi un pic absenta, dar diseara intru sa recuperez, sper sa vad un capitol noi! Va pup pe toate!

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Da niste pozici, oana.irina, cu micuta Antonia.......
sa-o vedem si noi

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
34 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia33 spune:

Felicitari Clauditza , sa ai un bebe sanatos si sa te recuperezi cat mai repede.Asteptam povestioara nasterii micututlui Cezar.

Sofia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

felicitari claudita. numai bine tie si baietelului tau!

Lori 36+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

http://www.okazii.ro/catalog?user_list=trinitygold&sort=timp_ramas_desc
Acesta este linkul cu produsele.

O sa pun poze pe contul comun de gmail, imediat ce le descarc. Aparatul meu are card de acela mic si nu le pot descarca decat prin cablu, care e la birou. Abia luni dupa-amiaza o sa-l aduca tati.
I-am facut pozici o mie

Mergi la inceput