LMA Raul -Delfinasi in sarbatoare(163)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Alice, ce faina e Mara cu oala de compot Eu as zice sa ne pui poze si cu Marius cand era mic, si asa clar ca tragem o concluzie

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
Crissy, acum am inteles si eu care e pb. Eu credeam ca nu aude, cand de fapt ea aude, dar nu cum ar tb. Eu imi imaginez ca e la fel ca si cand nu vezi bine. Vezi ceva, dar nu clar...Dar voi inca nu folositi protezele alea , nu? Alea nu ar tb sa-i imbunatateasca auzul? Sau ce rol au?

Vaccinurile. Eu am citit tot ce ati scris fiecare si sunt sigura ca fiecare s-a informat si fiecare mamica a luat cea mai buna hotarare pt copil. Acum ma gandeam, ca daca i-am lasa pe ei hotarasca ( pe copii), nu s-ar face nici un vaccin

Ilinca, chiar ca ai avut o zi urata ieri. Dar a trecut...mama ta cum e? Bine ca nu a fost fractura.

Dragaica, adevarul e ca ai cam absentat...s-au mai pierdut din fete pe parcurs, si pe tine te dadusem disparuta, (noroc cu FB-ca asa stiam ca sunteti bine) dar au mai aparut mamici noi, au mai revenit din cele vechi, si suntem multe care nu ne dam duse

Raul e ocupat in continuare cu caratul lucrurilor dintr-o camera in alta...acum s-a specializat...ia in fiecare mana cate un obiect, si mai ia si al 3lea in gura.Nu vreti sa stiti cum imi arata casa...

De varicela sunt sigura ca am scapat. Au trecut 3 sapt de cand a intrat in contact cu copilul ala.

LA MULTI ANI RIANA!!!
Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Neata!
La multi ani (cu intarziere si miiii de ) lui Raul si lui Victor, am lipsit dar motivat, am fost plecati in concediu.

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Facem si noi ROR-ul astazi sper sa fie bine.
Vad ca se tot discuta pe tema asta, cu cat citesc mai mult cu atat sunt mai bulversata.

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

neata fete,

dau eu o cafea azi tare buna cu lapte!ca sunt zombi!nu termin treaba in casa,stiu ca tot ziceti ca nu trebuie sa fie luna si bec,dar nu e la mine,ca mereu casa arata intoarsa din cauza picilor!Si ai mei inca nu merg singuri,merg in 4 labe sau se tin de mobile,sau de manute,dar e destul ca sa fie haos!!!asa ca Paula te inteleg.

Nu am citit cele 2capitole restante,am citit doar de Bea.Crissy draga noi ne rugam ca Bea sa se faca bine,Dumnezeu sigur iti va rasplati in felul acestea devotamentul si dragostea neconditionate.Dar de unde stii ca ea aude distorsionat????pupam fetita isteata !

Dragaica chiar am vrut sa te intreb de ce scrii numai pe FB si pe DC nu?ma gandeam ca nu ai timp sa citesti tot aici,iar acolo,postezi si ti se raspunde la subiect,vezi notificarea imediat etc...nu?esti smechera tuFrumos ca iti faci timp cand vii in tara sa vezi atatia delfinasi!
Deci vor fi 2 perechi de gemeni la MI!Plus o mare gasca de baietei,Carla mea fa fi intretinuta de toti!Adriana tu vii?ca atunci facem gasca cu Rebe bebe

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Am vazut pozele f frumoase puse de Rody! Pupam si pe cutu-Isa. Cred ca toti piticotii trec prin faza asta.

Am fost si noi ieri la un loc de joaca, cam cum era cel din pozele puse de Rody, cu pietris, leagane, tobogane. Bei, deci ori era cu vreo poetricica spre gura (cateva le-am scos din gura), ori alerga spre vreun leagan (unde evident copiii se dadeau tare), mi vroia cate o jucarie a vreunui copil, mai in 4 labe, are niste genunchi!

Andreea, de abia asteptam si noi sa va vedem!
Sunt multe mamici extraordinare care posteaza mai rar, dar asta clar din lipsa de timp! Alte mamici care s-au retras pur si simplu..

Ca orice subiect, vaccinul are 2 fete. Mie imi pare rau ca nu se face o educatie in sensul asta. Chiar ar fi interesant si educativ. Dar na.. noi suntem atat de needucati (in sensul de neistruiti) in atatea si atatea probleme..

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata!

vin la o cafea mare mare...ca am nevoie...

multumim dragelor de urari...noi am avut tot o noapte nasoala, eu am adormit greu, l-am tot verificat de febra...el se tot maraia, se sucea in pat, la un moment dat s-a pus pe burtica cu genunchii cumva sub el, mai tragea parturi, kk a facut ieri de vre 3-4 ori asa mai moale(dar nu apos)...ma tot intreb, sa fie ceva pb la stomacel? febra tot asa, azi noapte la 3 juma avea 38.3, i-am dat Panadol...acu la 10 tot asa, i-am dat Nurofen,...acu dorme...mie imi pica ochii, am si slabit de alaltaieri pana azi...(ceea ce nu e un lucru rau, dar na, nu doream sa slabesc din astfel de cauze...)

n-am apucat sa citesc mare lucru, oricum sanatate puilor bolnaviori, ca asta e cel mai important...

crissy, va pupam tare si sa dea Domnul sa se rezolve si pb voastre odata... Bea trebuie sa fie bine...nu se poate altfel, cu o asa mamica luptatoare si hotarata ca tine... daca ai nevoie de ajutor, indiferent de ce fel, nu ezita sa ne spui, te rog... (cand ma gandesc ca eu sunt pe nicaieri de la o febra...uffff...)

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP 2

ERIC SI FILIP 1

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Andreea si eu am patit cu cel mare saptmana trecuta a facut febra mare cam 12 h(39.6) i-am dat alternativ panadol si nurofen ,fara nici un alt simptom

Criss Beea este o luptatoare iar tu o mama care nu te lasi asa usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna mamici

pe mine ma doare sufletul in fiecare dimineata cand plec de acasa Andrei desi sta cu bona e asa de trist cand pleaca afara fara mami azi dimineata a mai venit sa ma imbratiseze o data si abia apoi a plecat cu bona la plimbare. asa ma doare sufletul cand il vad trist, stiu ca el ar vrea sa stea cu mami si tati si el nu intelege de ce noi trebuie sa plec dimineata si sa ne intoarcem dupa amiaza as vrea sa pot fi mereu acolo pentru copilul meu

va pup, revin

sanatate multa puilor bolnaviori

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

neata fete dragi (inca nu e 12.00 )

Raducu de vreo 3 zile e cu maraiala si boceala aproape in continuu. azi vad ca e mai bine dispus, dar ieri efectiv plangea din 5 in 5 minute! nu pare sa iasa nici un dinte

la orice nu ii convine, bocete, chiar urlete! asa fac si delfinasii vostri? e o alta etapa in dezvoltarea lor?

Crissy, pupam dulce pe Bea si ne rugam sa va ajute Dumnezeu sa rezolvati cum e mai bine pentru ea! cum au spus si fetele, sigur veti reusi, esti o mamica luptatoare si cu o mare vointa! DD te va rasplati pentru tenacitatea ta!

multumesc pentru opiniile referitoare la vaccinare! eu inca sunt in dubii...precum mai spuneam, nu reactiile adverse imediate ma ingrijoreaza pe mine (gen plans, febra, bubite) ci efectele pe termen lung, cele pe care nu ni le spune/explica nimeni.

legat de prevenirea unei boli prin vaccinare - stiti ca imunitatea este limitata in timp. vaccinarea nu iti da imunitate pt. toata viata. de ex. la oreion - se face rapel la 7 ani, care cica asigura imunitate pentru inca 7...adica pana la 14-15 ani - dupa aceea ce se intampla daca copilul, fiind vaccinat, nu a facut boala in copilarie? se poate imbolnavi la maturitate, cand pot fi urmari mai grave sau este mai greu de suportat. deci nu e mai bine sa faca boala in copilarie? zic si eu...nu dati cu rosii daca gresesc

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput