Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***332***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bre, io tot nu pot sa vad avatarul Ilincii!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Mada, cum e cu "dede"?

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Mada, cum e cu "dede"?

Ma bucur ca ma intrebi! Ca uitai sa ma laud! A mai trecut o zi (noapte) fara ea. Dar nu zic "hop", sa vedem si noaptea asta ce facem... Azi de cand a venit de la gradi, nu m-a intrebat de ea. Ieri m-a intrebat, dar i-am zis ca s-a stricat. Ceea ce nu e kiar fals, ca a muscat-o de-a facut-o doo bucati (dar mai avem inca vreo 3 dede) .... Ups ACUM si-a amintit! Ma duc sa skimb vorba. Revin.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Mada, cum e cu "dede"?

Ma bucur ca ma intrebi! Ca uitai sa ma laud! A mai trecut o zi (noapte) fara ea. Dar nu zic "hop", sa vedem si noaptea asta ce facem... Azi de cand a venit de la gradi, nu m-a intrebat de ea. Ieri m-a intrebat, dar i-am zis ca s-a stricat. Ceea ce nu e kiar fals, ca a muscat-o de-a facut-o doo bucati (dar mai avem inca vreo 3 dede) .... Ups ACUM si-a amintit! Ma duc sa skimb vorba. Revin.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

... si sa mai zica cineva ca nu exista telepatie

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Buna fetelor!

Ne mai tineti minte?
De citit mai apuc din cand in cand sa va citesc, seara tarziu daca nu adorm langa Iulia. De cand am inceput munca parca nu mai am timp de nimic, uneori nici macar de mine. Prima luna a fost groaznica, a doua e ok, pana zilele trecute de cand plang non stop. Trebuie sa merg la curs timp de 3 luni la .... Bucuresti. Sunt disperata, suparat, necajita nici eu nu stiu cum sunt. Caut tot felul de variante ca sa ajung la fiecare sfarsit de saptamana langa fetita mea. Nu stiu cum va fi. Sper ca bine. Din pacate nu imi pot imagina cum e sa nu o vad pe Iulia in fiecare zi, sa nu o strang in brate, sa nu o adorm eu. E groaznic...

Ilinca
, condoleante pt mama ta.
Aris, Olga felicitari pt bebe 2. Si eu mi-as mai dori dar din pacate nu se poate.

Pisik, nu te mai necaji pe Ana, gandeste-te cum ar fi sa fi in locul meu sa nu o vezi timp de 3 luni in fiecare zi ci doar la cate un sfarsit de saptamana.

Scuzati ca am dat buzna aici dupa atata timp.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

`neata, la zi noua capitol nou 333

Mergi la inceput