Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***332***
Raspunsuri - Pagina 19

Ela78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Aris, foarte frumos ai spus de gradinite. Chiar una din alea de 1500 ron se incadreaza cu "succes" in descrierea ta. eu ma distrez acum, ma uit pe camere si copiii cica sunt la cursul de cooking. Astazi fac briose cu stafide. Le face bucatareasa compozitia si ei se manjesc si mananca stafidele. Eu chiar sunt ok cu gradinita asta: - am scapat de pampers in 2 saptamani - nu ii pedepseste, nu exista scaunul rusinii, colt sau time-out.Au un sistem cu abtibilduri cu Pooh care zambeste si le lipeste pe tricou. daca fac vreo boacana le spune csa se supara ursuletul pe ei si nu mai zambeste. sau le pune cu carioca pe brat (fericiire maxima pentru copii sa fie tatuati) floricele si bucuruze si cand fac prostii cica le da un gandacel (asta e doar la nivel declarativ ca pana acum nu l-am vazut). Stiu de asta cu carioca cu diverse forme ca a fost folosita cand facea pipi la wc si cand era trecerea la chiloti de bbc. - fac lectii despre diverse chestii. Mi-a explicat educatorea ca la varsta lor nu stau mai mult de 5- 10 minute atenti, dar contribuie si ei acolo - au serbare. "nu poate Vladimir sa spuna o poezie cap coada, dar trebuie sa aiba si el un rol sa participe" - cursurile de cooking sunt adevarate spectacole:)) - plansele si fisele cu ce deseneaza/lipeste/modeleaza sunt niste maxgaleli si manjeli, dar sunt ale lui si e mandru de ele si e laudat. - copiii sunt bibiliti si iubiti. la inceput cat a fost marait l-au tinut in brate non-stop. Si vad pe camera, cand se trezeste de exemplu cum il pupa:) |
Super-tare!!!

Si Ianis nu pleaca pana nu o pupa pe D-na Mary

Elena,

Ela78 spune:
Ilinca, buna idee!
In cazul asta ei ar trebui sa te plateasca, nu tu lor, limbi straine+exercitii de logica+teatru, asemenea prestari servicii nu vad ei cu doar 500 ron/luna...
Elena, fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)

Ela78 spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Monn, io zic sa il dai la grupa maxima posibila pentru varsta lui. Nu la aia de bebelusi. La bebelusi nu fac mai nimic...baga cuburi si au grija de ei ca ei nu focuseaza. Io zic sa lasi copilu' cu aia mai mari. Ma uit la colegul lui Vladimir care avea 1 an si 2 luni cand a venit la gradinita. Acum are 1 an si 4 luni si stand printre astia mai mari a evoluat foarte bine. A inceput sa vorbeasca un alta si are opinii. Zic si io! |
Da, si Ianis e cel mai mic din grupa, ceilalti au 3 ani, chiar 4.
Elena,

Monnvas spune:
ANA (AN), succes la indreptatul picioarelor. E important ca ai fost atenta, ti se pare evident x-ul? Te intreb fiindca mie nu mi-a dat prin cap sa caut plodul, si chiar ar avea de la cine mosteni defecte ortopedice (chiar ma mir ca n-ati observat
ce stramb merg eu...)
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Monnvas spune:
Si Aris, sa vii cu vesti bune de la eco! Ma rog, nici nu cred ca se poate altfel...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Anaan spune:
citat din mesajul lui Floric Ana, tu ai depus dosar de gratuitate la CAS pt ghetuze si orteze? daca nu te deranjeaza, poti sa imi spui mai exact diagnosticul sau de ce are nevoie de orteze? Of, imi inchipui sentimentul...La Rares nu este tocmai vizibil si tot primesc intrebari si "indicatii"... Sanatate multa. ![]() ![]() ![]() Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Da, am depus dosar, ne-a sfatuit doctorita, fiindca au fost vreo noua milioane ghetutele si ortezele. Acum am primit notificare sa mergem dupa bani. Te sfatuiesc sa depui si tu, nu o sa primesti banii imediat, dar tot vin.
Diagnosticul e metatarsus varus, problema lui e la talpile picioarelor, pe care le tine marcat orientate catre interior (stangul mai pronuntat).

Anaan spune:
citat din mesajul lui Monnvas ANA (AN), ![]() ![]() CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Nu e tocmai un x, e un mers "incalecat"...e foarte evident. Nu-ti face griji, daca ar fi avut Cristi ceva la picioare, iti garantez ca ai fi observat pana acum.

Ilinca_M. spune:
Helou, tufete.
Despre ce ecografie de sold vorbiti, era ceva de facut, ca Sophiphi n-a facut nimic...Da' nici n-are nimic vizibil la ele, is zdravene si acum ca m-a facut Pisigri curioasa am sarit sa-i cercetez talpile si da, are "scobituri" in ele:)))
Anaan, nu-ti fa sange rau, stii bine ca se va indrepta si oricum care dintre "holbaciosii" de pe strada are asa mandrete de copil?!
Apropo de copiii sunt atrasi de aia mai mari, Sophiphi imi face figuri mari, nu ma vad bine pe viitor...Eram la clubul de joaca (unde lucra tac'su), plin de copilasi, ea tzopaia, se juca...La un mom dat zice soacra-mea:"vaaai, vaai, ce-i plac baietii, iar si-o gasit unu' frumooos..." Io n-o vedeam nicaieri. Cand ma uit mai bine, langa o canapea, protzapita in fatza unui baiet la vreo 19-20 de ani (frumusel, da' genu' cam trendy, prea smecher pentru gustu' meu:))), mutra ei n-o vedeam ca era cu spatele la mine dar ala-i ranjea cu gura pana la urechi si-i tot arata ceva:)))
Tac'su cu ochii-n 4 mi-a dat raportul, ca Sophia l-a abordat uitandu-se la ceasul lui (ce scheme are, ha, "nu stiti cumva cat e ceasul?":))) si pana la urma n-a scapat pana nu i-a dat cheile de la masina:)))
Eu nu stiu ce sa zic, e posibil sa aiba tendinte de flirt asa de mici?! Ca o mai suprindem pe strada uitandu-se dupa baieti de 17-20 de ani si zambindu-le de efectiv se fastacesc aia:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Ilinca_M. spune:
Novus, ti-am dat o tema de casa pe PM!:D
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

denisamada spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Despre ce ecografie de sold vorbiti, era ceva de facut, ca Sophiphi n-a facut nimic...Da' nici n-are nimic vizibil la ele, is zdravene si acum ca m-a facut Pisigri curioasa am sarit sa-i cercetez talpile si da, are "scobituri" in ele:))) Anaan, nu-ti fa sange rau, stii bine ca se va indrepta si oricum care dintre "holbaciosii" de pe strada are asa mandrete de copil?! |
Nu era neaparat de facut. Nici noi nu i-am facut Adelei.
Kiar Ana, cum sa nu se uite lumea dupa copilul tau frumos?

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute